

موسیقی ما- لی لا رضایی: فواد حجازی از انتشار آلبوم جدید خود با علیرضا عصار خبر داد و در این رابطه در گفتوگو با موسیقی ما گفت: پنجمین آلبوم مشترک من و علیرضا عصار، تا پاییز وارد بازار موسیقی میشود.
به گفته این آهنگساز، آلبوم فوق هنوز عنوان مشخصی ندارد و مراحل پایانی ضبط خود را طی میکند.
وی در خصوص همکاری مجدد خود بعد از تجربه عصار با شهداد روحانی گفت: به هر حال این آلبوم پنجم من و علیرضاست که با هم مشترک کار میکنیم. ولی در کل باید بگویم هر دوی ما دنبال مخاطب جدید نبوده و نیستیم. ما به همان مخاطب همیشگی و هم نسل خودمان فکر میکنیم. مخاطبی که از نسلی دیگر است. حالا شاید مخاطبان جدید هم به ما بپیوندند ولی ما دنبال موسیقی خودمان بودهایم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: نسل جدید چیز دیگری میخواهد و به دنبال موسیقیهایی از جنس خودش است. ما در این آلبوم مانند قدیم رفتار کردهایم.
حجازی در ادامه از جزییات آلبوم گفت: همان سیستم قدیم را دنبال کردهایم. در این آلبوم شعرهایی از مولانا، پروین اعتصامی، افشین مقدم، آرش نصیری و فاضل نظری استفاده کردهایم.
یک سری از ملودیهای آن را نیز من ساختهام و مابقی را علیرضا ساخته و من تنظیم کردهام.
وی که خود نوازنده ساکسیفون نیز هست ادامه داد: بیشتر آلبوم به صورت آکوستیک ضبط شده و من نیز در آن ساکسیفون نواختهام. در ضمن شعری که از آقای فاضل نظری گرفتهایم را به صورت دکلمه اجرا میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: نام این آلبوم به این دلیل انتخاب نشده که هنوز قطعاتی که جزو کارهای قوی محسوب میشوند حضورشان قطعی نشده، نمیدانیم چه نامی برای آن انتخاب کنیم. چون ممکن است برخی از قطعات موفق به دریافت مجوز از وزارت ارشاد نشوند و از آلبوم حذف شوند. یعنی هنوز قطعات نهایی نشدهاند.
فواد حجازی در پایان گفت: در صورت حذف قطعات هنوز جایگزینی برای آنها نداریم اما حتما باید جای آنها قطعات دیگری بگذاریم. سبک این آلبوم همان سبک پاپ-کلاسیک است و نوازندههای چیره دستی در آن نوازندگی کردهاند. سازهای زهی را در همین هفته ضبط میکنیم و آلبوم وارد مرحله دیگری میشود. قرار است آلبوم ما در پاییز منتشر شود.
گفتنی است این آلبوم توسط حوزه هنری منتشر و پخش میشود.
اجراهای زنده این زوج هنری و موفق بعداز انتشار آلبوم در تهران و شهرستانها قطعی است.
اخبار مرتبط

برچسب ها:
نقد و بررسی

[ حسین عصاران ]

میثم یوسفی
[روزنامه نگار و ترانه سرا]

[ علیرضا سپهوند - روزنامه نگار ]
بسیار دشوار است در این دورانی که موسیقی سهلالوصول پاپ با آن ظاهر فریبنده و آنچنان ریتمهای محرّک و کلامی عاشقانه به سادهترین زبان و با بهره از موتیفهای هیجانی و بِیسهای کوبنده و درامز و پرکاشن قوی و رقص نور، سخت در دل جوانان جا کرده، بتوان موسیقی کلاسیک آن هم از نوع بیکلامش را به گوش مخاطب رساند.

