72 ساعت پیش از انتشار اولین آلبوم رسمی «دنگ شو» و در گفتگو با «موسیقی ما» عنوان شد:
طاها پارسا: در حوزه موسیقی تلفیقی تنها یک جریان وجود دارد و آن هم جریان دنگ شو است
موسیقی ما – سالها است که در موسیقی فعالیت می کنند و طرفداران زیادی دارند. آثار پرطرفداری نظیر «شیراز چل ساله» را منتشر کرده اند و بارها در اقصی نقاط ایران و جهان روی صحنه رفته اند. حتی تجربه ساخت موسیقی متن و تیتراژ با «ضد گلوله» و «پژمان» در سینما و تلویزیون را دارند. با وجود همه این اتفاقات و سالها فعالیت در موسیقی قرار است که اولین آلبوم رسمی آنها روز شنبه 26 مهرماه به بازار عرضه شود. «اتاق گوشواره» پس از شیراز چل ساله و «دلتنگ شو» اولین آلبوم رسمی «دنگ شو» خواهد بود که در ایران منتشر می شود. این آلبوم از سوی شرکت «آوای باربد» به مدیریت «حمید اسفندیاری» به بازار عرضه خواهد شد. خبر انتشار این آلبوم بهانه خوبی بود تا به سراغ «طاها پارسا» که یکی از ارکان اصلی دنگ شو است برویم. صحبت های مفصل را گذاشتیم برای پس از اتاق گوشواره اما در همین بحث کوتاه هم نظرات جالبی از طاها شنیدیم که در ادامه می خوانید:
-------------------------
در ادامه می توانید پوسترهای این آلبوم را از سایت «موسیقی ما» ببینید و دریافت کنید.
- *آلبوم «اتاق گوشواره» شامل چند قطعه است و فضای کلی کارها چگونه است؟
- *این فضای آرامش بخش و تا حدودی شاد به چه معنا است؟ یعنی قطعات این مجموعه ترکیبی از کارهای ریتمیک و اسلو است؟
- *دلیل انتخاب اسم اتاق گوشواره چیست؟
- *ارتباط خاصی بین قطعات یا رخداد ویژه ای باعث این انتخاب نبوده است؟
- *در این آلبوم هنرمندان دیگری هم به عنوان مهمان حضور دارند؟
- *اما این اولین آلبوم رسمی شما در ایران است و می خواهم از پروسه اخذ مجوز برای ما بگویید و اینکه چه شد که عبارت «اولین انتشار رسمی در ایران» را اکنون کنار پوستر اتاق گوشواره می بینیم؟
- * در این مدت خیلی ها می گفتند که اعضای گروه دنگ شو به روند کنونی عادت کرده اند و تمایل زیادی برای اخذ مجوز ندارند. نظر شما چیست؟
- * زمانی که هر گروه یا خواننده ای مجاز شود قطعا آثارشان شامل تغییراتی می شود. اما تقریبا برای همه این تغییرات زیاد است و دیگر کارهای مجازشان جذابیت زمانی که غیرمجاز هستند را ندارد. می خواهم بدانم دنگ شو در این زمینه تا چه حد دستخوش تغییر می شود؟
- *اگر یک زمانی سخت گیری ها در این زمینه بیشتر شود باز هم در همین مسیر کار خود را ادامه می دهید؟
- *همکاری شما با شرکت «آوای باربد» به عنوان ناشر این اثر چگونه شکل گرفت؟
- * طی چند سال اخیر پس از انتشار آلبوم های رسمی برخی گروه های موسیقی تلفیقی نظیر «پالت» یا «چارتار» یک جریانی در بین مخاطبان ایجاد شده است. آنها توانسته اند طرفداران بیشتری را به سمت خود جذب کنند و کنسرت های متعددی داشته باشند. آیا دنگ شو هم با انتشار اتاق گوشواره می تواند طیف مخاطبان خود را گسترش دهد؟
- * چه دلیلی برای ارائه این نظر دارید؟
- *و صحبت پایانی؟
-------------------------
در ادامه می توانید پوسترهای این آلبوم را از سایت «موسیقی ما» ببینید و دریافت کنید.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 مهر 1393 - 12:01
دیدگاهها
چه خبر حوبی بود
کار گروه دنگ شو عالیه
تا شنبه
من گروه دنگ شو را خیلی دوست دارم ولیقبول ندارم تنها جریان موجود در موسیقی تلفیقی دنگ شو است . چارتار هم گروه خیلی خوب و موفقی است .
