برنامه یاد بعضی نفرات
 
هم­کلام با خواننده «فاصله‌ها» درباره حال و هوای این روزهای موسیقی پاپ
علی لهراسبی: باید یک اتفاق جدید در موسیقی پاپ بیفتد
موسیقی ما - چندی پیش تعدای از خواننده­‌های پاپ نامه‌ای سرگشاده به رئیس‌جمهور نوشتند و وضعیت کنونی موسیقی پاپ را برای رییس قوه مجریه کشور شرح دادند. این نامه طی روزهای اخیر واکنش­‌های زیادی را چه از سوی اهالی موسیقی و چه از سوی مخاطبان به همراه داشته است؛ نامه ای که با خواندن آن شاید بتوان وضعیت سوال‌برانگیز موسیقی پاپ را بهتر درک کرد.
 
با علی لهراسبی از خوانندگان باسابقه موسیقی پاپ هم‌­کلام شدیم تا به بهانه انتشار این نامه، حال و هوای این روزهای موسیقی پاپ و اتفاقاتی که طی یک سال گذشته برای این ژانر پرطرفدار موسیقی افتاده را مرور کنیم.
 
  • * در ابتدای گفت‌وگو کمی درباره فعالیت‌های اخیرتان صحبت کنیم تا در ادامه به بحث اصلی این گفت‌وگو در مورد وضعیت این روزهای موسیقی پاپ بپردازیم.
اتفاقات جدیدی در خصوص علی لهراسبی خواهد افتاد که اتفاقات خیلی خوبی خواهند بود؛ می­‌خواهم فعالیت‌ام را در فضای مجازی بیشتر کنم، مشاور گرفته‌­ام و در حال تولید موزیک­‌هایم هستم. تعداد زیادی قطعه دارم که می‌­خواهم آلبوم را از بین آنها انتخاب کنم.
 
  • * با چه کسانی در آلبوم جدید همکاری داشته­‌اید؟
در این آلبوم بهروز صفاریان به عنوان مشاور حضور دارد و قرار است چند قطعه هم برای آلبوم تنظیم کند. پازل‌بند، فواد غفاری، مهرزاد امیرخانی، مونا برزویی، زهرا عاملی، حدیث دهقان، حمید نصراللهی و... هنرمندانی هستند که در تهیه این آلبوم مشارکت کرده‌­اند. البته بچه­‌های دیگر هم در کار حضور خواهند داشت که به زودی اسامی آنها اعلام خواهد شد.
 
  • * این آلبوم چه زمانی منتشر می­‌شود؟
سعی می­‌کنیم که تا آخر امسال آلبوم را منتشر کنیم. فعلاً قرار است بعد از ماه صفر در تهران روی صحنه بروم و بعد از آن، در ماه فوریه در اروپا و سپس در هفت ایالت آمریکا تور خواهیم داشت. امسال سال شلوغی برای من است و امیدوارم بتوانم به نحو احسن از پس کارها بربیایم چون در استایل کارهایم تغییر و تحول زیادی داده­‌ام. نکته مهم اینکه در تدارک تهیه ویدئوکلیپ هستم که برای اولین‌­بار خواهد بود و فکر می­‌کنم مردم به زودی چند ویدئوی خوب از علی لهراسبی خواهند دید.
 
  • * از کارهای جدید ویدئو ساخته‌اید یا روی همان آهنگ‌های قدیمی کار کرده­اید؟
یکی از آنها احتمالاً یک کار قدیمی باشد اما باقی آنها از کارهای جدید هستند که ممکن است برخی از آنها را در آلبوم جدید بگذارم و اصلاً شاید در یک آلبوم تصویری جدید منتشر شوند.
 
  • * اخیراً نقش تصویر در موسیقی پاپ ایران پررنگ شده است. این اتفاق چقدر می­‌تواند به شنیده شدن موسیقی پاپی که این روزها حال خیلی خوبی هم ندارد کمک کند؟
امروزه موزیک دنیا با تصویر همراه است و مردم عادت به دیدن ویدئو دارند. ما قبلاً در تولید ویدئو یک­سری محدودیت­‌ها داشتیم و این امر به لحاظ مجوزی در دستور کار ما نبود. اما بعد از روی کار آمدن وزیر جدید و تیم جدیدی که مدیریت را برعهده گرفته، به ویدئوهایی که طبق چارچوب­‌های وزارت ارشاد تهیه شود، مجوز داده می­‌شود که این موضوع قطعاً اتفاق خیلی خوبی است. سال­‌ها بود که جای این اتفاق در موسیقی ما خالی بود و الان هم که به کلیپ­‌ها مجوز داده می­شود، جای یک شبکه اختصاصی موزیک‌ویدئوی مجاز خیلی در رسانه‌­های عمومی خالی است.

