جشنواره ملی موسیقی خلاق
 
کنسرت قاف - فرهاد فخرالدینی
 
برنامه یاد بعضی نفرات
 
سایت موسیقی ما به همراهی کاربران خود انتخاب می‌کند
معرفی 100 قطعه هیت چهار دهه اخیر موسیقی ایران - 1
این مطلب را حتماً بخوانید
 
موسیقی ما – بیش از یک ماه از اولین فراخوان «موسیقی ما» برای انتخاب و معرفی صد قطعه موسیقی هیت شده از زمان انقلاب تاکنون می‌گذرد و در این مدت، تحریریه «موسیقی ما» بیش از 250 قطعه را انتخاب کردند که در دوره‌های مختلف به دلایلی هیت شده بودند. در مرحله بعدی با کمک نظرات کاربران گرامی سایت و همچنین مشورت با تعدادی از اهالی موسیقی، این تعداد به حدود نصف یعنی 130 قطعه رسید و تعدادی از آثاری که از قلم افتاده بودند نیز به این لیست اضافه شدند. مشورت با کارشناسان موسیقی همچنان ادامه دارد تا در نهایت 100 هیت پس از انقلاب انتخاب شوند و در نهایت ترتیب این لیست با رأی‌گیری عمومی از مردم و کارشناسان مشخص خواهد شد.
 
  • اما چند نکته مهم:
 1- نکته کلی: انتخاب چنین لیستی از قطعات هیت 4 دهه موسیقی داخل ایران، سختی‌‌های متعددی دارد و البته می‌تواند در سال‌های آینده به عنوان یک منبع و مرجع شناخته شود. از آنجا که چنین لیستی برای اولین بار در موسیقی ایران تهیه می‌شود، ممکن است خالی از ایراد نباشد و راهنمایی‌ها و یادآوری‌های تمام عزیزانی که این مطلب را می‌خوانند، می‌تواند در هرچه کم‌نقص‌تر شدن این فهرست به ما کمک کند. نکته مهم در این میان این است که در تمام دنیا، هیت‌ها بر اساس فروش آن قطعه و یا تعداد پخش ویدئوکلیپ‌اش از شبکه‌های ماهواره‌ای سنجیده می‌شوند. اما از آنجا که در ایران آمار فروش مشخصی وجود ندارد و شبکه‌ای هم برای پخش ویدیوکلیپ نداریم، هیت بودن یک قطعه را باید بر اساس شنیدن آن در محافل مختلف سنجید. 

2- نکته‌ای برای مردم و طرفداران خوانندگان داخلی: بعد از انتشار کامل لیست نوبت به مخاطبان سایت است که ترتیب آنها را در یک نظرسنجی مشخص کنند. این لیست ممکن است در آینده به عنوان رفرنسی در شناخت قطعات بسیار شنیده شده در این سال‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. پس اگر قرار باشد رأی شما بر اساس علاقه شخصی و هواداری از خواننده محبوب‌تان داده شود، این ماجرا به بیراهه خواهد رفت. بنابراین حتماً، حتماً، حتماً، لطفاً، لطفاً، لطفاً قطعات را بر اساس هیت بودن‌شان انتخاب کنید نه علاقه شخصی‌تان به یک یا چند خواننده. برای این کار هم تنها کافی است به حافظه خود رجوع کنید و ببینید آیا این قطعه را در زمان انتشارش (و نه لزوماً الان) در جاهای مختلف می‌شنیده‌اید یا نه. MP3Playerها، ضبط ماشین‌ها، مهمانی‌ها و جمع‌های خودمانی و... بهترین جاها برای سنجش هیت بودن و نبودن یک آهنگ هستند. 

3- نکته‌ای برای خوانندگان و اهالی موسیقی: مهم‌ترین سخن ما با اهالی موسیقی درباره این فهرست این است که هیت شدن یا نشدن یک قطعه، لزوماً به معنای کیفیت بالا و ماندگاری آن نیست. همه ما بسیاری از آهنگ‌های زیبا و شنیدنی در خاطرمان داریم که ویژگی‌های همه‌گیر شدن را نداشته‌اند و در تولیدشان اصلاً فکر کردن به مخاطب عام اولویت اول نبوده است. همینطور بسیاری از قطعات را می‌شناسیم که هیت شده‌اند ولی به لحاظ کیفی یا تکنیکی یا علمی یا محتوایی و... ارزش چندانی ندارند. مثلاً ترانه و شعر خوبی ندارند یا ملودی آنها اصولی و زیبا نیست یا تنظیم درستی ندارند یا تلفیق شعر و ملودی در آنها به خوبی صورت نگرفته یا همه این موارد. حتی بسیاری قطعه هیت سراغ داریم که در زمان خودشان به شدت فراگیر شده‌اند اما بیش از چند ماه ماندگار نبوده و به زودی فراموش شده‌اند. 

4- هیت چیست؟ هیت قطعه‌ای است که در زمان انتشار و یا حتی پس از آن، به دلایلی در جامعه فراگیر می‌شود و توجه عمومی را نسبت به خود جلب می‌کند.
  • هیت بودن لزوماً به معنای باکیفیت بودن قطعه نیست، در عین این که می‌تواند از کیفیت بالایی هم برخوردار باشد.
  • هیت بودن لزوماً به معنای ماندگار بودن قطعه نیست، در عین اینکه می‌تواند ماندگار هم باشد.
  • هیت بودن یک قطعه لزوماً به این معنا نیست که بهترین قطعه آن هنرمند است. ممکن است قطعه‌ای که از یک خواننده هیت می‌شود، بهترین قطعه او باشد یا نباشد.
  • هیت لزوماً به معنای پرطرفدارترین قطعه یک خواننده نیست. ممکن است یک قطعه برای طرفداران آن خواننده محبوب‌ترین باشد و در کنسرت‌ها بیشترین درخواست را داشته باشد، اما برای عموم مردم هیت نباشد.
  • هیت بودن لزوماً با پخش مکرر یک قطعه از صدا و سیما حاصل نمی‌شود و برای تأیید هیت بودن یک قطعه، فاکتور علاقه مردم برای شنیدن مجدد آن در جاهایی غیر از تلویزیون هم لازم است. به این ترتیب، بسیاری از تیتراژهای برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی که در دوره خودشان به شدت فراگیر شده‌اند اما به جز روی آن برنامه کسی تمایلی به شنیدن‌شان ندارد، از این فهرست حذف می‌شوند. 
  • برخی قطعات هم هستند که از حوزه هیت بودن خارج شده و به مگا هیت تبدیل می‌شوند. محبوبیت و فراگیری آنها بعضا از روستاهای کوچک و دورافتاده تا خارج از مرزها هم کشیده می‌شود.
 
 
  
 
 
برای خیلی از ما سوال است که ترانه‌هایی که همیشه می‌شنیدیم و زمزمه می‌کرده‌ایم، در چه شرایطی ساخته شده و چگونه تا این حد فراگیر شده‌اند. «موسیقی ما» حین انتخاب و معرفی صد هیت برتر 4 دهه اخیر موسیقی ایران، در مورد این قطعات به این دو سوال پاسخ می‌دهد که هر قطعه چگونه ساخته شده و در چه شرایطی و به چه دلیلی هیت شده‌اند.
بنابراین هر روز داستان شکل‌گیری و هیت شدن 10 قطعه را از میان این 100 قطعه برای شما منتشر می‌کنیم.

نکته: در انتشار این قطعات هیچ‌گونه ترتیبی رعایت نشده است.
 

 
  • *** خاطره‌ها
  خواننده: بنیامین بهادری
  ترانه: فرید احمدی
  ملودی: بنیامین بهادری
  تنظیم: نیما وارسته
  تهیه‌کننده: ترانه شرقی، آوای نکیسا
  سال انتشار: 1385
 
  بخش‌هایی از ترانه: چشمامو رو هم می‌ذارم و/ تو رو به یادم می‌آرم و/ دوباره دست تکون می‌دن و/ تو رو به هم نشون می‌دن و/ کم می‌آرم آخه تو رو/ تو رو به یادم می‌آرم و/ دنیا دیگه مث تو نداره/ نه داره، نه می‌تونه بیاره/ دلا همه بی‌قرار عشقن/ اما عشقه که واسه تو بی‌قراره...
 
 
تابستان سال 84 همه‌جا را گرفته بود. نه سایت‌های دانلود موسیقی قدرت امروز را داشتند و نه رسانه‌ای به این قطعات می‌پرداخت. اما گرفته بود. می‌خواند «دنیا دیگه مث تو نداره/ نه داره، نه می‌تونه بیاره» تبلیغات زبانی با این آهنگ و هیت شدنش معنا پیدا کرد. هرکس، دوستی را می‌دید، می‌گفت آهنگ بنیامین را شنیده‌ای؟ همراه با این ترانه، حتی کار دیگرش «ترانه واژه» هم محبوب شد. عکس‌های زیادی با نام بنیامین روی CDهای خیابان انقلاب قرار گرفت؛ بیش از پانزده تصویر. خیلی زود، دو قطعه مذهبی‌اش یعنی «عموم ابالفضل» و «آقام آقام» هم منتشر و محبوب شدند؛ دو قطعه‌ای که برای آلبوم «ماه مهربون» (متعلق به شرکت سروش) ساخته شده بود.

پاییز همان سال محسن رجب‌پور خبر داد که سال بعد، یک نفر می‌آید که موسیقی پاپ را منفجر می‌کند. او از بنیامین می‌گفت و آلبومی که در دست ساخت بود و قرار بود رکوردها را جا‌به‌جا کند و سبکی نو در اندازد. آلبوم منتشر شد و همه، داخل و خارج کشور از پدیده «بنیامین» می‌گفتند. فرزاد فرزین می‌گفت بنیامین با «دنیا دیگه مث تو نداره» بازار صداکلفت‌های موسیقی را خراب کرد. ترانه این‌قدر گرفته بود که ترجیع‌بندش همراه با عکس بنیامین روی بیلبوردهای تبلیغاتی شرکت بیم قرار گرفت.

این ترانه فرید احمدی را قرار بود بهنام علمشاهی بخواند. حتی داوود ناقور هم آن را خواند، اما ماکت صدای بنیامین همه‌گیر شد. می‌گویند احتمالاً این CD پس از سرقت اتومبیل زنده‌یاد نیما وارسته لو رفته بود. نکته جالب درباره ترانه کامل «خاطره‌ها» است که در کتاب «تنها شدم وای» فرید احمدی آمده است. بنیامین در بخش پایانی آهنگ منتشر شده می‌خواند: «نه نداره دنیا مث تو/ مث تو» و بعد از تکرار آن، ترجیع‌بند را می‌خواند اما ترانه کامل این‌طوری است: «نه نداره دنیا مث تو/ ایستگاه سایه روشنو/خیابون عاشق شدنو/ خاطره‌ها مث ترنو/با خودشون می‌برن منو/ نه نداره دنیا مث تو»
 
 
 
  • *** دهاتی
  خواننده: شادمهر عقیلی
  ترانه‌سرا: محمدعلی بهمنی
  آهنگساز: شادمهر عقیلی
  تنظیم‌کننده: شادمهر عقیلی
  آلبوم: دهاتی
  تهیه‌کننده: فارس نوا
  سال انتشار: اردیبهشت 1378
 
  بخش‌هایی از ترانه: ساده بگم ساده بگم/ ساده بگم داهاتی‌ام/ اهل همین نزدیکیا/ همسایه روشنیا و/ همخونه تاریکیا/ ساده بگم ساده بگم/ بوی علف میده تنم/ هنوز همون داهاتی‌ام/ با همه شهری شدنم...
 

«دهاتی» به گواه بسیاری از آنها که دستی بر تهیه و تولید موسیقی در ایران دارند، پرفروش‌ترین یا یکی از 3 آلبوم پرفروش تاریخ موسیقی پاپ ایران است. اگرچه صفحه رسمی فیسبوک شادمهر مدتی پیش میزان فروش آن را 10میلیون نسخه عنوان کرده، اما رقم فروش واقعی آن چیزی در حدود 2میلیون نسخه است.

شادمهر در سال‌های نخست مهاجرت‌اش در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرده بود که سود کلان از فروش این اثر را شرکت تهیه‌کننده برد و نه او. به گفته شادمهر رقم دریافتی او بابت خوانندگی، آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی در آلبوم «دهاتی» از شرکت «فارس‌نوا» ۴۰ میلیون تومان بوده که برای سال 78 رقم بسیار زیادی است. هرچند تهیه‌کننده ادعا می‌کند که بابت دستمزد این اثر، منزل مسکونی شادمهر واقع در زعفرانیه را برای او خریده‌اند.

«دهاتی» را شرکت پرکار و معروف آن سال‌ها «دارینوش» تهیه کرد که پیش از آن آثار پرفروشی را راهی بازار موسیقی کرده بود. اما از آنجا که این آلبوم با تولیدات پیشین این شرکت تفاوت محتوایی داشت، آن را با لیبل شرکت «فارس‌نوا» منتشر کرد.

قطعه «دهاتی» و بسیاری دیگر از قطعات این آلبوم در همان سال به محبوبیتی همه‌گیر در بین نسل جدید دست پیدا کرد و «شادمهر عقیلی» به چهره اول موسیقی آن سال‌ها در کشور تبدیل شد. شادمهر در کنار دیگر خوانندگان مطرح آن سال‌ها و با آثاری چون «دهاتی» توانستند در سال‌های پایانی دهه 70 موسیقی لس‌آنجلسی را به انزوا بکشانند. قطعه «دهاتی» از آن دست قطعاتی بود که با ترانه بدیع و البته ملودی روان‌اش تقریباً در دورافتاده‌ترین شهرهای کشور هم شنیده شد تا تبدیل به یکی از مگاهیت‌های تمام سال‌های پس از انقلاب شود.

سال‌ها پس از انتشار این آلبوم صفحه رسمی فیسبوک شادمهر اعلام کرد که «سیاوش قمیشی» آهنگساز قطعه دوم این آلبوم به نام «پائیز» بوده. همچنین بهروز صفاریان نیز از تنظیم‌کننده‌های این آلبوم بوده که در جلد آن نام این موزیسین تنها به عنوان نوازنده کیبورد درج شده بود.

بازنشر جنجالی آلبوم دهاتی در ایران در دی‌ماه سال 92 از سوی شرکت «ایران‌گام» بازتاب‌های زیادی از سوی رسانه‌های تندرو در پی داشت. همچنین طرفداران شادمهر عقیلی درباره تغییر طرح جلد این آلبوم در چاپ مجددش اعتراض داشتند. طرح جلدی که شادمهر برای گرفتن مجوز آن در سال 78 بیش از 13 بار مجبور شده بود قرار عکاسی بگذارد تا بتواند تأییدیه طرح‌اش را از وزارت ارشاد بگیرد!
 