از اینکه گروه دنگ شو ادامه دهنده یک جریان بوده و در مقاطعی با قوت به این جریان ادامه داده است ، حرفی نیست اما اینکه فکر می کنند جریان ساز هستند ، حرف گزافی است و به کم تجربه گی ایشان بر میگردد.شما با باز اجرای تصانیف قدیمی که نمی توانید ادعای جریان سازی داشته باشید دوست عزیز.همچنین افول بسیاری در آلبوم آخر خود یعنی "دلتنگ شو" داشتید که این ادعای شخصی نیست و بازخورد آن در طیف مخاطبان شما هست.در نظر داشته باشید که با یک آلبوم "شیراز ثل ساله" نمی توانید جریان ساز باشید و در این نقطه به صحبت شما استناد می کنم که آن آلبوم نیز "آن" بوده و "اتفاق" و نه "جریان".امیدوارم در آثاری که از این پس منتشر می نمایید بتوانید جریان ساز شوید که این بستگی به حفظ سطح کیفی در آهنگسازی و طرح های شما برمی گردد.موفق باشید.
بیصبرانه منتظر شنیدن بهترینهای دنگ شو هستیم
روز با تو، شب به یادت... ;)
البته واقعا دنگ شو خودش يك سبك بنام " سبك دنگ شو" ابداع كرد و ايشون درست ميگه مثلا اعضاي گروه ديگه كه مدعي موسيقي تلفيقيه ازصفر تو دنگ شو شروع كرده بودن و بقولي ديپورتي هاي دنگ شو هستند كه رفتن يك گروه تشكيل دادن
درضمن دنگ شو الان تو كل جهان پرطرفدارارين سبك موسيقي از ايران شده و خب ابداع سبك دنگ" متعلق به دنگ شو هست ولاغيرمثل "دنگ خواني "
براي اثبات اين دليل به قدمت سابقه اين گروه در ايران و درخارج از كشور هم سايت آمازون سر بزنيد ببينيد
به طور کلی من از دنگ شو و کارهایی که میکنن خوشم میاد و به نظرم چند مورد آهنگ خیلی خوب توی کارنامشون داشتن که باعث میشه یه نگاه ویژه به این گروه داشته باشم.
اما حقیقتا اینکه موسیقی تلفیقی خاص دنگ شو بوده حرف بی موردیه. اول از همه باید تاکید کنم که موسیقی سنتی مثل موسیقی رپ نیست که هر خواننده ای بخواد اونو متعلق به خودش بدونه و بقیه رو زیر سوال ببره.در ضمن همونطور که همه مخاطب های موسیقی میدونن تلفیق موسیقی ایرانی و سنتی با انواع دیگه موسیقی کاریه که سر درازی داشته و شاید تاریخش به 50 سال پیش هم برگرده اماشروع موسیقی تلفیقی به شکلی که الان میشناسیم با آلبوم تکرار نشدنی ترنج نامجو بود. این آلبوم آغاز نوع جدیدی نگاه به موسیقی ایرانی بود و نفوذش بین مخاطبا به حدی بود که کل جامعه ایران رو متوجه خودش کرد. همین آلبوم راه رو برای بقیه موزیسین ها در این زمنیه هم باز کرد. در ضمن نامجو با کارهای زیادی که بعدتر انجام داد تونست پایه های این نوع موسیقی رو محکم کنه. در ادامه هنرمندهای زیاد و خوب دیگه ای اومدن و هر کدوم به موسیقی تلفیقی رو با فلسفه خودشون گسترش دادن و همین هم باعث شده که امروز یکی از پویاترین انواع موسیقی رو داشته باشیم که هنوز هم در حال رشده. قطعا دنگ شو هم کمک شایان توجهی به این جریان کرده و باید از این گروه قدر دونسته بشه. اما تاریخچه موسیقی تلفیقی کاملا واضح و مشخص هست و جایگاه دنگ شو هم معلومه.نباید با این مصاحبه ها وجهه گروه دنگ شو مخدوش بشه. مشتاقانه منتظر شنیدن آلبوم جدید هستم.
من زمانی که آلبوم آقای بنفش از گروه پالت رو شنیدم به ویژه با صدای خواننده سابق دنگ شو کاملا به یاد فضای آلبوم های دنگ شو افتادم. پالت عمیقا اسیر فضای دنگ شو هست و نو آوری ای نداره. ولی چارتار کار متفاوتی ارائه داده و معتقدم خوبه که اعضای دنگ شو این موضوع رو بپذیرن. در عین حال افراد دیگه ای هم توی حوزه موسیقی تلفیقی کار کردن که به نوبه خودشون حرف برای گفتن دارن.
متاسفم برای موزیکی که چارتار میشه گروه پرمخاطبش!
اسم کاراشونم فیوژن میذارن...
توی گروه های موسیقی ایرانی فقط کامنت بند رو قبول دارم
که سبکش چیز دیگری س و سمت فیوژن نیومده
بخوام فیوژن گوش کنم میرم محسن نامــــــجو گوش میدم
این پالت و دنگ شو و بقیه من نمیدونم چه کار خاصی در موزیکشون کردن که هر کدوم خودشون رو جریان میدونن!
باز دنگ شو مستقل تره.
پالت که دیگه کپی از کارای نامـــجوئه!
چه جریانی؟ چه کشکی؟
موسیقی ایران اگه جریان ساز بود که چارتار نمیتونست یک دفعه با این موزیک متوسط به پایینش اینهمه هوادار جذب کنه
افزودن یک دیدگاه جدید