وقتی شبکه­‌ای برای ویدئو باشد، هر خواننده‌­ای می­تواند استایلی که برگرفته از تفکر او است را ارائه کند و هواداران خود را جمع‌وجور کند. ما وقتی رسانه نداریم، همگی مجبوریم تابع موجی باشیم که مد می­‌شود که اگر دنبال منبع آن­ها هم برویم، متوجه می­‌شویم که منشأ خارجی دارند. یعنی یک استایل موزیک که موزیک هم نیست، بلکه ویدئو موزیک است در کارهای خارجی مد می‌­شود و چند نفر در ایران از آن تبعیت و مردم هم از آنها استقبال می­‌کنند. در نتیجه، همه ما مجبور می­‌شویم به همان سمت برویم. اما اگر یک رسانه وجود داشته باشد، خودمان می­‌توانیم نوآوری کنیم و موزیکی که دوست داریم را ارائه کنیم. مطمئن باشید در این صورت اتفاقات عجیب و غریبی خواهد افتاد. البته همین الان هم خیلی نسبت به گذشته بهتر شده اما اگر این اتفاق بیفتد، مطمئن باشید که سطح توقع مردم بالاتر می­‌رود و ما هم مجبور به تولید آثار بهتر می­شویم.
 
  • * با این حساب، در حال حاضر که رسانه تصویری برای ارائه کارها وجود ندارد، پس تولید این موزیک‌ویدئوها چه فایده‌­ای می‌­تواند داشته باشد؟
همه حرف من همین است که این رسانه ایجاد شود. الان ما فقط موزیک‌ویدئو را می‌­توانیم در اینترنت بگذاریم یا اینکه در قالب یک آلبوم تصویری منتشر کنیم یا نهایتاً در دی­‌وی­‌دی فیلم­‌هایی که منتشر می­‌شوند، این موزیک‌ویدئو را قرار دهیم که این شیوه خیلی هم موفق نیست. در هر صورت، از نبودش خیلی بهتر است. همه ما این ویدئو را برای این درست می­‌کنیم که مردم موزیک ما را هر طور که شده با ویدئو ببینند و خیلی امیدواریم که مسئولین محترم، یک شبکه ویدئویی برای موسیقی ایجاد کنند. مطمئن باشید اگر این شبکه تولید شود، همه شبکه­‌هایی که موزیک‌ویدئوهای ایرانی را پخش می­‌کنند، تحت‌الشعاع قرار می‌­گیرند و کم‌بیننده خواهند شد و اصلاً شبکه اولِ موزیک، همین شبکه خواهد شد.
 
  • * اگر قرار باشد در قالب سی‌­دی هم منتشر شود، باید با قیمت پایینی ارائه شود که مردم آن را بخرند.
همه این­ها بستگی به حمایت دولت دارد. آلبومی که مثلاً شش قطعه تصویری دارد، آلبوم بسیار پرهزینه‌­ای است. البته منظورم ویدئوی استاندارد است نه بعضی از این اسباب­‌بازی­‌هایی که برخی در روز می‌­سازند و شب منتشر می­‌کنند. قاعدتاً برای تولید چنین ویدئویی هزینه کمی نخواهد شد. من تابه‌حال تجربه این کار را نداشته‌ام و نمی­‌دانم با چه قیمتی منتشر می‌­شود اما خیلی خوب است که این اتفاق رخ دهد.
 
  • * موضوع دیگر این است که انگار در یک سال اخیر کنسرت­‌های پاپ مثل سابق مخاطب ندارند و تا حدودی به نسبت سال‌های قبل استقبال کمتر شده است.
قطعاً همه می­‌دانند که تعداد مخاطب کنسرت­‌های پاپ از سال گذشته خیلی تغییر کرده است.
 
  • * فکر می‌­کنید دلیل آن چه می­‌تواند باشد؟
باید یک عده جامعه‌­شناس دلیل آن را بگویند اما من اگر بخواهم به عنوان یک خواننده موسیقی پاپ نظر دهم، باید بگویم که من هم درگیر همین سوال شما هستم. من اردیبهشت کنسرت برگزار کردم و علت اصلی اینکه مرداد (یعنی بعد از ماه رمضان که بقیه دوستان روی صحنه رفتند) کنسرت ندادم همین موضوع بود. نه به خاطر استقبال نکردن مردم، چون هر خواننده­ای بالاخره مخاطب کنسرت خود را دارد اما من احساس کردم الان کار جدیدی نمی­‌توانم ارائه کنم، پس چرا باید این کنسرت را دو ماه یک­بار تکرار کنم؟ فوقش می­‌خواهم یک آهنگ جدید در آن بخوانم خب چرا باید یک نفر صدهزار تومان پول بلیت بدهد و آن کارهای تکراری را ببیند؟ بخشی از این اتفاق دست ما است اما از طرفی ما نه سالن درست و حسابی داریم، نه اتفاق درست و حسابی داریم. ما یک کنسرت را با حداقل امکانات و خدمات ارائه می‌­کنیم و پول بلیت زیادی را نسبت به درآمد مردم می­‌گیریم.
 