[ علی رهبری - رهبر ارکستر ]
وقتی خبر تجلیل از استاد «ناصر فرهنگ فر» را در سایتِ موسیقی ما خواندم، بعد از سالها متوجه شدم که ایشان دوست صمیمی دورانِ کودکی من (از 7 تا 11 سالگی) بوده است و هر هفته به اجرای برنامه با یکدیگر میپرداختهایم. زندگی ما را از هم جدا کرد تا وقتی که...

شاهرخ تویسرکانی
[ نویسنده و روزنامهنگار ]
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
در آخر دورهی قاجار نادره مردی در سال 1279 در تهران پای به جهان گذاشت که با گذشت بیش از یک قرن هنوز نامش در میان اهالی فرهنگ و ادب و موسیقی ایران زمین جاودانه مانده است. او کسی نیست جز داوود پیرنیا.رجلزادهای که پدرش مشیرالدوله معروف و از سرشناسان دربار قاجار بود و مادرش دختر میرزا احمدخان علاالدوله از همان خاندان. پدرش به دلیل اعتقادات مذهبی اجازه حضور در عرصه موسیقی را به او نداد اما تعلیمات پدرش که از روشنفکران آن دوران بود بر او بسیار مؤثر افتاد. تحصیلات ابتدایی را در منزل فراگرفت. سپس برای ادامه تحصیل و فراگیری زبان فرانسه وارد مدرسه سنلویی تهران شد. بعدها برای ادامه تحصیلات در رشته حقوق به سوئیس رفت.

[ علی رهبری - رهبر ارکستر ]
زنده یاد استاد «حسین دهلوی» چهرهای است جامعالاطراف در موسیقی ایران که باید برای بررسی شخصیتِ موسیقاییاش تمامِ وجوهِ ایشان را مورد بررسی قرار داد. ایشان آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و پژوهشگر موسیقی و آموزگار بودند و در تمامی این کارها به غایتِ استادی عمل کردند. ایشان شاگردان زیادی را در عرصه موسیقی پرورش دادند که از میانِ آنان بزرگانی چون حسین علیزاده و داریوش طلایی و همچنین بسیاری از چهرههای موسیقی کلاسیک که امروز خود جزو نامدارانِ این حوزه هستند، از شاگردانِ ایشان بودهاند و همین نکته که هم کسانی از حوزهی موسیقی کلاسیک و هم سنتی در دامانِ ایشان پرورش یافتهاند، نکتهی مهمی است که باید به آن توجه کرد. آنچه در حوزهی آهنگسازی و همچنین تالیفاتِ موسیقی نیز از ایشان منتشر شده است، خود گواهی است بر استادی ایشان در تمامی حوزهها....

[ آرش نصیری - روزنامه نگار، مدیر و مجری برنامه هزارصدا ]
... این مرد با دانش و مدیر و سالم را، در سال 1358 بازنشسته کردند. استاد البته برخی از آثار فاخرش را بعد از آن منتشر کرد و به یکی از کارهای ریشهای در حوزه کار ارکسترال در حوزه موسیقی ایرانی همت گماشت و احتمالا ماهها و سالها در راهروهای تالار و وزارتخانه رفت و آمد تا پانزده سال بعد موفق شد «ارکستر مضرابی» را در سال 1372 روی صحنه تالار وحدت ببرد...

[ فردین خلعتبری - آهنگساز ]
دیدگاهها
با تشکر از موسیقی ما،
امیدوارم آلبوم خوبی باشه بعضی قطعاتش که تو کنسرتاشون اجرا میکردند که خوب بود...
اینم واقعا مسخرست که یک موسسه بین هنرمند و مخاطبش قرار بگیره و هر کدوم از قظعاتش که تشخیص داد رو مجوز پخش بده!!
از موسیقی ما انتظار دارم که این موضوع رو هم مانند هزینه کنسرت ها به چالش بکشه.
بی صبرانه منتظر این آلبوم هستم و می خوام بدونم همکاری این دو که زمانی از بهترین های موسیقی پاپ ما بودند چه نتیجه ای در پی داشته. یاد آلبوم کوچ عاشقانه به خیر!
دلم براتون تنگ شده بود
افزودن یک دیدگاه جدید