  
 
  • *** سنگ صبور
  خواننده:محسن چاوشی
  ترانه‌سرا: امیر ارجینی
  آهنگساز: محسن چاوشی
  تنظیم‌کننده: محسن چاوشی
  آلبوم: سنتوری
  ناشر: ایرانگام
  سال انتشار: 1390
 
  بخش‌هایی از ترانه: تنهای بی سنگ صبور/ خونه‌ی سرد و سوت و کور/ توی شبات ستاره نیست/ موندی و راه چاره نیست/ اگرچه هیچکس نیومد/ سری به تنهاییت نزد/ اما تو کوه درد باش/ طاقت بیار و مرد باش...
 
 
«تنها استودیویی که در حیاط خانه‌مان برای ضبط آثار داشتم را شهرداری تخریب کرده بود و دیگر فاصله‌ای تا آخر دنیا برایم باقی نمانده بود. هیچ انگیزه‌ای نداشتم و اوضاع مالی و زندگی‌ام هم خیلی بد بود. در اوج این شرایط بود که تلفن‌ام زنگ خورد. جواب دادم و آقایی از آن طرف خط گفت: «سلام من شریفی‌نیا هستم.» تعجب کردم و قبل از اینکه بیشتر بپرسم، ادامه داد: «حامد شریفی‌نیا، برادرزاده محمدرضا شریفی‌نیای معروف!» همان روز و همان لحظه ایشان به من گفت که آقای «داریوش مهرجویی» برای فیلم جدیدشان می‌خواهند که بخوانی و چند قطعه بسازی. قرار شد در خانه آقای «مهرجویی» برای یک جلسه مشترک حاضر شویم و صحبت‌های لازم را انجام دهیم. شرایط مالی من جوری بود که حتی پول نداشتم تا بالای شهر بروم! آدرسی که این دوست به من داده بود و قرار بود در آنجا آقای مهرجویی را ملاقات کنیم، حوالی محله «ازگل» تهران بود و با محله ما فاصله زیادی داشت. چاره‌ای نداشتم و از یکی از دوستانم خواستم که من را با ماشین‌اش برساند. رفتیم و نشستیم و بعد از سلام و احوالپرسی، آقای مهرجویی گفت: «بعضی از کارهایت را شنیده‌ام و فضایی که تو می‌خوانی خیلی به فضای فیلم جدید من نزدیک است.» خیلی با احترام گفتم آقای مهرجویی، من تا به حال کار موسیقی فیلم نکرده‌ام و هیچ شناختی هم در این باره ندارم. ولی ایشان توضیح دادند که قرار نیست موسیقی فیلم را بسازم و از من چند قطعه برای این فیلم می‌خواهند که بسازم و بخوانم. بعد فیلم‌نامه‌ای را به من دادند و گفتند برو این را بخوان و شروع کن. فیلمنامه را خواندم و بعد دو نسخه از آن تهیه کردم و دادم به «حسین صفا» و «امیر ارجینی». خواستم که آنها برای آن، ترانه بنویسند. ترانه سروده شد و تنها چیزی که از حذفیات این ترانه یادم مانده، مصرع: «علی بی‌نوای سنتوری» بود که من خیلی هم دوستش داشتم.»

«این شروع ماجرا بود و داستان داشتیم سر محل ضبط کارها. نه استودیویی بود و نه مکان مناسبی که در آن بشود وکال (صدای خواننده) را ضبط کنم. چاره‌ای جز این نداشتم که در خانه و در یکی از اتاق‌هایمان کار ضبط را انجام بدهم. به کمک مادرم یک پتو را با میخ به جلوی پنجره زدیم و دیوارها را هم با پتو پوشانیدم تا صدا نپیچد. مادرم از اتاق بیرون رفت و با یک پتو از بیرون، در اتاق را پوشاند. خودم هم از این طرفِ در یک پتو آویزان کردم تا بتوانم در نهایت فضایی را در اختیار داشته باشم که در آن بشود وکال گرفت. بعد از همه این ماجراها، پتو را کشیدم روی سرم و در همان شرایط خواندم و همه وکال را ضبط کردم. از زیر پتو که بیرون آمدم، «علی سنتوری» به دنیا آمده بود. همان نسخه هم نهایی و پخش شد!»

اینها را محسن چاوشی در گفتگو با مجله فیلم گفته، درباره همکاری‌اش با کارگردان بزرگی مثل داریوش مهرجویی که سرنوشت زندگی او با این همکاری عوض شد. سنتوری فیلمی بود اجتماعی با رویکردی انتقادی که تم اصلی آن تضاد سنت و مدرنیته در جامعه امروز ایران و موضوع آن سقوط هنرمند و خودویرانگری او در جامعه‌ای است که مدام هنر و هنرمندش را محدود و سرکوب می‌کند.

استقبال از فیلم و البته اولین حضور رسمی چاوشی در داخل کشور به عنوان خواننده این فیلم در جشنواره همان سال به شدت خبرساز شد و جنجال‌های ممانعت از اکران عمومی آن باعث شد نسخه‌ای از فیلم به بیرون درز کند و قطعات چاوشی روی اینترنت به صورت غیرقانونی منتشر شوند. اما این تنها آغاز حاشیه‌های محسن چاوشی در این اثر بود و کمی بعد «اردوان کامکار» در گفتگو با «ایسنا» چاوشی را خواننده‌ای درجه 3 دانست و درباره همکاری‌اش در این اثر گفت: «محسن چاووشي خواننده نازنيني است ولي من تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم كه روزي من ساز بزنم و او بخواند. جزء محالات است. من فقط به خاطر شخص داريوش مهرجويي اين كار را انجام دادم چون اساساً سبك كار ما دو نفر با يكديگر متفاوت است. من بايد در این فیلم رابطه‌اي بين موسيقي پيشرفته سنتي ايران و موسيقي درجه سه پاپ پيدا مي‌كردم. به عبارتي بايد اين فيلم موسيقي عامه‌پسندي داشت ولي در عين حال كاري خارق‌العاده می‌بود.»

قطعه «سنتوری» به مرور و با استقبال مخاطبان موسیقی به یکی از پرطرفدارترین قطعات این خواننده تبدیل شد و زمزمه انتشار آلبوم رسمی این خواننده نیز باعث شد اثر جدید او بیشتر شنیده شود.

«سنگ صبور» در 17 مهر سال 1390 در قالب آلبوم «سنتوری» و علیرغم اینکه تمام قطعاتش پیش از این با کیفیت بالا در اینترنت منتشر شده بود، به صورت آلبوم به بازار آمد و با استقبال خوبی در فروش مواجه شد.
 
  
 
  • *** دلقک
  خواننده: محمد اصفهانی
  ترانه‌سرا: رها شایان
  آهنگساز: امیر علیزاده
  تنظیم‌کننده: امیر علیزاده - بهروز صفاریان
  آلبوم: نون و دلقک
  ناشر: ایرانگام
  سال انتشار: 1381
 
  بخش‌هایی از ترانه: واسه نونه واسه نونه/ تا به کارش تو بخندی/ که اگه اینو بدونی/ تو به دلقک نمی‌خندی/ تو به دلقک نمی‌خندی...
 
 
همه‌چیز از یک کلیپ تلویزیونی شروع شد. قطعه‌ای جدید از دکتر «محمد اصفهانی» که روی تصاویری از «چارلی چاپلین» میکس شده بود و از همان نمایش نخست در تلویزیون خبرساز شد. در نمایش نخست این ویدئوکلیپ در یک برنامه ترکیبی شبکه اول، تعدادی از بازیگران سریال «خط قرمز» حضور داشتند و آنها نخستین کسانی بودند که در یک برنامه تلویزیونی زنده، نسبت به این اثر و ربط دادن آن به «چارلی چاپلین» و هنرش موضع گرفتند و همین موضع‌گیری‌ها آرام آرام به جامعه رسانه‌ای کشور هم سرایت کرد تا محمد اصفهانی و اثر جدیدش به یک‌باره در صدر اخبار قرار بگیرند.

«رها شایان» ترانه‌سرای قطعه «دلقک» پس از موفقیت‌های این اثر ادعا کرد که بابت واگذاری این ترانه، بیشترین دستمزد تاریخ موسیقی ایران را گرفته و بلافاصله محمد اصفهانی این ادعا را تکذیب و این ترانه را در ردیف ارزان‌ترین ترانه‌های سالیان اخیر معرفی کرد. شرکت تهیه‌کننده هم که دستمزد رها شایان را پرداخت کرده بود، هنوز واقعیت ماجرا در مورد قیمت ترانه «دلقک» را اعلام نکرده است. قطعه «دلقک» با همین حواشی به یکی از آثار مهم دکتر اصفهانی در سال 81 تبدیل شد.

دکتر اصفهانی که در سال‌های انتهایی دهه هفتاد با دو آلبوم «حسرت» و «تنها ماندم» به یکی از محبوب‌ترین خواننده‌های آن دوره تبدیل شده بود و جنس صدا و تکنیک قوی او بین خانواده‌ها طرفدار پیدا کرده بود، با این قطعه و این آلبوم وارد فضاهای فانتزی-اجتماعی جدیدی شد که می‌توانست ریسک بزرگی برای این خواننده باشد.

فضای تازه و عجیب این اثر از یک سو و پخش مکرر آن از تلویزیون که همزمان با مسابقات فوتبال جام جهانی، از سوی دیگر موجب شد که «دلقک» به شدت در میان مردم جای خود را باز کند و در آن دوره از هر جا شنیده شود.
 
  
 
  • *** چرا رفتی؟
  شاعر: زنده‌یاد سیمین بهبهانی
  آهنگساز: تهمورس پورناظری
  تنظیم‌کننده: David Garner
  خواننده: همایون شجریان
  آلبوم: نه فرشته‌ام نه شیطان
  ناشر: ایرانگام
  انتشار: اسفند 1392
 
  بخش‌هایی از ترانه: چرا رفتی چرا من بی‌قرارم/ به سر سودای آغوش تو دارم/ نگفتی ماهتاب امشب چه زیباست/ ندیدی جانم از غم ناشکیباست/ چرا رفتی چرا من بی‌قرارم/ به سر سودای آغوش تو دارم...
 
 
از آخرین باری که یک تصنیف موسیقی سنتی این‌همه فراگیر شود و همه‌جا آن را بشنوی، زمان خیلی زیادی می‌گذرد؛ شاید حتی چند دهه! یعنی آن زمانی که موسیقی پاپی در کار نبود و رپ و سبک‌های امروزی‌تر هم هنوز وجود نداشتند و موسیقی اصیل ایرانی یکه‌تاز میدان بود. «چرا رفتی» اما توانست تنها قطعه هیت سنتی سال‌های اخیر باشد، حتی بیشتر از «ارغوان» مهیار علیزاده و علیرضا قربانی که یک سال قبل از آن موفقیت‌های زیادی کسب کرده و مورد توجه خواص جامعه و بخش زیادی از عوام واقع شد.

کسی نمی‌داند که در موفقیت غیرقابل تصور این تصنیف چه عاملی بیش از همه نقش داشته؛ عاشقانه‌ی زیبای سیمین بهبهانی یا ملودی دلنشین تهمورس پورناظری یا تنظیم شرقی و مدرن دیوید گارنر یا آواز تأمل‌برانگیز هماین شجریان؟ اما بدون‌شک کسی نمی‌تواند منکر نقش ویدیوکلیپی شود که به کارگردانی «باران کوثری» در مراسم رونمایی این آلبوم پخش شد و بعداً حواشی متعددی به وجود آورد و همین حاشیه‌ها «چرا رفتی» را به دل توده‌های مختلف مردم راه داد.

یکی دیگر از نکات مهم در این تصنیف، بخش اوج آواز آن است که داستان جالبی دارد. در حالی که این آلبوم میکس و مستر شده بوده و آخرین مراحل پیش از انتشار را طی می‌کرده، همایون شجریان به همراه سهراب پرناظری در استودیو مشغول ضبط آواز تصنیف «با من صنما» از موسیقی فیلم «آرایش غلیظ» بوده‌اند که همایون با تبحر بی‌نظیری آن را اجرا می‌کند و سپس سهراب اصرار می‌کند که حالا که همایون چنین اجرایی داشته، تکه اوج «چرا رفتی» را مجدداً بخواند و سرانجام اصرارهای سهراب بر تنبلی ذاتی همایون می‌چربد و اوج این تصنیف به این شکل اجرا می‌شود.
 
  
 
  •  *** وایسا دنیا
  ترانه‌سرا: رضا صادقی
  آهنگساز: رضا صادقی
  تنظیم‌کننده: سیروان خسروی
  خواننده: رضا صادقی
  آلبوم: وایسا دنیا
  ناشر: ایرانگام
  سال انتشار: 1385
 
  بخش‌هایی از ترانه: نمی‌خوام در‌به‌درِ پیچ و خمِ این جاده شم/ واسه آتیشِ همه یه هیزم آماده شم/ یا یه موجود کم و خالیِ پرافاده شم/ وایسا دنیا، وایسا دنیا من می‌خوام پیاده شم...
 
 
یکی از راه‌های تشخیص اینکه ترانه‌ای در میان مردم هیت شده و سر زبان‌ها افتاده، این است که بخشی از آن به تکیه‌کلام مردم تبدیل شود. این روزها علیرغم گذشت 9 سال از انتشار «وایسا دنیا»، هنوز که هنوز است جوک‌هایی در میان مردم رد و بدل می‌شود که با این عبارات تمام می‌شوند: «وایسا دنیا، من و رضا صادقی می‌خوایم پیاده شیم!» یا «وایسا دنیا، من کرایه خودم و رضا صادقی رو حساب می‌کنم پیاده می‌شیم!» اینها همه نشانه‌ای است از اینکه این ترانه کار خودش را کرده است.

ترانه این کار اگرچه در لحظاتی ضعف تألیف و قافیه دارد، اما مضمون تازه و جالب آن، این ضعف‌ها را پوشاند و توانست به خوبی جای خود را در میان مردم باز کند. ملودی هم پابه‌پای ترانه پیش می‌رود و تلفیق شعر و ملودی کم‌نقص است. اما شاید یکی از مهم‌ترین عواملی که «وایسا دنیا» را به یکی از محبوب‌ترین قطعات دو دهه اخیر تبدیل کرد، تنظیم درخشان و فراتر از زمانه «سیروان خسروی» بود. فراموش نکنید که سیروان این تنظیم را در 23 سالگی انجام داده و قطعاً یکی از بهترین تنظیم‌های موسیقی پاپ دهه 80 است که چه دیگران و چه حتی خود سیروان کمتر توانسته‌اند چنین تنظیمی را تکرار کنند. در زمانه‌ای که روز به روز تکنیک‌ها و ابزار تنظیم موسیقی پاپ و الکترونیک تازه می‌شوند، تنظیم «وایسا دنیا» هنوز شنیدنی و جذاب است و کوچک‌ترین رنگی از کهنگی به خود نگرفته است.