  • * گویا وضعیتی که شما از آن صحبت می‌­کنید، در شهرستان‌­ها به نسبت بدتر از کنسرت­‌های تهران است.
بله. الان در شهرستان­ها میانگین بلیت کنسرت­ها 60 هزار تومان است! خب این خیلی بی­­‌انصافی است. مگر قرار است آنجا چه کار کنیم؟ یا اصلاً خود تهران، مگر چه اتفاقی در کنسرت­‌ها می­‌افتد که یک نفر باید تا 120 هزار تومان بلیت کنسرت بخرد؟! باید یک اتفاق جدید بیفتد و نوآوری به وجود آید که البته اتفاق نخواهد افتاد؛ چون یک­سری چیزها با یکدیگر جفت‌وجور نیستند.

ببینید خواننده یک دستمزد دارد و یک ارکستر هم دارد که هزینه آنها با خواننده است. از طرفی، تهیه­‌کننده با هزینه بسیار هنگفت سالن مواجه است، با هزینه بسیار زیاد برای مسائل خارجی مثل تبلیغات و اماکن و هزار چیز دیگر مواجه است. اما خواننده یک دستمزد ثابت می­‌گیرد، چه خیلی ساده کنسرت را برگزار کند، چه بخواهد کنسرت­‌اش با پرفورمنس و دکور همراه باشد. یعنی اگر بخواهد اتفاقات این‌چنینی در کنسرت­‌هایش داشته باشد، همه را باید از جیبش بگذارد. خب اینطور که نمی­‌شود، خواننده هم به‌هرحال می­‌خواهد بیزینس کند، چون شغل‌اش خوانندگی است. مثلاً من در کنسرت اردیبهشت ماه اتفاقات خیلی خوبی داشتم؛ مثل نمایش و پروژکشن خیلی قوی به همراه تصاویر اختصاصی و اتفاقات زیاد دیگر. منتها همه این­ها را از دستمزدم داده بودم. اگر بگویم که من درآمدی از دو سانس کنسرت در نمایشگاه بین­‌المللی نداشتم، شاید برایتان عجیب باشد! چون هرچه گرفتم را هزینه کردم. من هم دلم می­‌خواهد یک اتفاق بیفتد، اما مگر چندبار می­‌توانم این کار را انجام دهم؟ به‌هرحال بعد از یک مدت بیزینس می­‌کنم دیگر، چون شغل‌ام این است. اینطوری نمی­‌توان کاری کرد و باید اتفاقات دیگری بیفتد. اگر قرار است به کنسرت صرفاً به عنوان یک کار فرهنگی نگاه شود که دیگر برای چه باید 55 میلیون تومان پول اجاره سالن میلاد نمایشگاه را داد؟! یا هفتاد، هشتاد میلیون تومان پول سالن وزارت کشور را! حالا برج میلاد را که به ما نمی‌دهند. خب دود این اتفاقات به چشم مخاطبان و همه ما می­‌رود دیگر.
 
  • * اتفاقاً همیشه می­‌گویند که خوانندگان موسیقی پاپ درآمدهای میلیونی دارند و ...
من نمی­‌گویم درآمد ندارند، مگر یک مملکت چند سلبریتی دارد؟ مگر سلبریتی خارج از ایران درآمد ندارد؟ سلبریتی کشور افغانستان هم درآمد دارد. مگر چند نفر از آدم‌­ها «دکتر ماندگار» می­‌شوند؟ آدمی که سلبریتی می­‌شود، طبیعتاً قابلیت خاصی نسبت به دیگران داشته. نسبت به زحمتی که کشیده و لطف خداوند، پکیج خاص­‌تری داشته. خب قاعدتاً این آدم نباید درآمد داشته باشد؟ تازه این درآمدی که خواننده‌­های ایرانی دارند را اصلاً نمی­‌توان با خواننده‌­های آن‌طرف آب قیاس کرد!
 
