برنامه یاد بعضی نفرات
 
نظری که شما قصد پاسخ دادن به آن را دارید وجود ندارد.
«مهدی یراحی» به وعده‌ای که در «خندوانه» داده بود عمل کرد و کنسرت رایگان در یک کوره آجرپزی برگزار کرد
مثل مجسمه؛ کمی آنطرف‌تر از شهر
موسیقی ما - فاصله زیادی تا تهران نداشت و در حقیقت بخشی از شهر تهران بود. ولی زمانی که از حاشیه بزرگراه آزادگان می‌رفتید و وارد آنجا می‌شدید انگار که وارد یک دنیای دیگری شده‌اید. یک دنیا بدون آپارتمان‌های لوکس سر به فلک کشیده، با خانه‌های ساده و اغلب کاه‌گلی و ده‌ها برج. آن هم نه برج‌های چند ده متری و چند واحدی مسکونی؛ بلکه برج‌های کوره‌های آجرپزی خودنمایی می‌کرد. صحبت ما از منطقه «شمس آباد» است. منطقه‌ای که تقریباً تمامی ساکنانش کارگر هستند و اغلب آنها در کوره‌های آجرپزی کار می‌کنند. اما دلیل اشاره ما به این منطقه و حواشی‌اش یک خواننده پاپ است. خواننده‌ای که چندی پیش در برنامه «خندوانه» یک قول داد و به آن عملی کرد و ما هم همراه او شدیم تا متفاوت‌ترین کنسرت عمرش را در کنار گروهش از نزدیک شاهد باشیم.

از بزرگراه آزادگان وارد خیابان اصلی «شمس آباد» شدیم. یک خیابان آسفالت بود و در سمت چپ و راستش ده‌ها کوچه خاکی از آن منشعب بودند که در انتهای اغلب آنها ورودی کوره‌های آجرپزی بود. در حاشیه خیابان مردان و زنان و کودکان زیادی به چشم می‌آمدند که در حال حرکت به سمت جنوب خیابان بودند. سرعتمان را آرام کردیم تا از آنها بپرسیم محل برگزاری کنسرت «مهدی یراحی» کجاست. از چند نفر پرسیدیم اما وقتی لفظ کنسرت را از ما می‌شنیدند با تعجب نگاه می‌کردند. حق هم داشتند چون در آن محدوده حداقل امکانات تفریحی و خصوصاً برنامه‌های هنری وجود نداشت اما تنها نشانی آنها به ما این بود که در آخرین کوره خیابان قرار است مراسمی همزمان با عید غدیر برگزار شود و یک خواننده معروف هم به اینجا می‌آید.

وارد کوره که شدیم کم کم مردم در حال پرکردن صندلی‌ها بودند و اعضای ارکستر مهدی یراحی کارهای ساوندچک و نصب سازها روی استیج را انجام می‌دادند. پس از چند دقیقه مهدی یراحی وارد محل برگزاری این برنامه شد تا به وعده خودش عمل کند. او در برنامه خندوانه قول داد که در صورت همیاری شهرداری در یکی از مناطق پایین شهر تهران، برای مردم به صورت رایگان اجرای زنده داشته باشد. خودرو این خواننده مستقیماً به پشت استیج تعبیه شده در وسط کوره رفت و او در کنار آجرهای شکسته و نزدیک آجرهایی که به تازگی آماده شده بودند از خودرو پیاده شد. یراحی پس از هماهنگی اولیه با مسئولین برگزاری مراسم و همچنین ثبت چند عکس یادگاری با اعضای گروهش، آماده حضور روی صحنه شد.
ابتدا «امیر فقیه» روی صحنه رفت و با سمپلر خود یک قطعه بی‌کلام موسیقی الکترونیک را اجرا کرد تا از همان لحظات اولیه برنامه با انرژی آغاز شود. سپس نوازنده‌ها روی صحنه رفتند و اینتروی قطعه «عطر تو» را نواختند. مهدی یراحی با این قطعه شش و هشت و در میان تشویق‌های بیننده‌های این برنامه که بیش از پانصد نفر بودند روی صحنه حاضر شد. او پس از این قطعه و خوش‌آمدگویی به حضار و تبریک عید غدیر نگاهی به ردیف اول صندلی‌ها انداختند. به جرأت می‌توان گفت آنها که در این برنامه مهدی یراحی در ردیف یک حضور داشتند همگی ستاره بودند. کودکان کار آن منطقه که با وجود خستگی در چهره، با گل‌های زیبایی که در دست داشتند نسبت به این خواننده ابراز احساسات می‌کردند. یراحی سپس خطاب به آنها گفت:«خسته که نیستید؟». او همچنین از مسئولین شهرداری تهران و دست‌اندرکاران برنامه خندوانه و عوامل اجرایی موسسه خیریه «شمس‌الشموس» قدردانی کرد.