موفقیت تیم سیروان-رضا صادقی اما دوام چندانی نداشت و بر اثر حاشیه‌های به وجود آمده، این دو بیش از 7-8 سال با بکدیگر قهر بودند و سرانجام پارسال آشتی کردند. در این مدت رضا صادقی تلاش کرد که رو یهمان ملودی موفق «وایسا دنیا» ترانه جدیدی بسازد و این بار تنظیم کار را به «آرون حسینی» سپرد تا در مقابل سیروان او را عَلَم کند، اما «کفش آهنی» به موفقیت وایسا دنیا نرسید.
 
  
 
  • *** ناصريا
  خواننده: ناصر عبداللهي
  ملودي: ناصر عبداللهي
  ترانه: ناصر عبداللهي
  تنظيم: بهنام ابطحي
  آلبوم: دوستت دارم
  سال انتشار: ١٣٧٩
  ناشر: دارينوش
 
   بخش‌هایی از ترانه: ناصریا تو که تا حالا بدت دیدم /  از دنیا خوشی ندیدم  / از همه کس بدت دیدم  / ناصریا از نارفیق پشتت خمیده  /  از ناروش سینه ت دریده  /  از همه کس بدت دیدم  / عشق تو حقن(حقه)ولی دنیا پر ناحقن  / از همه کس بدت دیدم از هیچ کس خوشی ندیدم ...
 
 
اولين بار شب ميلاد پيامبر اكرم (ص) از شبكه ٣ پخش شد؛ سال ٧٩. ناصر عبداللهي پيش از آن در برنامه «صبح به خیر ایران» به مناسبت تولد حضرت فاطمه (س) شركت كرده و قطعه‌اي را اجرا كرده بود و همین کار سر و صدای زیادی به پا کرد. سپس به تهران آمد و با انتشار آلبوم «عشق است» طرفداران بسیاری برای خود دست و پا کرد.

اما پيش از آن و ميان قطعات صدا و سيمايي، آهنگي با مختصات «ناصريا» هرگز پخش نشده بود. كسي نمي‌دانست ناصر در این ترانه چه مي‌خواند، ولي همه محو ملودي فوق‌العاده و تنظيم اسپانيش كار شده بودند. خيلي‌ها مي‌گفتند ناصر عبداللهي مگر زبان اسپانيولي بلد است كه به اين زبان خوانده؟! پس از روز تعطيلي ١٧ ربيع‌الاول، اغلب روزنامه‌ها و مجلات به‌ويژه عامه‌پسندها، عكس و خبر ناصر عبداللهي را كار كردند و آنجا بود كه مردم فهميدند او اين قطعه محبوب را به زبان بندرعباسي خوانده.

پس از آن، ترجمه شعر هم منتشر شد و به فاصله كمي آلبوم «دوستت دارم» به آهنگسازي خود ناصر عبداللهي و تنظيم او و بهنام ابطحي با ترانه‌هايي از محمدعلي بهمني، يغما گلرويي، قيصر امين‌پور و... با دكلمه پرويز پرستويي به بازار آمد كه فروش بي‌نظيري هم داشت. روي جلد آلبوم هم نوشته شده بود: «بهترين هديه براي كسي كه خيلي دوستش داريد». مديريت هنري اين آلبوم هم با فريدون شهبازيان بود كه آلبوم‌هايي که عبارت «به اهتمام فريدون شهبازيان» ا روی جلد خود داشتند، عموماً موفق و ماندگار بوده و هستند.

ظاهراً ناصر ملودی و ترانه «ناصریا» را سال ۱۳۷۶ ساخته بود. در حالي كه خيلي‌ها فكر مي‌كردند اين ترانه عاشقانه است، خود ناصر، هدف از ساخت آن را اعتراض ضد ظلم در جهان و همدردی با ستمدیدگان جهان عنوان کرده است. بر اساس متن شعر ناصریا اگر کسی قصد یاری مظلومی را داشته باشد، پس از تحمل سختی بسیار و دشواری‌های این راه در پایان پیروز خواهد شد.
 
  
 
  • *** ايران ايران
  خواننده: رضا رویگری
  آهنگساز و تنظیم‌کننده: فریدون خوشنود
  شعر: حسین سرفراز
 
  بخش‌هایی از ترانه: ایران ایران ایران/ رگبار مسلسل‌ها/ ایران ایران ایران/ مشته شده بر ایوان/ ..

 
 
در مورد «ایران ایران» چه می‌شود گفت؟ ترانه یا سرود انقلابی که فراتر از نسل‌هاست و قطعاً همه مردم بارها و بارها آن را شنیده‌اند. آنها که اوایل انقلاب را به یاد دارند، آن را در حال‌وهوای انقلاب و آنها که بعد از آن سال‌ها به دنیا آمده‌اند، با این آهنگ با حال‌وهوای روزهای پرشور انقلاب آشنا شده‌اند و این قطعه مثل یک مگاهیت در خاطرشان حک شده است. شنیدن داستان تولید این قطعه از زبان رضا رویگری لذت‌بخش است:

«من در کارهای آربي آوانسيان و اسماعيل خلج بيشتر در نقش‌هايي بازي مي‌كردم كه كاراكترش علاوه بر بازي، آواز هم داشت. يك جوري خواننده و بازيگر بودم. در «گلدونه خانم»، «قمر در عقرب» و نمايش‌هاي ديگر بازي كردم و آواز خواندم؛ طوري كه كم‌كم به همين خاطر و با همين عنوان معروف شدم. منتقدان آن زمان براي بازيگري كه خواننده هم هست، نقد مي‌نوشتند و از من تعريف مي‌كردند. آواز را هم خودم كار كرده و ياد گرفته بودم. بنابراين صدايم شبيه صداي كسي نبود و به نوعی مستقل بود، شبيه به خودم، بكر و البته خام و صريح. بنابراين به درد صحنه مي‌خورد.

آوازم با بازي‌ام هماهنگ بود و از آن بيرون نمي‌زد. مشتريان تئاتر مي‌دانستند من آواز مي‌خوانم و صدايم هم بد نيست و لابد فريدون خشنود هم در يكي از همان نمايش‌ها صداي مرا شنيده بود. اين را از خودش نپرسيدم. در بحبوحه انقلاب و شلوغي‌هاي آن روزها بود. هر روز در تظاهرات شركت مي‌كرديم و بعضي وقت‌ها هم تيراندازي مي‌شد و خلاصه شرايط خاصي بود. گفتم جوان‌هاي مردم دارند شهيد مي‌شوند و مملكت در اين وضعيت است و تو از من مي‌خواهي بيايم برايت آواز بخوانم؟! نه نمي‌آيم. فكر مي‌كردم مثل آوازهاي آن زمان است و اصلاً به فكر يك سرود انقلابي نبودم.

خشنود برايم توضيح داد كه شعر اين آهنگ در مورد وقايع و جريانات روز است و نه‌تنها دور از جريانات انقلاب نيست، بلكه درست درباره آن ساخته شده و بعد كه شعرش را براي من خواند، ديدم راست مي‌گويد. گوشه‌اي از ملودي را هم اجرا كرد، ديدم يك كار قابل توجه است. تا آن موقع من زياد خوانده بودم اما به جز دو كار همه‌اش در تئاتر بود و روي صحنه.

اين فعاليت‌ها را كرده بودم با اين حال خودم را خواننده نمي‌دانستم و خواننده هم نبودم. فقط تئاتري‌ها مرا به عنوان بازيگري كه صدايش هم خوب است مي‌شناختند. چه مي‌دانستم كه مي‌خواهم آهنگي را بخوانم كه مثل توپ صدا كند و آهنگ را هم همه مردم زمزمه كنند.

درست 26 دي‌ماه سال 57 به استوديوي صبا در خيابان كاخ آن زمان و فلسطين الان رفتيم. شب‌ها حكومت نظامي بود و اگر مي‌مانديم، مجبور مي‌شديم تا صبح همانجا بمانيم. وقتي كه نزديك به غروب مي‌شد، تند و تند كارمان را انجام مي‌داديم كه به حكومت نظامي نخوريم. با اين حال چند بار بچه‌هاي گروه كر را گرفته بودند و البته آنها گفته بودند دانشجو هستند و خلاص شده بودند. آن موقع هنوز كسي نمي‌دانست كه ممكن بود انقلاب بشود. جو هنوز جو خفقان بود. ممكن بود هر لحظه همه كساني را كه دارند بر ضد حكومت كار مي‌كنند، بگيرند و ماجرا تمام شود. يعني اصلاً ما اينطور فكر مي‌كرديم.

با اين حال به سختي كار را ساختیم و شد آهنگ «ايران ايران، رگبار مسلسل‌ها». شعر آن مال حسين سرفراز بود. نواري كه روي آن ضبط انجام شد، از آن نوارهاي استخواني آن زمان بود و براي اينكه طرف ديگرش خالي نباشد، روي آن طرف شعري از علي باباچاهي و يك نفر ديگر كه اسمش يادم نيست را دكلمه كرده بودم.

وقتي كه خواندم و نوار پخش شد، تا صبح صداي تلفن خانه من قطع نشد. آنها كه اهل تئاتر بودند، مي‌دانستند كه من آن را خوانده‌ام اما اكثريت مردم نمي‌دانستند. براي من هم مهم نبود. براي آنكه ريا نشود، به كسي نمي‌گفتم كه من هستم. گويا يك نفر ادعا كرده بود كه او اين آهنگ را خوانده اما من فقط خنديده بودم. مهم نبود. مهم اين بود كه مردم آن را زمزمه مي‌كردند و روي آنها تأثير مثبت داشت. بعدها خيلي فكر كردم كه چرا ساواك با اينكه مي‌دانست من آن را خوانده‌ام مرا نگرفت. حتماً آنها هم مي‌دانستند.»
 
  
 
  • *** قسمت
  خواننده: حميد عسكري
  ملودي: حميد عسكري
  ترانه: حميد عسكري
  تنظيم: ميلاد ترابي
  سال انتشار: ١٣٨٥
  تهيه‌كننده: پويا موزيك
 
  بخش‌هایی از ترانه: قسمت نمي‌شه انگار دست تو رو بگيرم/ براي آخرين بار براي تو بميرم/ هيشكي مث من تو رو دوس نداره/ اينو از تو چشام مي‌توني بخووني...
 
 
شادمهر عقيلي تازه از ايران رفته بود. سايت‌هاي اينترنتي دانلود موسيقي هم مدتي بود كه فعاليت مي‌كردند. البته آن زمان بازار CDهاي غيرمجاز هم خيلي داغ بود. خيابان انقلاب هم معدن اين CDها بود. ولي سايت‌ها داشتند كم‌كم بازار اين CDهاي زيرزميني را از سكه مي‌انداختند. يعني لازم نبود همه منتظر CD جديدي باشند. كم‌كم دانلود جايش را باز مي‌كرد. در اين زمان و در حالی كه هنوز بازار خيلي شلوغ نشده بود و تعداد سينگل‌ها هم مثل امروز زياد نبود، در سايت‌هاي دانلود، يك قطعه جديد به عنوان آهنگ جديد شادمهر با اقبال بسيار خوبي رو‌به‌رو شد.

تنظيم مدرن كار شبيه تنظيم‌هاي جديد شادمهر در آلبوم دومش در لس‌آنجلس بود، فضايي شبيه آلبوم «پاپ‌كورن». تنظیم بسيار خوب و كار شده ميلاد ترابي با صدايي كه انگار خود شادمهر بود، كار را هيت كرد. پس از مدتي خبر رسيد كه اين خواننده، شادمهر نيست و خواننده جديدي است به اسم عليرضا فرد. تا مدت‌ها عليرضا فرد نفر اول موسيقي پاپ داخلي بود.

تا اينكه نهايتاً آلبومي به نام «كما» از سوي «پويا موزيك» به بازار آمد كه نام خواننده‌اش بود حميد عسكري. آلبوم «كما» بسيار موفق بود. عسكري آلبوم را به خيلي از شركت‌هاي معروف آن زمان برد اما كسي آلبومش را نپذيرفت، اما نهايتاً اين يحيي مشايخي بود كه احساس كرد مي تواند از اين پسر فولادشهري يك ستاره بسازد. مي‌گويند يحيي مشايخي تهيه‌كننده آلبوم «كما» به حميد عسكري قول داده بود اگر آلبومش بالاي ٥٠٠ هزار نسخه بفروشد، برايش ٢٠٦ بخرد! پس از فروش بسيار بالاتر آلبوم، عسكري از او مدل اتومات مي‌خواست و مشايخي مي‌گفت كه من مدلش را نگفته بودم و همان تيپ ٢ را برايت مي‌خرم! معروف است که مشايخي آلبوم را مثلاً مي‌برد به پارك لاله و آن را به مسئول پخش موسيقي دفتر سمعي و بصري پارك مي‌داد تا از بلندگوهاي پارك پخشش كند. بعد روي يك صندلي مي‌نشست و واكنش مردم عادي را زير نظر مي‌گرفت. او به اين ترتيب، نوع مخاطبان آلبوم را تشخيص مي‌داد و در نحوه پخش آلبوم، اين مسأله را لحاظ می‌کرد.

بازی جواد رضویان در سریال «چارخونه» در نقش «شنبه» و اجرایی که او با ساز ابداعی خودش (یک پیت حلبی و یک سیم) از آهنگ «قسمت» حمید عسکری داشت، در فراگیر شدن این آهنگ میان توده مردم نقش داشت.
 
  
  • *** ایرانِ جوان (وطنم وطنم)
  خواننده: سالار عقیلی
  آهنگساز: ژان باتیست لومر / سیاوش بیضایی
  ترانه‌سرا: بیژن ترقی
  تنظیم‌کننده: پیمان سلطانی
 
  بخش‌هایی از ترانه: نام جاوید وطن/ صبح امید وطن/ جلوه کن در آسمان/ همچو مهر جاودان...
 
 
کسی را سراغ دارید که این قطعه را نشنیده باشد؟ جواب به طور حتم منفی است. یعنی لازم نیست که از علاقه‌مندان موسیقی ملی باشید تا این قطعه را گوش کرده باشید. کافی است در روزهای خاص مثلاً زمان‌ انتخابات یا سالگرد پیروزی انقلاب، پیچ رادیو و تلویزیون -رادیوها و تلویزیون‌های امروزی البته دیگر پیچ ندارند؛ بهتر است بگوییم دکمه‌شان- را فشار داده باشید تا این قطعه را بارها با صدای «سالار عقیلی» و تنظیم «پیمان سلطانی» شنیده باشید. البته این قطعه، قدمتی بسیار طولانی دارد و داستانی جالب.