  • * بله، اما واقعا سطح موسیقی که در کشور ما تولید می‌­شود هم با موسیقی‌­های آن‌طرف قابل قیاس است؟
نمی­‌توانید بگویید سطح موسیقی اینجا با موسیقی‌هایی که آن‌طرف تولید می­‌شود قابل مقایسه نیست. بعضی­‌ها موسیقی­‌های خیلی خوبی تولید می­‌کنند، هم از لحاظ ترانه و تنظیم و هر چیزی که فکرش را بکنید. خیلی‌ها استانداردند. منتها قیمت موزیکی که اینجا تولید می­‌شود چقدر است؟ مگر ما کپی‌رایت داریم؟ شما در نظر بگیرید که مثلاً ما یک موزیک تولید و منتشر می­‌کنیم، شاید بتوان گفت آن موزیک در مجموعِ سایت­‌های داخل کشور، ده میلیون بار دانلود می‌­شود. حالا ده میلیون تا صد تومن چقدر می­‌شود؟ می­شود یک میلیارد تومان! یا اصلاً ده تا تک تومنی که اگر به یک آدم فقیر هم بدهی احتمالاً واکنش خوبی نشان نخواهد داد! می­‌شود صد میلیون تومان. ما اگر کپی‌رایت داشتیم، منِ نوعی باید بابت انتشار یک قطعه صد میلیون تومان درآمد داشتم. اگر این اتفاق می‌افتاد، آن‌وقت جریان موزیک داخل کشور عوض می­‌شد. من با آن صد میلیون تومان می‌توانستم دو ویدئوی حرفه‌­ای درست کنم یا چهار موزیک عالی با تنظیم­‌کننده‌­های بسیار خوب تولید کنم.

صد میلیون تومان، پولِ سه کنسرت در تهران است! اما ما این موزیک‌­ها را در اینترنت رایگان منتشر می‌­کنیم. همه آثار خواننده­‌ها هزینه دارد اما آنها را رایگان منتشر می‌­کنند. من نمی‌گویم خواننده درآمد ندارد اما خواننده هزینه هم زیاد دارد. فکر می­‌کنید وقتی یک نفر قطعه‌ای را منتشر می‌­کند، فقط همان را خوانده و منتشر کرده؟ نه این‌طور نیست، شاید ده تا آهنگ خوانده تا توانسته باشد آن را منتشر کند. همین الان که دارم با شما صحبت می­کنم، 29 قطعه منتشر نشده دارم که اصلاً شاید همه آنها را دور بریزم! خب بابت همه این­ها هزینه کرده­‌ام دیگر.
 
  • * فکر می­‌کنید چقدر از کم شدن استقبال از برخی کنسرت‌های پاپ را به خواننده‌های برمی‌گردد؟ و چقدر به تغییر سلیقه مردم و البته ظهور گروه‌های موسیقی تلفیقی؟
به نظر من مقدار زیادی از این مشکل به خود هنرمند برمی­‌گردد. حرف شما کاملاً درست است و این­‌روزها قطعات خیلی هیجان­‌انگیزی نمی­‌شنویم. قاعدتاً این یک بخش از آن است اما ما اینجا در ایران زندگی می­‌کنیم و حواشی برای پر کردن سالن­‌های کنسرت خیلی موثرند. یک‌دفعه جوی راه می­‌افتد و دهان به دهان می­‌چرخد و یک کنسرت چند شب سولد اوت می­‌شود که دلیل‌اش هم واقعاً مشخص نیست. بله کنسرت باید فروخته شود اما نه دیگر تا این حد.
 
  • * خب همان­طور که اشاره شد، شاید به این دلیل است که این گروه‌­ها موسیقی‌ای ارائه می­‌کنند که به گوش مردم جدید است و مردم ترجیح می‌دهند پول خود را برای این کنسرت‌­ها هزینه کنند.
خدا کند همین که می­‌گویید باشد. اگر این باشد که خیلی خوب است. من نمی­‌گویم برخی از بچه‌­ها به تکرار نرسیده­‌اند، بله خیلی از بچه‌­ها به تکرار رسیده­‌اند اما همانطور که گفتم، یک بخشی را هم باید به آنها حق دهیم چون هر کار عجیب و غریبی که بخواهی بکنی، نیاز به امکانات داری. من خودم جزو کسانی هستم که نمی‌­توانم یک­جا بنشینم و اصلاً دلم می­‌خواهد در کنسرتم آپولو هوا کنم. یک شرکت تبلیغاتی هم دارم و هزار جور امکانات داخل شرکت خودم برای این کار در دسترس‌ام است اما من در سالنی که ساعت 12 ظهر به من تحویل می‌­دهند و اولین سانس کنسرت من ساعت شش بعد از ظهر است چه کاری می­توانم بکنم؟!
 