یراحی پس از قطعه «منو رها کن»، به سراغ قطعه «اشک و بارون» رفت. آهنگ ریتمیک و پرانرژی که استقبال خیلی خوب مخاطبان را به دنبال داشت. او در طول اجرایش هم گل‌هایی که کودکان حاضر در برنامه داشتند را از آنها دریافت می‌کرد. «آخرین اسیر» قطعه بعدی برنامه بود و نوبت به یکی از کارهای پرانرژی این کنسرت رسید. قطعه «علی مودک» که حال و هوای این کنسرت را عوض کرد و چاشنی آن سولوی «اکبر شهریاری» با سازهای کوبه‌ای بود. البته در این کنسرت همه نوازنده‌های ارکستر مهدی یراحی به سرپرستی «امیر علیزاده» با انرژی روی صحنه حاضر شدند و در تمام مدت برنامه یک لحظه هم لبخند از روی لب هیچکدامشان کنار نمی‌رفت. «امشبم گذشت» قطعه بعدی رپرتوار این اجرا بود و سپس مهدی یراحی گفت:«با یک آهنگ مهربان موافق هستید؟» و با ذکر این توضیح به سراغ «آشوب» رفت. حضار در این برنامه از این آهنگ هم استقبال خوبی به عمل آوردند و ترجیع‌بند «عزیزم» این ترانه را تکرار می‌کردند. مهدی یراحی در طول اجرای این آهنگ یکی از کودکان حاضر در جلوی استیج را به روی صحنه آورد و تمام مدت در کنارش ایستاده و با آب‌نبات چوبی‌اش سرگرم بود! و در پاسخ به ابراز احساسات مهدی یراحی نسبت به خودش فقط گفت:«صدا از کجا می‌آید؟ً!»

اجرای قطعه «غزال» و «من علمک» کارهای پایانی رپرتوار بود اما این خواننده به درخواست حاضرین، قطعه «آشوب» را دوباره اجرا کرد. در هنگام اجرای این کار او حدود ده کودک دختر و پسر را روی استیج آورد و در کنارش ایستادند. حسن‌ختام برنامه هم معرفی حامد حمیدزاده (گیتار بیس)، علی افلاطونی (گیتار الکتریک)، اکبر شهریاری (سازهای‌ کوبه‌ای)، مهرداد احمدزاده (کیبورد و بک‌وکال)، مجید رضاپور (درامز)، امیر فقیه (سمپلر و سینت‌سایزر) و امیر علیزاده(کیبورد و رهبر ارکستر) بود. نهایتاً پس از این برنامه عده زیادی از حاضرینی که تلفن همراه داشتند، برای ثبت عکس یادگاری با این خواننده به پشت صحنه آمدند. شاید اگر درخواست عوامل اجرایی برای سوارشدن مهدی یراحی به ماشین نبود، او با تک‌تک آن افراد عکس یادگاری می‌گرفت. اما خودرو او در بخش دیگری از کوره توقف کرد و با ده‌ها نفر مجدداً عکس گرفت. در پایان هم یک وعده غذا برای شام در میان تمامی حاضرین در این برنامه توزیع شد.

یکی از نکات مهم اجرای سی شهریور مهدی یراحی در آن کوره آجرپزی استقبال چشمگیر مردم منطقه شمس‌آباد از برنامه بود. افراد زیادی به صورت ایستاده تمام مدت برنامه را تماشا می‌کردند اما با این وجود هیچ بی‌نظمی یا اتفاق ناخوشایندی در طول این اجرا رخ نداد.

این اجرای مهدی یراحی قطعاً متفاوت‌ترین کنسرت او به شمار می‌رفت و توانست نگاه‌های زیادی را به سمت شمس‌آباد جلب کند و خواننده‌های دیگر هم می‌توانند آثار خود را به صورت زنده با مردم این منطقه محروم به اشتراک بگذارند و از آنها انرژی مثبت بی‌پایان دریافت کنند.

در ادامه می‌توانید نظاره‌گر عکس‌های دیدنی «سارا عبداللهی» از این برنامه باشید:
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1395 - 00:02

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

جمعه 9 مهر 1395 - 11:05

امپراطور احساس❤

جمعه 9 مهر 1395 - 13:34

چقدر وحید آقای لشکری خوب این مطلب رو نوشتن . آدم کاملا خودش رو توی اون مکان و کنسرت حس می کنه . و ممنون از خانم عبدالهی بابت عکسهای زیباشون .
تو قلب من یه امپراطوره ..‌ :)

جمعه 9 مهر 1395 - 15:56

همیشه باعث افتخار ما طرفدار ها میشه ❤❤❤❤❤❤❤❤ قربون قلب مهربونش

شنبه 10 مهر 1395 - 02:19

درود به شرف فرزند كارون
الهى هميشه تن ش سلامت و دلش خوش باشه

شنبه 10 مهر 1395 - 04:26

درود به شرفت پسر جنوبی

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود مثل مجسمه؛ کمی آنطرف‌تر از شهر | موسیقی ما