این قطعه را آهنگسازی غیر ایرانی با نام «ژان باتیست لومر» -موزیکانچی‌باشیِ دربار قاجار- ساخته است. «ناصرالدین شاه» قبل از اینکه به اروپا سفر کند، دستور می‌دهد مارشی نظامی ساخته شود تا در دیدارهای رسمی شاه در کنار سرودهای ملی کشورهای دیگر نواخته شود. آلفرد لومر، اطاعت می‌کند و مارشی نظامی با نام «سلام شاه» را برای پیانو می‌سازد. همان زمان یعنی سال 1252 زمانی که ناصرالدین شاه به دیدار ملکه ویکتوریا در انگلستان می‌رود، این قطعه در قصر ویندسور نواخته می‌شود. یک بار هم زمان حضور مظفرالدین شاه در پاریس نواخته می‌شود.

این قطعه در ابتدا بدون‌کلام بوده و «شاهی» نام داشته و در دوره مظفرالدین شاه بر روی صفحه ضبط می‌شود و وقتی شاه برای سلام رسمی به تخت مرمر می‌آمد و بر صندلی مخصوص می‌نشست، دسته موزیک این آهنگ را اجرا می‌کرد و این کار تا دوره محمدعلی شاه معمول بود. صفحه‌ای از آن موجود است که رویش نوشته‌اند: «سلام شاه با سلامتی، ارکستر شاهی». سرود بعدها توسط سیاوش بیضایی با افزودن یک مقدمه،‌ بخش میانی و بخش پایانی تکمیل شده که این قسمت‌ها از لومر نیست و به این قطعه صلابت بیشتری برای یک سرود ملی داده می‌شود. منوچهر صهبایی معتقد است این سرود تا سال 1309 سرود ملی ایران بود و بعد از آن سرودی از غلامرضا مین‌باشیان جایگزین‌اش شد.
بعد از آن اما پیمان سلطانی -آهنگساز- تنظیمی جدید روی آن انجام می‌دهد و از «بیژن ترقی» می‌خواهد تا روی آن شعر بگوید. زنده‌یاد ترقی از نسل ترانه‌سرایانی بود که روی آهنگ شعر می‌گفتند. در آن زمان «پیمان سلطانی» ارکستر ملل را اداره و رهبری می‌کرد و اجرای آن را به «سالار عقیلی» سپرد. اولین اجرای اثر هم دهم و یازدهم مهرماه سال 84 در تالار وحدت تهران بود.

البته در همان زمان منوچهر صهبایی -آهنگساز، نوازنده‌ی ابوا و رهبر ارکستر سمفونیک تهران در سال 1386- در نامه‌ای به رئیس دفتر موسیقی وزارت ارشاد، ثبت این اثر توسط پیمان سلطانی و اجرای آن را خیانت در امانت دانست: «زمانی که در اروپا زندگی می‌کردم، تحقیقات بسیاری بر روی آثار آهنگسازان ایرانی داشتم و در این ارتباط آثار بسیاری را با زحمت فراوان و با هزینه خودم توسط ارکسترهای بزرگ در اروپا اجرا و ضبط کردم. در لابه‌لای این تحقیقات برخی سرودهای ملی مانند سرودی ساخته غلامرضا مین‌باشیان در سال 1309 و همچنین سرود لومر (ایران جوان یا وطنم) که یکی از آثار او بود را پیدا کردم. بعد از آن، من این قطعه را با حفظ اصالت‌های موجود در اثر، با پیانو اجرا کردم ولی طی ماجرایی پیمان سلطانی از روی این قطعه کپی‌برداری کرد.»

او سپس به ملاقات چهار سال قبل خود با پیمان سلطانی اشاره کرد و نوشت: «چهار سال پیش شخصی به نام پیمان سلطانی این مجموعه را به‌طور امانت از اینجانب گرفته و با توجه به این که هیچ اجازه رسمی یا غیررسمی از بنده نداشته، حتی مشورتی در خصوص تنظیم اثر و یا انتشار آن نکرده‌اند، با تنظیم‌های نامناسب و اجرای آنها به اصالت آثار ارزشمند لطمه بزرگی زده‌اند. ایشان (سلطانی) این آثار را به نام خود ثبت کرده و خیانت در امانت نموده‌اند.»

در برابر این نامه، پیمان سلطانی (آهنگساز و رهبر ارکستر ملل) نیز در نامه‌ای به ایرادات وارده از سوی صهبایی پاسخ داد. سلطانی با اشاره به سابقه آشنایی خود با منوچهر صهبایی که به نیمه اول دهه هفتاد بازمی‌گردد، گفت: «در این مدت دیدارهای فراوان و چندین دعوت از سوی من و همچنین نشست‌های متعددی با حضور طرفین صورت گرفته، ضمن اظهار تأسف برای لحن و بیان ایشان، متعجبم که چگونه پس از این همه سال آشنایی، آقای صهبایی از عبارت «شخصی به نام پیمان سلطانی» استفاده کرده است [...] حوالی سال 1383 در نشستی دو نفره، آقای صهبایی یک عدد CD برای انتشار در مجموعه انتشاراتی اخوی بنده ارائه کردند، البته پیشنهاد همکاری ابتدا توسط اخوی بنده اعلام شده بود. آقای صهبایی با اظهار علاقه به این پیشنهاد، علت این همکاری را نارضایتی‌اش از انتشارات ماهور عنوان کرد...»

او در ادامه‌ی نامه‌اش آورده بود: «مجموعه‌ای که ایشان در آن CD ارائه کرده‌اند، آثاری از آقایان لومر، خادم‌میثاق، ضیاء مختاری، مین‌باشیان و... است. ایشان به‌هیچ‌وجه وارث حقوقی و حقیقی این آثار نیستند. آثار گذشتگان متعلق به یک فرهنگ و یک ملت است و در عین حال این آثار چه به صورت نت و چه به صورت شنیداری وجود دارند و در آرشیوهای خصوصی، آرشیو رادیو، آرشیو هنرستان و... یا در صفحات قدیمی موجود هستند و بخش زیادی از آنها در اختیار افراد متعدد و همچنین من قرار دارد. لذا آثار فوق اکتشافات و استخراج‌های تاریخی و باستان‌شناسانه آقای صهبایی به حساب نمی‌آیند.»

هر چه هست اما این قطعه حالا توانسته به عنوان یکی از هیت‌های موسیقی ملی ایران شناخته شود و البته که تلویزیون در این میان نقش بسیار مهمی ایفا کرده؛ به‌طوری که در یکی از اتفاقات دوران معاصر، روزانه چندین و چند بار اثر پخش می‌شد که به اعتراض سلطانی انجامید.
 
  

 
نکته: در انتشار این قطعات هیچ‌گونه ترتیبی رعایت نشده است.

هر روز داستان شکل‌گیری و هیت شدن 10 قطعه را از میان این 100 قطعه برای شما منتشر می‌کنیم. لیست 100 قطعه هیت هنوز تکمیل نشده است و منتظر پیشنهادات و نظرات شما درباره این قطعات و سایر قطعات هیت چهار دهه اخیر هستیم.
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 09:27

دیدگاه‌ها

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 17:54

رفیق من سنگ صبور غم هام
به دیدنم بیا که خیلی تنهام
هیشکی نمیفهمه چه حالی دارم
چه دنیای رو به زوالی دارم
مجنونم و دل زده از لیلی ها
خیلی دلم گرفته از خیلی ها
نمونده از جوونیام نشونی
پیر شدم پیر تو ای جوونی
تنهای بی سنگ صبور ، خونه ی سرد و سوت و کور
توی شبات ستاره نیست ، موندی و راه چاره نیست
اگر چه هیچکس نیومد ، سری به تنهاییت نزد
اما تو کوه درد باش ، طاقت بیار و مرد باش
اگر بیای همونجوری که بودی
کم میارن حسودا از حسودی
صدای سازم همه جا پر شده
هرکی شنیده از خودش بیخوده
اما منم پر شدم از گلایه
هیچی ازم نمونده جز یه سایه
سایه ای که خالی از عشق و امید
همیشه محتاجه به نور خورشید
......
محسن چاوشی
امیر ارجینی
نداریم در حد و اندازه ی این اثر
محسن همیشه سعی داره ما بهترین ها رو بشنویم
مرسی محسن
من با زخم زبونات ...

جمعه 29 خرداد 1394 - 14:52
محسن مقصودی

فقط محسن چاوشیو تمام

86.38.21.57
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:17

هنوز به هیت های یگانه نرسیدیم پس :)

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:22

قطعا آهنگ هایی مثل دلم گرفت حمید حامی، سلام اخر احسان خواجه امیری، پرواز، گل آفتابگردون گروه آریان از هیت های چند دهه اخیر هستن

سه شنبه 2 تیر 1394 - 17:44
sami

گل آفتابگردون فوق العاده بود

253.194.155.169
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:41

فقط استاد محمد اصفهانی.....

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 01:28
mehdi mehrian

فقط استاد محمداصفهانی به همراه مجموعه آثار.

37.27.86.145
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 21:21
جمشيد

من يادمه دوستداران آقاي دكتر اصفهاني اينجوري از آثارش تعريف نميكردن يعني نميگفتن فقط اصفهاني يا مثلا" مثل هواداران بعضي خواننده ها نميگفتن صداي ايران فلان يا امپراطور صدا بهمان بلكه مثل خود آقاي دكتر صاف و صادق باشن و اثري رو كه واقعا"از ايشون دوست دارم فقط معرفي كنند و نيازي به اين حرفا نيست نام محمد اصفهاني خودش شناخته شده و ثابت شده است .اينجا من آهنگ دلقك دكتر اصفهاني رو بدون تعصب عالي ميدونم هم از نظر اهنگسازي و هم تسلط صداي خواننده البته آهنگ دهاتي شادمهر رو هم خوب ميدونم ولي صداي خواننده چون اوايل خوانندگيش هست خيلي پخته نيست.

94.101.128.73
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:44

ب نظرمم جاي آهنگ مسافر و خدانگهدار مجيد خراطها واقعا خالي بود، اين دو تراك واقعا جز هيت ترين آهنگ هاي چنسال گذشته هستند.

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:34
امیر ( just yeganeh ) طرفدار محسن یگانه و محسن چاووشی

دوست عزیز این دو ترک از بهترین کار های آقای خراطها و شنیدنی ترین آهنگ های ایشان برای طرفداران پر شمار ایشان است
اما خدا وکیلی این ترک بین مردم مثل دهاتی مثل سنگ صبور و آهنگ هایی که در بالا ذکر شده هیت نشده!
هیت یعنی همه مردم نه فقط طرفداران خود اون خواننده.
این ها با توجه به چیز هایی دیدم و شنیدم هست! شایدم من اشتباه می کنم!
این رو گفتم که واقعا تعصب رو کنار بزاریم تا نظرسنجی به واقعیت نزدیک شود!
این حرف در مورد خودم هم صدق می کنه ها چون منم همیشه در نظر سنجی ها تعصب داشتم ولی متحول شدم!

5.208.198.119
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:45
طرفدار سلطان احساس

دوست خراطهایی عزیززززم اصلا مگه میشه مسافر یا خدانگهدار نباشه صد در صد تو ده تا های بعدی هست.یعنی امیدوارم انصافانه رفتار شه و باشه. خوش حالم که "ذکر شد" روی ترتیب خاصی نیست."پرچم بالاست"
سلطان احساس/مجید خراطهاس

5.238.107.140
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 23:25
محمدرضا بهمنی

امیر عزیز شما درست می فرمایید. اگه همه ما هوادارای همه خواننده ها یکم تعصبامونا توی نظرسنجی ها کنار بذاریم خیلی اتفاقای ویژه تری برای موسیقی کشورمون میفته.
هرچند با بخش دوم صحبتتون مخالفم به طوری که شاید اندازه دهاتی شنیده نشده باشه ولی این دو ترک و حتی ترک کنسل که خیلی ها توی بحثاشون پای این ترکا می کشند وسط می تونه جزء آهنگ های هیت موسیقی کشور باشه

37.255.71.116
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 18:07
مهرشاد

دوست عزیز این دو ترک از بهترین کار های آقای خراطها و شنیدنی ترین آهنگ های ایشان برای طرفداران پر شمار ایشان است
اما خدا وکیلی این ترک بین مردم مثل دهاتی مثل سنگ صبور و آهنگ هایی که در بالا ذکر شده هیت نشده!
هیت یعنی همه مردم نه فقط طرفداران خود اون خواننده.
این ها با توجه به چیز هایی دیدم و شنیدم هست! شایدم من اشتباه می کنم!
این رو گفتم که واقعا تعصب رو کنار بزاریم تا نظرسنجی به واقعیت نزدیک شود!
این حرف در مورد خودم هم صدق می کنه ها چون منم همیشه در نظر سنجی ها تعصب داشتم ولی متحول شدم!

..

امیر جان شما خودت اول تعصب رو بزار کنار و بعد بیا از تعصب حرف بزن...
شما اگه یکم انصاف داشتی این حرف رو نمیزدی....
تراک کنسل رو به جرات میتونم بگم که کل ایران شنیدن و هیت ترین آهنگ چند دهه ی اخیر هستش...
میدونم الان همه ی دوستان میان و میپرن به من...اما خودتونم میدونید که این تراک رو دورترین نقطه ی ایران هم شنیدن...من تو زندگیم هنوز با کسی مواجه نشدم که این تراک رو نشنیده باشه...

2.178.178.153
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 20:23
امیر ( just yeganeh ) طرفدار محسن یگانه و محسن چاووشی

دوست عزیز من گفتم با توجه به شنیده ها و دیده هام حرف زدم و ممکنه اشتباه کرده باشم!
ولی اینجور که شما هم میگید نیست به قرآن من تو این همه دوستآن و فامیل و......... خیلی ها مجید خراطها رو نمیشناختن و من به خیلی از اونها معرفی کردم و براشون آهنگهاشو گذاشتم. ولی اگه واقعا اینجور که میگید هیت وده باشه موسیقی ما حتما میزاره در لیست.

164.138.130.61
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 20:40
Modern Talking

مهرشاد,به جان خودم من ترکی به نام کنسل نشنیدم! اصلا من از خراطها یه آهنگم نشنیدم!چون آهنگاش با سطح بقیه ی آهنگام همخوانی نداره! یه جور غرور تو موزیک دارم که اجازه نمیده آهنگای هر شخصی رو گوش کنم.