  • * این گروه­‌هایی که این چند وقت سعی کرده­‌اند موسیقی متفاوت­‌تری ارائه کنند، از نظر امکانات تفاوتی با گروه‌های پاپ ندارند.
نه ببینید، کسی که مثلاً 20 بار به کنسرت علی لهراسبی آمده، دلش می­‌خواهد وقتی دوباره به کنسرت می­‌آید، یک اتفاق جدید ببیند. البته من این کارها را می­‌کنم و خیلی از بچه­‌های دیگر هم این کارها را می­‌کنند. همین بچه­‌ها هم وقتی اوایل فعالیت‌شان بود و روی بورس بودند، استقبال زیادی از کارشان می­‌شد. موقعی می­‌توانید این مقایسه را بکنید که شرایط یکسان باشد. گروه­‌هایی که تلفیقی کار می­‌کنند یا هر اسمی که دارند، تا کی از این استقبال بهره­‌مند خواهند بود؟ بگذار آنها هم چهار سال با همین امکانات کنسرت بگذارند، آن وقت با یکدیگر حرف بزنیم. خیلی از ما این دوره­‌ها را گذرانده­‌ایم.
 
  • * لطفاً درباره این امکانات بیشتر توضیح دهید.
ما در مورد کنسرت صحبت می­‌کنیم. امکانات باید طبق استانداردهای دنیا باشد. من حتی کنسرت­‌های خوانندگان ایرانی آن‌طرف آب را هم نمی­‌پسندم. چون آنها هم به سبک خود ما کنسرت می­‌دهند؛ در صورتی که آنها امکاناتش را دارند. می­‌توانند از قبل سالن را بگیرند، دکور بزنند، مشاور داشته باشند و اتفاق ایجاد کنند. مثل تمام امکاناتی که گروه­‌های بزرگ دنیا دارند. ما خواننده بزرگ داریم، اما اتفاق بزرگ نداریم. خواننده­‌های بزرگ دنیا را ببینید، مثلاً یک هفته قبل در سالن مستقر می­‌شوند و اصلاً مکانیزم سالن را عوض می­‌کنند. طبیعی است که 25 هزار نفر برای دیدن آن خواننده بیایند. نه فقط الان می‌­آیند بلکه سه ماه بعد هم می‌­آیند و چهار سال هم در هر شهر و کشوری که کنسرت می­‌گذارد، سولد اوت می­‌شود.

اشکال اینجاست که در کنسرت­‌های پاپ دنیا مردم می‌­روند که کار یک گروه را ببینند که این گروه تشکیل شده از خواننده که در رأس کار است، به اضافه عده دیگری که خیلی­‌های‌شان پشت صحنه هستند؛ اما اینجا می­‌آیند که کار یک نفر را ببینند، برای همین تکراری می‌­شود. مثلاً در آن فیلمی که از پشت صحنه کنسرت «سلن دیون» بیرون آمده هفتاد نفر در بک‌استیج‌اش کار می­‌کنند! بله، این خانم تا زمانی که زنده است، کنسرت­‌هایش سولد اوت می­‌شود، چون کسی که به کنسرت او می­‌رود، آن‌قدر هیجان­زده می­شود که فقط به خواندن او توجه نمی­‌کند. آنجا می­‌رود که یک پرفورمنس و یک اتفاق بزرگ ببیند که تنها یک بخش آن مربوط به خوانندگی خواننده مورد علاقه­‌اش است.
 
  • * اینکه به دلیل کمبود امکانات کیفیت کنسرت‌­ها و بخش بصری آنها در اینجا ضعیف است، کاملاً درست است اما طبیعتاً قطعاتی که در کنسرت اجرا می­‌شوند، همان­‌هایی هستند که در آلبوم یا به صورت سینگل منتشر شده‌­اند. حالا که در اینجا به قول شما به دلیل کمبود امکانات خیلی نمی­‌توان روی بخش بصری کنسرت مانور داد، پس طبیعتاً خواننده باید در بخش موسیقی آن‌قدر توانایی داشته باشد و بتواند برای مخاطب جذابیت ایجاد کند تا مخاطب را در کنسرت­‌ها راضی نگه دارد.
بله، قطعاً کسی برنده می­‌شود که بتواند موزیک­ بهتری تولید کند.
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : جمعه 15 آبان 1394 - 14:37

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 15:19

سلام خدمت شما....وخسته نباشیدبه هنرمندعزیزکشورمون ...سلطان پاپ ایران اقای علی لهراسبی عزیز:واقعاهوشحال شدم که ایشون دزفضای مجازی فعالیتشونو بیشترمزدن ....وخوشحالترازاینکه موزیک ویدیوهم درالبوم ایندشون گنجوندن ...واین خبربسیار خوبی برام بود ...ایشالااقای لهراسبی پیش ازپیش موفق ترازگذشته باشن ...ماهمیشه هوادارشون میمونیم باافتخارفراوان