2.180.243.127
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 16:35
طرفدار سلطان احساس

امیر آقا "طرفدار آقا محسن ها ؛ ) " مرسی از پیام دومِتون و واقعا مرسی که آهنگای آقا مجیدمون رو معرفی میکنید ممنون،و مرسی از شما Modern Talking عزیز که افتخار نمیدید آقا مجید خراطها گوش کنید و میاین و اینجا پیام میزارید در مورد ایشون اگه شما هم مثل بقیه بودید و جبهه نمیگرفتید مقابل آهنگ های استاد ما الآن شما هم صد در صد آهنگی با اسم کنسل شنیده بودید درسته دلیلی نداره کل دنیا هوادار آقا مجید ما باشند یا باصدا یا ترانه ها و آهنگهای ایشون حال کنند و نه من و نه هیچ کدوم از طرفداران آقا مجید این توقع رو نداریم ولی من دوستایی دارم که آهنگای ایشون رو شنیدند و انتقاد هم میکنند و خیلی خیلی ضد ایشون هستند اصلاً همیشه سر آهنگهای آقامجید و خواننده های مد نظرشون باهم کَل داریم...
من دوستم اصلاً آهنگ ایرانی گوش نمیداد اصلاً با عرض شرمندگی حتی آقای خواجه امیری و یگانه و... رو هم نمیشناخت،(باور کنید خودمم خیلی تعجب کرده بودم )جناب خراطها رو هم اصلاً اسمشو نشنیده بود میخواستم بهش بفهمونم طرفدار کدوم خواننده ام تا گفتم کنسل گفت همون که بعضیا میگن تیغ ... "به اون بالایی عین حقیقت بود؛دقیقاً سه سال پیش سال91 " (این زیر کسی باید نظر بده که آهنگ همه رو گوش کنه نه این که افتخار نده آهنگ کسی رو گوش کنه و توقع داشته باشه به زور کسی اون آهنگ رو براش گذاشته باشه دوست عزیز و اون شنیده باشه و بگه چون من شنیدم حتی به زود پس این آهنگ هیته )اگر جناب "مجیدخراطها" رو میشناختی و مقابلشون جبهه نمیگرفتی نمیگفتی هر "شخصی"،درضمن باشه ما سطح پایین شما اون بالا بالاها هه "پرچم ما خراطهاییا تا سلطانمون احساس داره بالاست"
سلطان احساس / مجید خراطهاس

5.238.97.190
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 16:48
لیلا

چطورمیگین کل ایران؟؟؟؟والاخانواده ی ماکلا اصلاایشونونمیشناسن.........

188.211.197.174
جمعه 28 فروردین 1394 - 10:08
سیدجلال

صرف نظر از طرفداران آقای خراطها...
خداوکیلی من به هرکی گفتم مجید خراطها سریع گفته همونکه میگه "تیغ اول و ..."
کار به مقبولیت این کار دربین مردم ندارم اما میخوام بگم آهنگ "کنسل" بقدری هیت شد که خیلیا هم اسم مجید رو میشنون یاد اون آهنگ میفتن...
"مسافر" و "خدانگهدار" سلطان احساس هم جزء آثاری است که بسیاری از مردم باهاش خاطره دارن و این یعنی هیت.

151.238.112.135
جمعه 28 فروردین 1394 - 13:48
امیر ( just yeganeh ) طرفدار محسن یگانه و محسن چاووشی

ولی در کل به نظرم این دو آهنگ می توانند در این لیست باشن و به احتمال زیاد قرار داده میشه اما فک نکنم جزء 10 تا هیت مرحله پایانی باشه.
درضمن آقای modern talking این صحبت شما خیلی خنده داره! درسته من به شخص با آهنگ های آقای خراطها بطور کلی حال نمی کنم ولی دیگه اینجوریم که میگید نیست!
همین آخرین تک آهنگی که منتشر کرد رو بسیار دوسناشتم و بسیار کار قوی بود!
در ضمن شما اجرای زنده ایشون و تسلطشون روی خوانندگی رو ببینید همچین حرفی نمی زنید!
به نظرم موسیقی یک چیز سلیقه‌ای هست وشما نباید به ایشون که بخصوص طرفداران زیادی دارن توهین کنید.

86.55.119.251
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:45

موسیقی ما شما هدفتون خیره اما تا حدودی نمیشه! تازمانی که تینجر ها هستند فقط به خواننده ی محبوب خودشون رای میدن و فقط ترکای خواننده ی خودشون رو هیت میدونن(اونم نه یک ترک همشو از اول تا آخر!!!) اینکار نمیشه!
البته بین کاربرا هستند کسانی که عادلانه نظر میدن!اما خوب تینجر ها هم هستند! خیلی هم تعصب دارن

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 23:11
Otan Vargas

موافقم. فک کنم منظورتون دوستانیه که پشت اسم خواننده شون القابی مثل: استاد، سلطان، امپراطور، استاد اعظم فلانی کبیر، سلطان احساس، بهترین خواننده ی تاریخ!، بهترین آلبوم سال:فلان آلبوم و... میذارن و اصولا هر جنبنده ای که طرفدار خواننده شون نباشه رو از دایره ی انسانیت خط میزنن. اینا آبروی خواننده ی محبوبشونو میبرن با این کارها.

5.232.26.56
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:54

امیدوارم از آهنگ های شادمهر بعد مهاجرت باز هم بذارید چون همشون هیتن

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 18:56

سنگ صبور

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:00

عشق اول_ برگرد مهدی احمدوند . از هیت های امسال هستن.... من هر جا میرم بیرون حالا چه پاساژ . باشگاه . تو ماشین ها . هر مغازه ای میرم اهنگ برگرد مهدی احمدوند رو گذاشتن.

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:22
parsa.z

من تاحالا حتی گذرا هم این دوتا اهنگ رو تو ماشین کناریم نشدیم چه برسه به پاساژ و پارک:|

37.128.240.175
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:59
ehsaaaan

من به تو حسودیم میشه خانوم...واقعأ بهت قبطه میخورم..تویی که کنار اسطوره هایی مثل چاووشی و شادمهر اسم ...رو میاری این خیلی هنر میخواد ایول ایول ... تو واقعأ الگوی منی

91.99.63.234
شنبه 29 فروردین 1394 - 14:59
فائزه

خب اقا پارسا شاید شما نشنیده باشی !!! خب من که دروغ نمیگم ! اون موقع که من برا عید رفته بودم خرید . در عرض یه ماه که تقریبا هر روز بیرون بودم . هرجا میرفتم اون اهنگا رو میشنیدم..

94.183.75.97
شنبه 29 فروردین 1394 - 15:08
فائزه

اقا احسان دارین منو مسخره میکنین؟!!!!!!! لطفا به هیچ خواننده ای توهین نکنید... خب مهدی احمدوندم مثل خواننده های دیگس ! و یه خوانندس ..مثل چاووشی و شادمهر و غیره !! .....حالا من با خودش کاری ندارم ....من میگم اهنگ "عشق اول" مهدی احمدوند هیت چند سال اخیر بوده ... از اول وقتی این کار اومد بیرون همه عاشق این قطعه شدن و گوش میدادن .

94.183.75.97
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:00

- آلبوم دهاتی پرفروش‌ترین یا یکی از 3 آلبوم پرفروش تاریخ موسیقی پاپ ایران است
-«شادمهر عقیلی» به چهره اول موسیقی آن سال‌ها در کشور تبدیل شد
- شادمهر با آثاری چون «دهاتی» توانست موسیقی لس‌آنجلسی را به انزوا بکشاند
-«دهاتی» از آن دست قطعاتی بود که با ترانه بدیع و البته ملودی روان‌اش در دورافتاده‌ترین شهرهای کشور هم شنیده شد تا تبدیل به یکی از ""مگاهیت‌""های تمام سال‌های پس از انقلاب شود.
- ...
همزمانی انتخاب قطعه دهاتی به عنوان قطعه مگاهیت موسیقی پاپ ایران با " سالروز خروج غریبانه شادمهر از وطن " مهر تاییدی چندباره بر جاودانگی این نابغه موسیقی دوران معاصر است که با وجود دوری اش از وطن لحظه ای فراموش نمی شود. نابغه ای که هرچند با بی تدبیری از خانه اش رانده شد اما امروز قلب و روح یک ملت همراه اوست...

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 13:55
AFSHINTAHMASEBIPASHAEI

دوست عزیز من خودم طرفدار شادمهر هستم ولی قرار شد طرفداری نکنیم شادمهر اصلا قبول ندارم نابغه هست اگه شما موسیقی کار کرده باشی بخصوص کیبورد میتونی متوجه بشی که چقد از کارای شادمهر با یه دونه عوض کردن اکورد خیلی ساده ماله کسه دیگه بود مخصوصا از اقای سیاوش قمیشیو جدیدا خوانندهای کشور های دیگه ولی توی سوادو خوب بودنش شکی نیست

109.225.165.53
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 14:04
یاس احساسی (عشق مجید خراطها و شادمهر )

ایول داداش پرچم شادمهر بدجور بالاست

2.181.105.96
چهارشنبه 21 مرداد 1394 - 21:46
س م

بله بله شادمهر نابغست پرچمش بالای بالاست..اقای طهماسبی شما که میگی شادمهر نابغه نیست و میگی از کارهای بقیه استفاده میکنه خودت برو یه اهنگ مثل سبب مثل تقدیر مثل انتخاب حتی همین اهنگ حس خوبیه که خیلیا بدون سواد موسیقیایی الکی میگن کاوره بساز ببینیم چی کار میکنی

101.146.153.38
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:03

واقعا ممنون به خاطر این مطالب خوبی که می زارید
نکات جالبی درباره شادمهر نوشتین

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:15

شادمهر عقیلی

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:20

آهای خوشگل عاشق
گل یاس ( شادمهر )

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:20

خب درست رعایت کردین همه ی اینا هیت بودن
ولی اگه یه ترتیبی باشه بهتره:)

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:22

آخه چرا ترتیبو رعایت نکردین؟
شک نکنین اگه به ترتیب میگفتن رتبه های اول تا سوم اینا بودن:
1-نشکن دلمو
2-سنگ صبور
3-سکوت
ویا...
1-نشکن دلمو
2-سکوت
3-سنگ صبور
--------------------------------
نشکن دلمو اوله.ماندگار ترین هیت ایران

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 17:27
سعید فلاحی

کاملا باهات موافقم.
نشکن دلمو هیت ترین اهنگ موسیقی مون هستش.
نشکن دلمو انقلابی رو در زمینه موسیقی توی کشور به پا کرد.

2.179.52.62
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:38

موسیقی ما کاملا باهات موافقم
ولی بنظرم شما اومدید از دهه های 70 80 بیشتر استفاده کردید
و بعضی از این هیت ها مربوط به همان زمان خودشان بوده نه حال !!!
در این لیست نام هایی از امین حبیبی محسن یگانه یا علی اصحابی یا دیگر عزیزان نمیبینم
و بنظرم اجعاف بزرگی شده در حق بعضی دیگر
دیگه حرف کلیشه ای میزنم مطمینا هیت ترین آهنگ امین حبیبی رو فراموش کردین ( عشق همیشگی )
( بی قرار ) نه بر اساس طرفدار بودن میگم دقیقا همونطور که خودتون گفتید ... زیاد در جامعه شنیده شدن باشن
اگه از آثار بعد این و جدید امین حبیبی بخوام بگم باید ترانه عروس و عاشق نشو و تلخ رو نام ببرم ... بهمراه نگرانم ...
اما از آثار محسن یگانه مطمینا نفسهای بی هدف هیچکی نمیتونه بفهمه و گناهی ندارم
و از بعد این آثار سکوت و مطمینا مگاهیت " دوســـــــت دارم " باید قرار بگیره
اتفاقا چرا رفتی رو من هنوز نشنیدم و گفتنش بعنوان هیت بنظرم همون جنبه شخصی رو داره
چون اگه هیت بود منم میرفتم گوش میدادم در حالی که فک کنم فقط تهرانیها گوشش کرده باشن
جدی میگم اولین بار هست این متن شعرارو میبینم
اما در مورد محسن یگانه ///انصافا همانند " خاطره ها " بنیامین " دوســــــــــــــــــت دارم "
محسن یگانه یک مگاهیت دیگری شد
که تا پیش از اینم نبود
و اینجا هم نخواستید از خواننده های نسل جوان بگید ... " چـــشــمــای بــارونــــــی " علی اصحابی هنوزم
به آهنگهای خیلی از خواننده میارزه ... حیف که این اثر در دید شما قرار ندارد
این یک مگاهیت فوق العادس هیچکس نمیتونه بهش ایرادی بگیره مگر از روی حسادت
امیــــــــــدوارم باز هم بیشتر دقت کنید و به صحبت های بقیه هم گوش بدهید

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 02:19
MohammaDReza  

دوست عزیز چرا داغ میکنی ! این لیست اولین لیست از 100تا آهنگه، که ترتیبی هم ندارن !! یعنی هم محسن یگانه هم علی اصحابی و هم امین حبیبی هستن توش !
متنو یکم بخونی ضرر نداره !

151.247.192.4
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 20:05
mohsen 5678

کارهای امین حبیبی از نظر شما هیت هستند و چرا رفتی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرارفتی نه تنها در تهران بلکه در تمام ایران شنیده شد دلیلش هم تور موفقی که پا بر هر شهری گذاشت تمدید شد اقا تاها چون شما نشنیدی دلیلش نمیشه که هیت نباشه البومی که نظرات رو به سمت موسیقی سنتی برگردوند.

5.219.102.12
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:44

خاطره ها یه سوپر مگاهیت بود که تو کل دنیا صدا کرد و توجه خیلیا رو به موزیک پاپ داخل ایران جلب کرد و بنیامین 85 تماما یک آلبوم هیت بود!!
تموم قطعاتش هیت شد و خاطره ساز
لکنت / عاشق شدم /خاطره ها / اینم بمونه / من امشب می میرم / آدم آهنی و ...
بنیامین واقعا یه رنسانس بزرگ و تکرار نشدنی تو موزیک پاپ ایجاد کرد ...

شنبه 13 تیر 1394 - 20:14
ریحانه

بیییییییییییییییییییییییییگ لاااااااااااااااااااااااااااااااااایک
خواننده فقط بنیااااااامییییییییییییین
دنیا دیگه مثه بنیامین ندارهههههه

205.47.144.50
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 19:54

سنگ صبور جز شاهکارهای موسیقی ایران هست
زنده باد چاوشی

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:07

در کارهای سنتی آهنگ در هوای تو (یارا یارا) از علیرضا افتخاری هم جزء کارای هیت هست...

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:12

مسافر و خدانگهدار کنسل مجید خراطها سلطان احساس یادتون نره
شادمهر هم ماشالله خیلی هیت داره

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:20

به نظرم من:
1 سکوت
2 سنگ صبور
3 دهاتی
در ضمن مواردی که در بالا ذکر شد همگی شایستگی حضور در 100 تارو دارن
در ضمن با اینکه یه جاستی هستم به نظرم 3 کار نشکن دلمو و سکوت و هوایی شدی باید در این لیست باشن و با وجود اینکه کار های دیگر محسن از جمله" وقتی نیستی" از نظر جاستی ها هیت است اما فک نکنم در بین مردم آنچنان گرفته بوده باشه

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:21

از نظر من تو اين ليست اينا به ترتيب هيت ترينا هستن:
1-سنگ صبور
2-وايسا دنيا
3-خاطره ها
4-چرا رفتي

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 12:32
وبلاگ سعداباد مذهب

چه جالب اقا ابوالفضل با این سابقه ضد چاوشی که داره اومده از سنگ صبور نام برده ...

خوشم اومد

95.82.74.119
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 14:25
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

از آهنگ خوب چرا بيام بد بگم آخه؟؟
كار خوب خوبه ديگه :)

2.177.9.187
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:49
پیاده رو ** ارتش میلیونی هواداران محسن چاوشی **

بزن دست قشنگه رو !!!! اسیر اون منطقت شدم

5.221.213.248
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:51
مهدی R25

خدمتتون عرض کنم که تنظیم قطعه ی سنگ صبور رو امیر ارجینی انجام داده :)
فقط جهت اطلاع شما :)

37.152.172.116
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 22:40
mehdi x

تنظیم امیر ارجینی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز امیر ارجینی ترانه سراس چه ربطی به تنظیم داره آخه؟

5.221.178.111
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:22

جا داره یه نکته در مورد فروش آلبوم دهاتی و کلا آلبوم های اواخر دهه هفتاد بگم خدمتتون، اون سالها مثل الان نبود که مثلا در عرض یه روز واسه یه آلبوم 200 هزار نسخه به عنوان تیراژ دوم تولید بشه! چون آلبوم ها کاست بودن زمان تولید و تکثیر و پخششون خیلی طولانی تر از امروز بود! از طرفی چون فقط مکان های خاصی بودن که کاست های موسیقی رو میفروختن و سایت های دانلود نبودن و مردم کمتر از امروز امکان کپی و تکثیر براشون وجود داشت خود مراکز فروش وقتی کاست هاشون رو به اتمام بود و همچنان صف های خریداران رو دم باجه هاشون میدیدن خودشون ازشون کپی میکردن و میفروختن! به همین دلیل آمارهایی که توسط شرکت های دارینوش و پیغام سحر اعلام شده به این صورته: "آلبوم دهاتی 10 میلیون نسخه فروش داشته که این تعداد شامل نسخه های رسمی + نسخه های کپی شده توسط مراکز رسمی فروش هستش و آلبوم مسافر هم 7 میلیون نسخه فروش داشته که این مورد هم دقیقا مثل آلبوم دهاتیه یعنی شامل نسخه های رسمی + نسخه های کپی شده توسط مراکز رسمی فروش هستش."
اینو گفتم چون خودم یه مدت به شدت این بحث فروش و پرفروش ترین ها برام جالب شده بود و تحقیقات زیادی در این مورد انجام دادم. چه در مورد پرفروش های دهه هفتادی چه در مورد پرفروش های دهه هشتادی.
جالبتر اینکه بنده خودم سال 78 بعد از کلی اینور و اونور گشتن و صف وایسادن چیزی جز کپی آلبوم های دهاتی و غزلک گیرم نیومد!

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 12:41
Saeed Arbabpour

بی سرزمین تر از باد
یادمه برای خرید آلبوم دهاتی شادمهر در سال 78 و گل آفتابگردون آریان در سال 79 با دوچرخه کندم از شهرمون و رفتم حریدم ... چه روزهایی بود یادش بخیر :-(
اگه آفتاب تو چشات خونه کنه میتونه خورشیدو دیوونه کنه ...
گل آفتابگردون هر روز در آرزوی دیدن یاره ...

178.157.46.179
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 17:44
بی سرزمین تر از باد

آخ آخ گفتی گل آفتابگردون کلی خاطره برام زنده کردی.
من تا قبل از گل آفتابگردون ضبط پدرمو کش میرفتم و پنهونی شادمهر گوش میکردم! سال ۷۹عیدی هامو جمع کردم و باهاشون یه کاست گل آفتابگردون و یه واکمن خریدم به قیمت پنج هزار تومن :-D سال بعدشم و اما عشق رو خریدم که متاسفانه گم شد...
واقعا یادش بخیر افتخار میکنم که خاطره هام رو با آهنگای عالی اون زمان ساختم...

46.225.241.27
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:34
Saeed Arbabpour

منم از اون واکمن ها داشتم منتها بابتش پول ندادم :))
یکی از بستگان از مشهد آورد که هنوز دارمش البته خراب شده :))
مهم ترین ویژگی موسیقی اون دوران و اوایل دهه هشتاد (شادمهر-شهروز-محمد اصفهانی-آرین-ناصر عبذاللهی و ...) اینه که تاریخ مصرف ندارن
یادشون بخیر :)

66.171.229.241
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:27

اهنگ "عشق اول " مهدی احمدوند یکی از هیت های چند سال اخیر بوده .. طوری که هنگام بیرون اومدن این اهنگ اکثر مردم اونو به عنوان اهنگ پیشوازشون انتخاب کرده بودن.. و اکثر مردم اونو گوش میکردن.. و به خاطر همین اهنگ بود که مهدی احمدوند مشهور شد...

موسیقی ما ازتون خواهش میکنم اهنگ " عشق اول " مهدی احمدوند رو به لیست 100 قطعه هیت اضافه کنید لطفا.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 01:55
سامان لیاقت

فائزه سلام
100%مطمعن باش عشق اول یکی از 100هیت هست چون همونطور که خودت گفتی "هنگام بیرون اومدن این اهنگ اکثر مردم اونو به عنوان اهنگ پیشوازشون انتخاب کرده بودن.. و اکثر مردم اونو گوش میکردن.. و به خاطر همین اهنگ بود که مهدی احمدوند مشهور شد" و مهمتر از همه ما هم عشق اولی شدیم (اینو یادت رفته بودا خخخ)

موسیقی ما مثل همیشه که مهدی احمدوند رو حمایت کردی و هواداراشو امیدوار،این دفعه هم سنگ تموم بذار دلم میخواد بی عیب ترین مسابقه رو برگذار کنی که هم هوادارات خوشحال شن و هم هوادارات بیشتر شن ♥

185.11.177.250
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:38

2 تا مورد دیگه:
اول از اینکه میبینم تنها مرجع شما برای انتخاب آهنگ ها نظرات کاربرا نیست خیلی خوشحالم! چون قراره این لیست یه لیست معتبر باشه و حتی ازش به عنوان رفرنس استفاده بشه بهتره که که دور از تعصب درست بشه. چون هرجا نظرات طرفدارا (به ویژه از نوع نوجوونش!!) باشه خواه نا خواه تعصب هم هست که اعتبار و کیفیت رو میاره پایین.
دوم اینکه لطفا دقیقا ذکر کنید که منظور شما از صد قطعه موسیقی هیت شده از زمان انقلاب تاکنون، "صد قطعه موسیقی *داخـــــــلـــــــی* هیت شده از زمان انقلاب تاکنون"ـه! یعنی توی این نظرسنجی فقط آهنگ هایی شرکت داده شدن که در داخل کشور و توسط خواننده های داخلی تولید شدن! سپاسگزارم

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 20:50
Modern Talking

موافقم حرف منو زدی
میدونم بدون تو فردای من رنگ خاکستری دیروزه
لب تشنه مثل خورشید بی سرزمین تر از باد
ﻛﻮﻟﻲ ﺗـﺮ از ﺗـﺮاﻧﻪ
بی ﭘﺮده ﻣﺜﻞ ﻓﺮﻳﺎد

2.180.241.159
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 20:42

شادمهربااینکه تولس انجلسه ولی وقتی اسمش نوسایت موسیقی ما می بینم برام جالبه .امیدوارم روزی برگرده ایران .چون شادمهر ازجنس خودمونه که متاسفانه ازدستش دادیم.
ساده بگم ساده بگم دهاتی ام .......
راستی ازاهنگای شادمهر:مسافر-علامت سوال- پرپرواز-هزارویک شب بدجورهیت بودند یا مگاهیت.

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:10

پس آهنگای مسافر و خدانگهدار مجید خراطها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:19

چاوشی...

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:37

وایسا دنیا

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:54

موسیقی ما خدایسش اهنگ مسافر علی عبدالمالکی بدجور هیت شد
یعنی خیلی بی انصافیه اگه جز صد تا نباشه
تو رو خدا گریه نکن انقد نگو نرو نرو .....
امیدوارم مث همیشه عدالتو رعایت کنید

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 21:56

علی عبدالمالکی، مهدی یراحی و یاس میتونن تو این لیست باشن.

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:03

چرارفتی موسیقی سنتی رو نجات داد..............
حقشه توی 10 تای اول باشه ولی خب طبق معمول یا احسان خواجه امیری یا محسن چاوشی و یا محسن یگانه اول میشن اونم به دلیل طرفدارای موسیقی پاپ بخشی سنتی باید جدا میبود موسیقی ما.......

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:03

به نظر من آهنگ جز تو آقای علیزاده هم خیلی شنونده داشته!!!!

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:21

چرارفتي

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:25

آلبوم نیلوفرانه 1 علیرضا افتخاری با آهنگهای بهشت یاد و نیلوفرانه قطعا جز 100 قطعه هیت هشتند

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:27
خدایا نیگا نتایجشون :))) واقعا براتون متاسفم... اهنگ سکوت محسن یگانه انتخاب نشده :))) خودتونو خوب نشون دادین موسیقی ما ها


موسیقی ما: همانطور که در متن نیز ذکر شده است؛ هر روز داستان شکل‌گیری و هیت شدن 10 قطعه را از میان این 100 قطعه برای شما منتشر می‌کنیم و این قطعات ترتیب خاصی ندارند.
پس در روزهای آینده همراه ما باشید
سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:36

محسن یگانه و دیگر هیچ.اصن با بقیه فرق داره شدید

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:37

Khoshgele Ashegh(Fereydoun)-Sargarmie To-mahe asal az mohsen yeganeh,gheyre mamooli az chavoshi,naborde ranj az khaje amiri, kheyli ziadan...!!

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:43

فقط دلقک با صدای دکتر محمد اصفهانی عزیز و گرانقدر { یادش بخیر تیر ماه ۸۱ } این آهنگ یه جورایی بین المللی شد همه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان و رادیو فردا هم بارها در ۲۴ ساعت شبانه روز پخش میکردند این اثر زیبا و بی تکرار رو :-)
در ضمن این آهنگ سال ۸۱ منتشر شد و ایران سال ۷۷ در جام جهانی فرانسه ۹۸ حضور داشت!!!!! تیرماه ۸۱ مصادف با جام جهانی ۲۱۱۲ کره و ژاپن بود که ایران در این جام حضور نداشت!!!!
لطفا تصحیح بفرمایید!!!!!

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 22:50

هنوزم که هنوزه هیچی اندازه خاطره های بنیامین شنیده نشده

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 23:16

قطعه ی دهاتی با صدای سلطان بی چون و چرای موسیقی پاپ بعد از انقلاب شامهر عقیلی عزیز .

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 23:33

بنیامین با این ترانه غوغا کرد...
کل آهنگاش به نظرم قابلیت هیت شدن رو دارن..

بنیامین 85 یعنی زندگی
88 ادامه ی زندگی
93 بازهم زندگی...مرد اول پاپ ایران

سه شنبه 25 فروردین 1394 - 23:41

چرا جای خیلی از اهنگ ها این جا خالی ؟
مثل شهرباران . جز تو . هرجای دنیایی . هفته ی عشق

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:04

مطمئنم قطعا هیت ترین های ایران از موسیقی پاپ انتخاب میشن. خواننده های پاپ بعد انقلاب هنرمندانی (بدون ترتیب!)مثل علیرضا عصار، اصفهانی، خواجه امیری، چاوشی، شادمهر، خراطها، یگانه، ناصر عبداللهی، بنیامین و ... واقعا تنوع زیادی رو از لحاظ جنس صدا، آهنگ سازی، مضمون شعر، ملودی و... ایجاد کردن که جای تحسین داره. اما به نظر من قطعاتی باید در لیست هیتها(حداقل چندتای برتر) قرار بگیرن که به معنای واقعی کارهایی تکرار ناشدنی باشن. آهنگهایی که حداقل تا چند دهه ی بعد هم جزو برترین های بعد انقلاب شناخته بشن.

هرجور حساب میکنم(چه محبوبیت، چه تعداد دفعات پخش،تعدد بازخوانی و کاور، چه کیفیت و هرچی) هیت ترین قطعه های موسیقیایی ایران ترانه ی"نوایی"از غلامعلی پورعطایی و "ربنا"ی استاد شجریان هستن، فکر نکنم کسی وجود داشته باشه هنگام شنیدن این قطعات با بندبند وجودش شکوه موسیقی ایرانی رو تایید نکنه.
شعر آهنگ نوایی:
نوایی نوایی نوایی نوایی /جوانی بگذرد تو قدرش ندانی
غمت در نهانخانه دل نشیند /به نازی که لیلی به محمل نشیند
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی /ز بامی که برخاست، مشکل نشیند
بنازم به بزم محبت که آنجا/گدایی به شاهی، مقابل نشیند
به دنبال محمل چنان زار گریم/که از گریه‌ام ناقه در گل نشیند
به‌دنبال محمل، سبک‌تر قدم زن/مبادا غباری به محمل نشیند

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:13

بعضیا یه حرفایی میزنن اسم یه اهنگایی و میگن که تا حالا اصلا ادم نشنیده
بنظرم تو این لیست جای خواننده های معروف هستش فقط
نه جای اونایی که کلا تقلیدن یا کلا بلد نیست بخونن
دو سه تا از یگانه(اخه دل من-سکوتو...)
چند تا از چاوشی(سنگ صبور-نفرین-نشکن دلمو و...)
یه کار از یراحی(سازش)
دو سه تا کار از عسکری(قسمت و ستاره)
چند کار از سیامک عباسی(فرشته پاک و خوشبختیت ارزومه و وقتی دلت شکست)
مازیار فلاحی(مجنون لیل-قلب یخی)
فرزاد فرزین(شوک-نگرانتم)
علی اصحابی(تحویل سال با بهنام و فرزاد)
بهنام صفوی (ارامش-عشق من باش)
رضا صادقی(وایسا دنیا-بغض ترانه-مشکلی رنگ عشقه)
گروه سون(دوست دارم)
بابک جهانبخش(من و بارون-همه دنیام)
بنیامین(خاطره ها-لکنت-کجای دنیای-اها تو)
فریدون اسرایی(سلام)
همایون شجریان(ارایش غلیظ و چرا رفتی)
محمدزارع(رو در و دیوار این شهر-وقتی رفتی)
اریان بند(گل افتابگردون-مادر-پرواز)
چارتار(باران تویی-اشوبم)

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:14

منتظریم
Just yeganeh

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:42

خاطره ها ...واقعا هم زمان پخشش و بعدازگذشت این همه سال ...باز واقعا بی نظیره
.................روح وارسته ترین نیما شاد ........................

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:43

شادمهر وقتی حرف میزنه. حرف زدنش میشه هیت..
حیف . حیف .حیف که نیست.
خواننده های امروزی دارن نون کارای شادمهرو میخورن.
شادمهر بیچاره نقش جاده صاف کن رو داشت.
حیف.........