یکشنبه 17 آبان 1394 - 03:11
Saman (UK)in Iran

سلاطینی که همشون کیی هم هستند!خب مردم چقدر صدای کپی گوش بدن!؟
اتفاقا برعکس صحبت اقای لهراسبی اصل اشکال در صدا و موزیک کم خلاقیت هست که باعث افت کنسرتها شده!
مگه همه دنیا فشفشه رو صحنه میفرستن هوا!!آخرین کنسرت ادل در کنسرتهال لندن رو ببنید استعداد بزرگ و مطرحترین خواننده خلاق جهان خودش بود و گروه ارکسترش ولی 3 ساعت ملت میخکوب بودن...
امکانات خوبه باشه ولی جای اصل هنر صدا و موزیک رو نمیگیره سر خودمون رو شیره نمالیم.
درباره زحمت خواننده ها هم که گفتن به جایی رسیدن باید گفت خیلی ها با رانت در تلویزیون و غیره به جایی رسیدن..خود ایشون بیشتر در جریانن.
تایید شود لطفا.

89.41.243.171
چهارشنبه 13 آبان 1394 - 17:39

خیلی مصاحبه خوبی بود ممنون.
واقعا کار خواننده های پاپ خیلی سخته و خیلی باید هزینه کنن تا شنیده بشن آخرش هم همه دانلود میکنن جز طرفدارای خود خواننده!!!
کاش این مصاحبه ها و نامه ها به گوش مسوولان برسه تا روز به روز وضع موسیقی بهتر بشه.به خدا خواننده های داخلی خودمون خیلی بهتر از کسانی هستند که اون ور میخونن و الکی اسمشون رو بزرگ کردیم.مگه چه اشکالی داره یه شبکه موسیقی ایجاد بشه؟ چه اشکالی داره جوونامون موسیقی مجاز تو جامعه گوش بدن تا موسیقی غیر مجاز؟؟
امیدوارم یه فکری بشه واسه موسیقی.حیف این همه خواننده ی خوبه که ما داریم.

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 18:28

مرررسی از جناب لهراسبی به خاطر حضورشون توی فضای مجازی
البوم جدید با همکاری علی لهراسبی و بهروز صفاریان مطمئنا عالی میشه...همکاری این دو نفر همیشه نتیجه ی مثبت داشته

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 19:11

کاشکی با شهاب رمضان مصاحبه کنید

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 21:13

سلام بچه هایه طرفدارایه چاووشی داداشا یه سایت نظر سنجی خیلی معتبر هست بیایین به محسن چاووشی رای بدین عقب نمونین لطفا اطلاع رسانی کنین
Mytop10.irممنون موسیقی ما

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 21:32

علی لهراسبی خیلی خوبه و دوست داشتنی هست امیدوارم البوم جدیدش رو تا دی ماه با ده قطعه منتشر کنه و استاد روزبه بمانی و علی افکاری هم اهنگ داشته باشه هم تنطیم و محسن یگانه حضور داشته باشن و با بابک رادمنش هم همکاری کنه
و امیدوارم فیت بخونه با یراحی یگانه شهروز و مسعود امامی

چهارشنبه 13 آبان 1394 - 23:25

کاملا حرفای علی لهراسبی به حق بود. جمله و آرزوی تکراری : امیدواریم مشکلات موسیقی زودتر حل بشه و مردم و هنرمندا لذت ببرن

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 00:02

من هوادار 10ساله علی لهراسبی هستم
بی صبرانه منتظر آلبوم جدید علی لهراسبی هستم و شک ندارم ایران رو منفجر میکنه و چند ترک هیت داره

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 00:06

از آقای لهراسبی عزیز ممنونیم که تلاش زیادی میکنن تا ما موزیک به معنای واقعی خوب و پرفکت گوش بدیم...امیدوارم روز به روز موفق تر باشند
از اینکه‌ قصد ساخت موزیک ویدئو رو دارن هم خیلییییی ممنون هستیم.
آلبوم جدید قطعا جز بهترین آلبوم های سال خواهد شد چون بهترین خواننده در کنار بهترین ها اون رو ساخته ... ما بی صبرانه منتظر آلبوم هستیم.

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 01:05

لطفا از البوم جديد اقاي اصحابي و سامان جليلي و اقاي علمشاهي خبر بگزاريد كه در چه مرحله اي قرار دارن وكي منتشر ميشوند باتشكر.