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:43

عشق من شادمهر این اهنگم که دیگه به به <3

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 00:52

آهنگ غزلک سعید شهروز
آهنگ خورشید خانوم سعید شهروزز
آهنگ طعنه ی سعید شهروز
آهنگ ستاره سعید شهروز
آهنگ لری تو سی لر آواز مخونی از سعید شهروز
چطور از این خواننده آهنگی نیست؟ آهنگ چند سال از امشب بگذره از سعید شهرووزز

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 01:19

قطعا قطعه ی خاطره های بنیامین با تنظیم متفاوت و زیبای نیمای وارسته ی عزیز و هنرمند....

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 01:31

بی شک قطعه ی خاطره های بنیامین....با تنظیم زیبا و فوق العاده ی نیما وارسته ی عزیز و هنرمند....استقبال از این قطعه واقعا بی سابقه بود

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 01:35

صدایش همچون صدای بال کبوتران است در آسمان آبی....
دکتر محمداصفهانی بهترین خواننده بعد از انقلاب

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 01:47

سنگ صبور

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 02:13

سنگ صبور

ولی امیدوارم در بخش های بعدی اهنگ عروس قصه و خیانت محسن چاوشی فراموش نشه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 02:25

من طرفدار موسیقی پاپم و به نظرم در این حوزه موسیقی اینا خاطرم هست که هیت شدن
نشکن دلمو یگانه و چاوشی
آهای خوشگل عاشق فریدون
عشق همیشگی امین حبیبی یا همون همایون
سکوت محسن یگانه
خاطره ها بنیامین
گناهی ندارم یگانه
رگ خواب یگانه
نفسهای بی هدف یگانه
دوست دارم یگانه
ماه عسل یگانه
سنگ صبور چاوشی
من خود آن سیزدهم چاوشی
متاسفم چاوشی
پاروی بی قایق چاوشی
یکی هست مرحوم مرتضی پاشایی
چرا رفتی همایون شجریان
خدانشناس عبدالمالکی
پر پرواز گروه آریان
برای آخرین بار و نمیدونی خواجه امیری
قسمت و عزیز قصه هام از حمید عسکری
خدانگهدار و مسافر مجید خراطها
تورو دوست دارم مازیار فلاحی
عشق اول مهدی احمدوند
وایسا دنیا رضا صادقی
عشق من سامان جلیلی
مدارا شهرام شکوهی
وقت رفتن یاس و آمین
شادمهرم که گفتن نداره دیگه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 02:26

دوستت دارم و من بی تو میمیرم سون_گل آفتابگردون گروه آریان_من و بارون بابک جهانبخش و رضا صادقی_عشق احساسه و لکنت و خاطره بنیامین_آشوبم چارتار_میوه ممنوعه و سلام آخر احسان خواجه امیری_دوریت و دونه دونه فرزاد فرزین_آهای خوشگل عاشق و گل نازم فریدون_دروغه مازیار فلاحی_نون و دلقک و نازنین(حسرت)محمد اصفهانی_عروس من و عصا و خیانت محسن چاوشی_سکوت و هوایی شدی و نشکن دلمو و آخه دل من محسن یگانه_بزار بگم و نگران منی و یکی هست مرتضی پاشایی_نرو و وایسا دنیا و مشکی رنگ عشقه رضا صادقی_آره و دوست دارم زندگی رو سیروان خسروی_ریسک و هیپنوتیزم زانیار(البته اون موقع مجاز نبود) من این آهنگا رو خیلی جاها شنیدم و حتی بعضیاشون مورد علاقم نیستن ولی اطرافیام گوش میدادن..مرسی موسیق..کار خوبیه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 02:28

چرا رفتی

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 03:30

آهای خوشگل عاشق
آهای عمر دقایق
آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق
آهای ای گل شب بو
آهای گل هیاهو
آهای طعنه زده چشم تو به چشما ی آهو
دلم لاله ی عاشق
آهای بنفشه ی تر
نکن غنچه ی نشکفته ی قلبم رو تو پرپر
من که دل به تو دادم
چرا بردی ز یادم
بگو با منه عاشق
چرا برات زیادم
آهای صدای گیتار
آهای قلب رو دیوار
اگه دست توی دستام نزاری
خدانگهدار...
دلت یاسه پراحساسه آهای مریم نازم
تا اون روری که نبضم بزنه ترانه سازم
برات ترانه سازم
تو آهنگی و سازم
بیا برات میخوام از این صدا قفس بسازم
(گل هیاهو از آلبوم غریبه "فریدون آسرایی"، ترانه:رضا جزمطلب تبریزی و تنظیم:بهروز صفاریان)
کل ایران رو بگردین یک نفر رو پیدانمیکنید که این آهنگ رو نشنیده باشه...
(آهنگ های دیگه ی فریدون آسرایی مثل:گل ناز،سلام،دوست دارم و... رو هم تقریبا بیشتر مردم شنیدن)
(گل ناز)
گل نازم تو با من مهربون باش
واسه چشمام پل رنگین کمون باش
اسیر باد و بارونم شب و روز
گل این باغ بی نام و نشون باش...

(سلام)
تو روز و روزگار من
بی تو روزای شادی نیست
تو دنیای منی اما
به دنیا اعتمادی نیست
(دوست دارم)
دوست دارم دوست دارم
دوست دارم دوست دارم
قد تموم آدما قد تموم عاشقا
دل بردی و پنهون شدی
دل بردی و پنهون شدی
از من چرا ای بی وفا
از من چرا از من چرا...

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 05:51

برای درج در تاریخ میگم آهنگ خاطره ها بنیامین جان با تکثیر بالای چند صد هزار تایی اسپانسر به صورت سی دی غیر مجاز به چنین پخشی رسید نه به صورت دهان به دهان که گفته میشود ولی خب در کل آهنگ متفاوتی بود و جامعه هم دمبال ظهور چهره های جوان با هر استعدادی بود که به هر شکل نتیجه داد ولی پخش چند صد هزارتایی در انقلاب و سایر مرکز فرهنگی و غیر فرهنگی به قطع کار رو ابراز کرد..

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 06:21

خاطره ها بنيامين

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 06:24

هيييييچ اهنگي به اندازه خاطره هاي بنيامين شنيده نشده...واقعاً هيته هيته

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 08:24

انتخاباتون کاملا بجا بود. میدونم خیلی هم از بین این همه آهنگ انتخاب کردن خیلی سخته. از بعضی از نظرات دوستان خنده ام می گیره خوبه نوشتید که بدون تعصب نظر بدین و معنی هیت چیه؟

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 09:47

اگه روزی محسن چاوشی و شادمهر با هم بخونن ، موسیقی ایران انفجار نور میشه !!!!!

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:03

فقط شادمهر

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:04

کار خوبی رو شروع کردین . ولی نمیتونین با این کار موسیقی دهه چهل و پنجاه رو زیر سوال ببرین. اونا بودند که زیرساختهای مناسب برای موسیقی امروز رو فراهم کردند.

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:15

سلام .....شهر باران محمد علیزاده یکی از مگا هیت ها بوده....5 سال داریم گوشش میدیم
و خسته نمیشیم

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:31
پویا(عاشق خدای احساس)طرفدار هزار آتیشه محمد علیزاده

عالیه عالیه عالیه واقعا محشره.
امیدواریم عدالت بر قرار شه

93.110.192.37
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 20:48
مهدی

داداش تو برو 10 سال دیگه هم بهش گوش کن ولی اینجا سلیقه و نظر خودتو به ما تحمیل نکن.

یه تعداد هستن که تو کامنت هاشون فقط به خواننده محبوبشون اشاره میکنند و میگن فقط فلانی و یا لیست ترانه های خوانندشون میذارن .
به همه ی دوستان میگم لطفا تعصبی نظر ندید.

2.187.75.116
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:31

وایسا دنیای رضاصادقی حرف اولو میزنه بی تردید هم هیت ترینه هم ماندگار ترینه
بعدشم اهنگ مشکی رنگه رضاجان که بعد از گذشت ۱۴سال از انتشار این اهنگ همچنان هرزمانی که حرف از رنگ مشکی میاد ناخوداگاه اهنگ مشکی رنگه عشقه یادمون میفته و تبدیل به یه ضرب و المثل شده
وبعدش اهنگ گل هیاهو فریدون خیلی به دل مردم نشست و خیلی مورد استقبال قرار گرفت
واهنگ سنگ صبور محسن چاووشی که خیلی زیبا بود و بدجوری هیت شد
اهنگ بنیامین هم همینطور
خدانگهدار مجید خراطها به هر حال در زمان خودش خیلی خیلی شنیده شد
وهمینطور دهاتی شادمهر که شنیده شد در زمان خودش
نون و دلقک اصفهانی ام که خیلی خوب شنیده شد
و واقعا این اهنگا از بهترینای ایرانن واین ترکای زیبا باید شنیده میشدن ای کاش بازم یه همچین اهنگایی تکرار شن...

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:46

منتظر شاهکارای محمد علیزاده تو این لیست هستیمااااااااااااا،
کارایی مثل جز تو ،این اولین باره، خیلی خوشحالم،شهر باران،بر گرد و غم دنیا دلت با منه،
فکرشم نکن میشه نگام کنی هواتو کردم و ....
اینا همش از محشر های محمده،
بی انصافیه اگه نباشن

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 10:50

بیزحمت کل آهنگ محسن یگانه رو بزارید
اون موقعی که مردم همه با هم میگفتند تلفن بردارو برو تو اتاق با هر کی دلت میخواد حرف بزن
من بی تو هیچم تو باورم نکن خیسم زگریه ...........
آی دختره آی بی وفا آی تو که تنهام میزاری
غربته من هر چی که هست از با تو بودن بهتره
با من غریبگی نکن با من که درگیر توام

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:00

سلام آخر و نابرده و تاوان احسان خواجه امیری

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:01

سلااام واقعا کار عالی ای در حال انجام گرفتنه. امیدوارم ادامه داشته باشه. کاش انتخاب های در همه سبک ها باشه. چون الان رپ هم جزو موسیقی شده و به نظرم بعضی اوقات خیلی زیبا مشکلات رو بیان میکنند
بی انصافیه سبک رپ رو در نظر نگیریم

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:05

سکوت نمیشه خاکسترم نکن عذاب رگ خواب بمون محسن یگانه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:10

سامان جلیلی بهونه
شادمهر عقیلی دهاتی

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:46

رقابت بین چاوشی و شادمهر میشه خیلی هم جذاب میشه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 17:45
بی سرزمین تر از باد

جذابیتش به کنار، اما در نظر داشته باش که شادمهر با چهار سال حضور تو موسیقی داخلی تو این نظرسنجی هست و چاوشی و یگانه و خواجه امیری و صادقی هرکدوم با 10-12 سال حضور!

46.225.241.27
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 23:16
danesh jamshidi

ما همه شادمهر رو جزوه خواننده های داخلی میدونیم و بر کسی پوشیده نیس بعد از خروجش از ایران هم ترک هیت کم نداشت... ولی قابل انکار نیست که 80 درصد ترکای هیتش داخل ایران ساخته شدن پس زیاد سرش کلاه نمیره

194.225.61.96
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:48
Saeed Arbabpour

دانش جان نظرت محترم ولی قبول ندالرم
از نظر فنی بودن که بگذریم بحث نداریم ولی از نظر هیت بودن آهنگ های داخل و خارج شادمهر رو بزاری کنار هم کی میخاد باهاش رقابت کنه
اینا تعدادی از موزیک هاش هستن که اونور منتشر شدن که قطعا بلیشتر از 20 درصدن
تقدیر-عادت-حالم عوض میشه-انتخاب-سبب-آدم فروش-ستاره-محال-خیالی نیست-ژینا-مشکوک و چندین آهنگ دیگه که بدون استثنا همشون هیتن

66.171.229.241
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:54
بی سرزمین تر از باد

دوست عزیز (danesh jamshidi)؛ تو طرح اینجور نظرسنجیا تنها چیزی که اهمیت نداره نظر ما و شماس! مهم متر و معیار و قواعدیه که اون مرجع برگزار کننده برای نظرسنجی در نظر میگیره و قطعا متر و معیارش رو بر اساس نظر ما و شما تعیین نمیکنه! همونطور که بنده هم تو نظر قبلیم دقیقا رو همین قضیه تاکید کردم (این نظر: http://www.musicema.com/node/230281#comment-530363 ) آهنگ هایی تو این نظرسنجی شرکت داده میشن که داخل کشور تولید شده باشن؛ حتی اگه اون خواننده دیگه داخل کشور نباشه! مثل آهنگ های قبل از 81 شادمهر یا همه چی آرومه ی حمید طالب زاده. و این موضوعیه که حتما باید توسط موزیک ما تو توضیحات نظرسنجی ذکر بشه. پس اینکه من و شما فلانی رو داخلی میدونیم یا از اینجور حرفا اثری تو نتیجه نظرسنجی نداره!
نکته دوم اینکه فرمودید 80 درصد هیت های شادمهر داخل ایران ساخته شدن!
الان شادمهر حدود 14 ساله از ایران رفته! طبق حرف شما بعد از 14 سال با خاطره ی هیت های داخل ایرانش "و البته تعداد کمی هیت های خارج از ایرانش!!" همچنان پرطرفدارترین خوانندس! یا با خاطره ی هیت های داخل ایرانش "و البته تعداد کمی هیت های خارج از ایرانش!!" رکورد دانلود یه آلبوم موسیقی توسطش شکسته میشه! یا با خاطره ی هیت های داخل ایرانش "و البته تعداد کمی هیت های خارج از ایرانش!!" بازدید از *فقط یه ویدیوش تو یوتوب!* از 5 میلیون میگذره! و ده ها مثال نقض دیگه برای حرف شما...
اینا همه یه طرف؛ اما اینکه شما (شمای نوعی!) اینو قبول داری که شادمهر تو 4 سال فعالیتش به اندازه ی 12 سال فعالیت بقیه ی دوستان ترک هیت ساخته و *به قول خودت* سرش کلاه نمیره یه موضوع دیگس که راجع بهش بحثی ندارم...قضاوت با بقیه

46.225.241.27
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 16:10
danesh jamshidi

مشکل ماها اینه برخلاف کامنتای ظاهریمون که خیلی سعی میکنیم خودمونو واقع بین نشون بدیم درواقع تعصب داره قلقل میکنه.. سعید جان نظر سنجی ترک های هیت هستش نه ترک هاش قشنگ!! :) الان این ترکایی که نام بردی هیت باشن بنظرت در حق مثلا همین ده ترکی که اینجا معرفی شده کم لطفی نکردی؟ دیگه عزیزم قرار نیست هرچی خودم خوشپ میاد رو بهش بگم هیت..بیایم یکم بزرگ بشیم تا یه لیست درست حسابی استخراج بشه.. طبق سلیقه و تعصب شپا رو خوانندتون منم بخوام ترک قشنگ!! رو اسمشو بزارم هیت دوستان باید یه پنجاهتایی چاوشی و یگانه و ..بزارن و یه لیست دویستایی تحویل شما بدن.. بیایم لیستامونو برا خودمون نگه داریم...یه رفیقی داشتیم میگفت پعروف شادمهر گیگا هیته:| و موسیقی پس انقلاب چنین ترکی به خودش ندیده:||||
واما جناب بی سرزمین تر از باد : عزیزم هرکی مخاطب زیاد داشته باشه یا مورد استقبال قرار بگیره معنیش این نیست که داره فرت و فرت هیت نیده بیرون! نه عزیزم وضع موسیقی انقد خراب هستش که طرفدار چاوشی بیاد برقص ا رو هیت بدونه طرفدار یگانه دوست دارم و هیت بدونه و هم سنگر شما بیاد بگه معروف هیته!!! انقد هیت کم داریم که یه ترک رو بخوایم زور چپونی هیت کنیم.. شما اینجوری که رگ گردنت باد کرده انگار معتقدی که شادمهر همون ستاره ایه که تو ایران بوده پس با این اوصاف حرفی باقی نمیمونه و به قول شما بقیه قضاوت کنن!!
وضع موسیقی خراب
قبلا چاوشی هیتش سرگرمی تو و سنگ و صبور بود بعد طرفدارا از کم بود هیت الان میگن وای چاوشی برقص اش هیته!!
یگانم سرگرمی تو سکوت و .. الان دیگه خالی از عریضه نباشه دوست دارممم هیته چون منو دختر خاله هم همه باهن تو سالن جیغ میکشیدیم:|||
شادمهرم همینه عزیزم یزمانی دهاتی و یاس کبودش هیته الان طرفداره به چکنم چکنم افتادن به این نتیجه رسیدن خب عدت خوب بود طرفدلرم کل رفقا گوش دادن پس اینارم بگیم هیت کی به کیه...