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 02:45

واقعا از خوندن صحبتهای اقای لهراسبی لذت بردم و خیلی از اتفاقات جدیدی که در راهه خوشحال شدم. همچنین از همدردی ایشون در رابطه با هزینه بلیط کنسرتها.بی صبرانه منتظر البوم جدیدشون هستم چون مثل همیشه کارشون درسته به امید موفقیتهای پی در پی اقای لهراسبی عزیز و ممنون از سایت خوب شما

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:40

مصاحبه ی خوبی بود..ممنون

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:40

عشقه علی آقا لهراسبی

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:40

حرفاش منطقی هست

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:40

واقعا پول بلیط کنسرت سرسام آوره

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:45

خواننده بزرگ داریم،ولی اتفاق بزرگ نداریم....عالی واقعا همینطور

یکشنبه 17 آبان 1394 - 02:57
شریف

اشتباه نکن خواننده بزرگ نداریم که اتفاق بزرگ نداریم!!

89.41.243.171
پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:45

بسیار خوب بود

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:45

Ey janm aqay lohrabi alyan

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:50

آقای لهراسبی واقعا یه دونن ❤ همه ی حرف هاشو منطقی و درسته

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:55

اخ اخ چ خوب گفته دمش گرم.. واقعا هزینه بلیط کنسرت بالاست! و واقعا بخاطر دیدنِ خواننده کنسرت میرن !

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 11:55

کنسرت فقط واسه یکسری قشر خاص.... بلیط گرونه گرون

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:00

واقعا عالی گفته

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:05

دمش گرم ... بالاخره یک خواننده پیدا شد حرف حساب بزنه .. ممنویم از آقای لهراسبی عزیز که جو گیر نیست و واقعیت ها رو می گه

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:09

مصاحبه ی خیلی خوبی بود.
من هم موافقم که اگه به خواننده هامون امکانات بدیم اتفاقات خیلی خوبی میفته.
پتانسیل بچه های داخلی خیلی بالاست.

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:10

چه عجب بالاخره یکی پیدا شد که فکر جیب مردمو بکنه!ممنون آقای لهراسبی

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:15

موسیقی پاپمون داره رو به یکنواختی میره باید یه تغییر اساسی ایجاد بشه!

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:23

خوشحالم که نگرش و دیدگاه هنرمندان کشورمون داره با هم یکی میشه.و اکثرا به این نتیجه رسیدن که در شرایط عالی موزیک عالی به مردم کشورشون ارایه بدن.

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:40

علی عزیزم همیشه موفق باشی آقای بزرگ موسیقی پاپ

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 12:55

ای کاش این حرفا به گوش مسئو لینش برسه واقدامی بشه?آقای لهراسبی بهترین هستن و براشون ارزوی موفقیت دارم????

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 13:00

دوستان مایل بودید ویدئوهای پیج منم ببینید :-) خوشحال میشم ?

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 14:40

كلا حرفاي قشنگ زياد ميزنن اما پاي عمل كه ميرسه هيچي به هيچي... وقتي كه توو موسيقي پاپ چن ساله اتفاق خاصي نيافتاده مسلما مردم ميرن سراغ يه كار جديد علي الخصوص گروه هاي تلفيقي كه اين روزا بدجوري دارن خوب كار ميكنن... تا چهارسال ديگه ممكنه يه سري جوون يه سري فكر جديد و كار جديد بكنن خب مسلما هركي فكرش و كارش بكرتر و شيك تر باشه طرفدار بيشتري پيدا ميكنه خداوكيلي گروه هاي تلفيقي فعلا كه فوق العاده كار كردن باز حداقل تكرار نمي كنن خودشونو

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 14:50

سلام.جدید ترین دستبند ها رو تو پیج ما مشاهده کنید

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 17:40

دمش گرم به فکر مردمه

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 17:45

كاش بشه يه روزى موزيك ويدئو هاى سيروان، فرزاد فرزين، خواجه اميرى، لهراسبى و... رو از شبكه مخصوص موسيقى ببينيم :(

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 19:35

منظور از اتفاق بزرگ چيه اقاى لهراسبى

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 21:00

احسنت بهش

پنجشنبه 14 آبان 1394 - 21:10

از این حرفش ک گفت پول بیلیت کنسرت ها از در آمد مردم بالاتر است واقعا خوشم اومد نشون میده ب فکر همه هست .

جمعه 15 آبان 1394 - 04:05

حق با ایشونه صد در صد همینه که گفتن

جمعه 15 آبان 1394 - 04:05

واقعا فقط پول بلیط و تالار الکی ازمون میگیرن و دو طرف به خاطر هم تحمل میکنیم وگرنه نه تالار حسابی به درد بخور نداریم

جمعه 15 آبان 1394 - 06:30

کامل و قشنگ بود

جمعه 15 آبان 1394 - 07:05

مرسی از آقای لهراسبی که حرف دل مخاطبان موسیقی را می زند
امیدوارم امکاناتخوبی در اختیار خواننده های ما قرار بگیره تا کنسرت های بهتری برای ما برگزار کنند
و امیدوارم واقعا قیمت بلیت های کنسرت بیان پایین که اقشار متوسط هم بتونن کنسرت برن

جمعه 15 آبان 1394 - 12:26

دم علی لهراسبی گرم...حرف دل خیلیا رو زد.
خیییلی خوشحالم که موزیک ویدیو های خوووب و اتفاقای خوب تو راهن.
همیشه پاینده باشن ایشالا.
منتظر البومم شدییید

یکشنبه 17 آبان 1394 - 03:03

حرفشون درباره قیمت زیاد بلیط درست بود ولی مساله اینه که خواننده درست نداریم!!!
یعنی مثلا استینگ و التون جان و حتی اسطوره هایی مثل رولینگ استونز به گفته ایشون آپولو هوا میکنن,!...نه اونها خواننده و موزیک قوی دارن مثل ما همه کپی هم نیستن که فروششون بیاد پایین!!
شاد باشید.

یکشنبه 17 آبان 1394 - 03:21

سلام خدمت شما...میخواستم بگم یادمه اولین سالی که شبکه ی ifilmافتتاح شد رسانه جمهوری اسلامی قول شبکه ای بنام imusicروهم دادن ولی هیچوقت این وعدشونوعملی نکردن....کاش تواین یکی دوسال این شبکه هم اضافه بشه به جمع شبکه های مجازدیگه ...تامردم مجبورنباشن موزیکهای غیرمجازازشبکه های خارج ازکشورباهرنوع بینشوفرهنگی ببینن ...اگه داخل کشورهمچین شبکه ای باشه مردم هرگزلون شبکه هاروحتی نگاه هم نمیکنن ...بامیداونروز ...باتشکراز شما.....وباتشکرازاقای علی لهراسبی که همیشه معقول وخیلی منطقی صحبت میکنن ...مرسی

یکشنبه 17 آبان 1394 - 16:41

تا حدودی با حرفهای ایشون موافقم ولی باید قبول کنیم که به حدی کارزار موسیقی پاپ در هم شده که هیچ کس در جایگاه درستی قرار نداره. هیچ ممیزی برای ورود افراد به این حوزه وجود نداره. از دلایل ضعف موسیقی فعلی میتونم به: صداهای زنانه و شبیه به هم(صداهایی که حتی یک بار هم جرات کنسرت دادن و اجرای زنده رو نمیتونن به خودشون بدن)، ضعف شدید در شعر و ترانه چه در نوع قالب بندی شعر و چه در محتوا، ملودی های تکراری و تنظیمات بی از حد ریتمیک اشاره کنم. واقعا صداهای خوبی مثل آقایان محمد اصفهانی، علیرضا عصار، خشایار اعتمادی، قاسم افشار، امیر کریمی، امیر تاجیک، حمید حامی و خیلی از بزرگان دیگر این عرصه کجا هستن!؟ آیا واقعا استاد فریدون شهبازیان دیگه ای وجود داره که این صداهای کم نظیر رو به موسیقی ما هدیه کنه!؟

دوشنبه 18 آبان 1394 - 00:20

مورد دومش واقعا درسته(قیمت بلیطا بالا رفته!!!)

پنجشنبه 21 آبان 1394 - 03:40

رجواب اون اقایی که پاسخ منودادن بایدبگم این درمورد اقای لهراسبی به هیچ وجه صدق نمیکنه که ایشون صداشون کپی باشه چون واقعاخنده داره ...ایشون باتمام صداهایی که شنیدیم صداشون کاملامتفاوته وهنوزکسی نتونسته حتی مشابه صداوریتم وموزیک اییشونواجراکنه ...چون صداشون منحصربه فردومخصوص خودشونه ....درزمینه رانت درتلویزیونم بایدبگم الان دیگه هیچ خواننده ای سرودست نمیشکنه که بخوادواردرسانه بشه چون خیلیا بدون رسانه هم تونستن خودشونومطرح کنن امثال اقای چاووشی یایگانه ...پس نیازی به رانت نداره خواننده ...دیگه تافضای مجازی باشه ومردم کارهای خواننده رودنبال کنن چ احتیاجی به رسانه ...ولی حرف هنرمندااینه اگه رسانه هم باشه به نفع حانواده هاوهمه هست تادرجمع خانوادگی شبکه وموزیک کجازببینن تاشبکه خای غیرمجازوغیراخلاقی ..مرسی ...درضمن اقای لهراسبی برای ماتاهمیشه سلطان صداهستن ...دوسشون داریم متعصبانه

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود علی لهراسبی: باید یک اتفاق جدید در موسیقی پاپ بیفتد | موسیقی ما