اره عزیزم کی به کیه!

91.186.207.131
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 17:30
پیاده رو ** ارتش میلیونی هواداران محسن چاوشی **

در بزرگی شادمهر شکی نیست...درسته دلیلشم اینه که شادمهر یکی از قدیمی های پاپ بعد از انقلاب هست...ولی قطعه ی هیت 4 سال و 12 سال نمیشناسه...من مقایسه شون نکردم فقط گفتم رقابت بین این دو نفر میشه...اگه قرار به رای دادن باشه تنها کسی که بدون تعصب بگم بتونه شادمهر رو بگیره محسن چاوشی هست چون خیلی طرفدار داره...

5.221.209.238
جمعه 28 فروردین 1394 - 10:45
Mehdi Mika

به نظر منم آدم فروش و تقدیر و مشکوک جزو کارای هیت شادمهرن! به خصوص قطعه آدم فروش که یادمه زمان خودش عجیب ترکونده بود

194.225.9.202
جمعه 28 فروردین 1394 - 13:15
Saeed Arbabpour

دوست عزیزم دانش جان
من خودم کاملا حرفتو قبول دارم تفاوت قائلم بین خوب بودن و هیت بودن ولی انصافا این ترک هایی که گفتم هیت نشدن؟
تقدیر-انتخاب-حالم عوض میشه-خیالی نیست-مشکوک-ژینا و باورم نمیشه و حتی آدم فروش(که اصلا ترک خوبی نیست و فقط یه ترک دلی محسوب میشه ولی هیته. من به عینه دیدم خیلیا هستن که شادمهرو نمیشناسن ولی این ترک کاملا براشون آشناس) همون طور که ترک های معروف و همچنین سینگل آخرش به هیچ وجه هیت نشدن. همون طور که رویای ما هم هیت شد
بین این ترک ها اما من دهاتی و بعد آهنگ خاطره ها که واقعا مگاهیت شدن

66.171.229.161
جمعه 28 فروردین 1394 - 13:21
مهران

آقایون داداشااام.. شما فقط همون چهارسالی که شادمهر تو ایران بودو با ده دوازده سال سایر خواننده ها مقایسه کنید.. چون کارای اونوریش انقدر فوق العاده هستن که در حد رقابت با داخلیا نیست انصافا و با کارهای بزرگای موسیقیمون مثل ابی و داریوش و سیاوش باس مقایسه شه/
شادمهر تو تمام نظرسنجیا اون بالاهاست.. بحث ما هم فایده ای نداره.
کسی که سالی یک دو کار هیت میده دیگه نیاز به بحث نیست.
85= محال
86= سبب
87= تقدیر
88= عادت , یکاری کن
89= آزادی
90= حالم عوض میشه
91= انتخاب
92= رابطه
93= گمت کردم

من دیگه حرفی ندارم !

ممنون از موسیقی ما/ تایید لطفا.

93.117.103.247
جمعه 28 فروردین 1394 - 13:23
Saeed Arbabpour

بعضی چیزا رو اینجا نمیشه بهش اشاره نکرد
مثلا دوست عزیزی اومده پایین یه دو جین آهنگ های علی اصحابی رو ردیف کرده یه دوست عزیزی هم هم از مجید خراطها !!!!

66.171.229.161
جمعه 28 فروردین 1394 - 13:55
بی سرزمین تر از باد

اتفاقا danesh jamshidi جان اخیرا هیت اصلا کم نداشتیم! منتها نکته منفی اینجاس که خیلیاشون آهنگای بیخود از خواننده های بیخود بودن! اگه آهنگایی مثل آهنگای بالا هیت بشن که خیلی خوبه منتها اخیرا به جای اونا امثال ساسی و تتلو و تو ای اف ام هیت شدن! حالا دلیلش پرکاری ایناست یا کم کاری اوناست یا مسموم شدن گوش و سلیقه مردمه مهم نیس.
ولی اگه یه خواننده کم کار بشه یادیر به دیر آلبوم بده یا تو آلبموش آهنگ هیت نباشه فقط خودش میمونه هسته طرفدارای قدیمی و متعصبش! مثال و مصداقش هم انقد زیاده که نیاز نیس بگم!
شادمهر هم اگه تو هر آلبومش یه آهنگ هیت نداشت کسی براش تره هم خرد نمیکرد! خیلیا هستن که فقط دنبال اینن که فلششون پر باشه و تو ماشینشون گوش کنن، فرقی هم نداره از کی باشه! تا وقتی طرفدار فلانی میمونن که ببینن تو جامعه اسم و آهنگش هست (به نیکی!).
نمونش هم آمار فروش آلبوماست! این همه میگن فلانی پرطرفدارترینه ولی آلبومش به زور پونصد هزارتا میفروشه دلیلی واسه این حرفمه.
انتخاب، تقدیر، محال، خیالی نیست، رویای ما، عادت. آدم فروش این تعداد هیت کمه؟ اما اگه قبول نداری که اینا هیت شدن اون دیگه بحثش جداس!

46.225.241.27
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 11:46

یه نکته جالب در مورد ترانه ناصریا هست، اول قرار بوده یغما روی ملودی ناصریا ترانه بنویسه! ولی بعد وقتی ترانه ی اصلی که خود ناصر گفته رو میشنوه میگه این بهترین ترانه برای این ملودیه! و ناصر هرچی اصرار میکنه یغما روی این ملودی ترانه ای نمی نویسه و این آهنگ با ترانه ی اصلی خود ناصر ساخته میشه.
یه نکته هم در مورد آلبوم دهاتی، شادمهر به خاطر سخت گیری های ارشاد مجبور شد ۵ بار کل ترانه های این آلبوم رو عوض کنه! یعنی به اندازه ی ۵تا آلبوم روی دهاتی انرژی گذاشت. در مورد عکس روی جلد هم که اشاره شد توی متن که هربار که عکس میگرفت ارشاد به مدل مو و مدل پیراهنش و... گیر میداد!! جالبه بدونید آخرشم دهاتی مجوز نگرفت! ! و شرکت دارینوش با به قول معروف پارتی بازی و این تن بمیره اون تن بمیره مجوز دهاتی رو گرفت! قابل توجه دوستانی که میگن الان شرایط سخته!!!

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 12:39

رفیـــق من سنـــگ صبور غمهــــــام !
این آهنگ یه دنیای دیگس ، همیشه ماندگار من ..

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:25
Ali Saaaaaaaaaa ( I My Self am The 13 ) من خود آن سیزدهم )

ترک(( پروانه ها)) آلبوم حریص هم فوق العادست. حس سنگ و صبور رو میده. شایدم بهتر !!!!

46.62.130.241
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 12:51

حمید عسکری. قسمت. ستاره

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 13:16

انتخاب 100 قطعه هیت موسیقی ایران کار خوب و پسندیده ای هستش که موزیک داره تلاش میکنه به نتایج درستی برسه اما به نظر من شیوه ای که استفاده میکنه درست نیست، با این روش تا دو سال دیگه هم نتایج قطعی مشخص نمیشه! 3 ماه پیش نظرسنجی شروع شده و حالا شما 6-7 قطعه رو معرفی کردین! به این منوال باید 2 سال منتظر بود!
از همون اول باید کارشناسا 200-300 قطعه رو انتخاب میکردن و کاربران سایت از بین گزینه ها انتخاب میکردن
مشکل عمده ی شیوه ای که در پیش گرفتین یکی زمان طولانی نظرسنجی هستش و یکی هم اینه که هوادار هر خواننده ای میاد آهنگ های مورد علاقه شو مینویسه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 14:08

به نظر من...
1-سنگ صبور
2-وایسا دنیا
3-خاطره ها

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 14:32

سکوت
رگ خواب
بمون
خاکسترم نکن
نمیشه
بیت آخر
آهای خبر نداری
با من غریبگی نکن
از محسن یگانه
نشکن دلمو محسن یگانه و محسن چاووشی

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 14:57

فقط شادمهــــــــــــــر
دهاتی . . .

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:05

عاااااااااااالی بود انتخاب ها

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:12

خیلی جالبه که اثاری مثل سلام اخر و غریبانه تو این لیست نیستن

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:26

وایسا بهترین قطعه تاریخ موسیقی پاپ ما هست.نمیدونم چرا اصرار داشتید موفقیت و به تنظیم ارتباط دهید.
شعر و ملودی این کار بیشترین نقش و داشت همنین اجرای رضا صادقی.سیروان بعد از اینم خیلی تنظیم کرد خیلی تنظیم های خوبی هم کرد ولی یک درصد هم موفیت وایسا دنیا رو تجربه نکردن.
از طرفی مشکی رنگ عشقه الان دقیقا ضرا المثل شده بین همه مردم.اگه این هیت نیست پس ی هیته؟همچنین نرو
این ها کارایی هست که از بچه 5 ساله تا پیر مرد پیرزن های بزرگم حفظن

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 15:28

اگه قرار باشه که بدون درنظر گرفتن علاقه به یک خواننده، رای بدیم خب واقعا خاطره های بنیامین در تمام دنیا شنیده شده حتی تو کشورهای خارجی که دی جی ها میخوان آهنگ ایرونی بذارن آهنگ بنیامین جزء اوناست.

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 16:07

طهران تهران رضا یزدانی رو فراموش نکنید!

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 16:10

سنگ صبور و قسمت و ناصریا حقشون بود هیت بشن
احسان خواجه امیری:سلام اخر نابرده رنج تاوان

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 16:48

یکی هست مرتضی پاشایی

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 16:52

اون ساز ابداعی جواد رضویان اسمش تین گیتار هست

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 17:25

هر جي ارزوي خوبه ماك تو(غريبانه)
سلام اي غروب غريبانه دل(سلام اخر)
برام هيج حسي شبيه تو نيست(نابرده رنج)
لطفا اين 3 قطعه به ياد موندني احسان خواجه اميري فراموش نشه!

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 18:15

از محسن چاووشي فقط سنتوري هيت نشد
اميدوارم فقط سنتوري رو فاكتور نگيرين

نرگس بيمار-خيانت-خودكشي ممنوع-عشق دوحرفي-عروس قصه-نفس بريده-دوست داشتم-ستمگر

محسن چاووشي اهنگ هيت خيلي زياده داره و كمترين حقش اينه اثار بالا اسمي زشون برده بشه و اينا پشت سنگ صبور نمونن

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 18:18

اينو يادم رفت بگم

قطعه دوست داشتم سال 92 تو تمام نظرسنجيا ا اختلاف اول شد
همچنين تو همين سايت موسيقي ما هم با نظرات كارشاسي هم ارا مردمي با اختلاف اول شد

اخر بي لطفيه نخواد قطعه دوست داشتم تو ليست باشه

به تو فكر كردم به تو اره اره
به تو فكر كردم كه بارون بباره

تاييد لطفا

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:24
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

اسماعيل جان چرا جو ميدي؟؟
تو بخش مردمي جاده ي يك طرفه شد.
كرشناسي هم تاوان.
دوست داشتم كي مقام اورد آخه؟؟

2.177.9.187
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 23:09
اسماعيل (هوادار محسن چاووشي)

يه سرچ كن ميفهمي
كسي اگه لينكي داره براش بذاره
دوست داشتم محسن چاووشي هم مردمي هم كارشناسي اول شد

193.32.81.151
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 11:44
آرش آرش(my love ehsan neyzan)

داداش ابوالفضل چیکارشون داری بزار خوش باشن

2.188.202.203
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 18:45

البوم خدانشناس و نامسلمون علی عبدالمالکی که در سال 86 و 87 به صورت اینترنتی پخش شده بود جزو پر دانلود ترین های سال بود و علی عبدالمالکی بهترین خواننده ی غیر رسمی و پدیده اون سال ها شناخته شده بود و هیت ترین البوم یک دهه ی اخیر بود هر جا میرفتی اهنگ علی عبدالمالکی شنیده میشد و سر زبون مردم بود . خواهشا علی عبدالمالکی رو هم وارد لیست کنین.

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 18:54

فوق العاده در انتخاب 10 ترانه نخست درست عمل کردید هر 10تای این کارها شنیده شدن و برای مردم آشنا هستند ضمن اینکه نشان دادید تحت تاثیر جو کاربران افراطی سایت قرار نگرفتید. ضمنا این انتخاب بین کارهایی است که با مجوز وارد بازار شده اند در حالی که در نظرات دوستان ترانه هایی عنوان می شود که بدون مجوز منتشر شده اند. یک نکته دیگه که درست به اون اشاره کردید این بود که هیت بودن نشانه خوب بودن یک آهنگ نیست که واقعا هم همینطور است و چه بسا بسیاری از خوانندگان خوب در ایران و جهان بوده اند که کارهاشون خوب بوده اما با اقبال عمومی روبرو نشده.

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:22

فقط مـــــحـــــســـــن چـــــاووشـــــی
رفیق من سنگ صبور غمهام/به دیدنم بیا که ..........
ماندگارترین ترانه ی تاریخ موسیقی ایران

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:29

بنابراین حتماً، حتماً، حتماً، لطفاً، لطفاً، لطفاً قطعات را بر اساس هیت بودن‌شان انتخاب کنید نه علاقه شخصی‌تان به یک یا چند خواننده......
مگه امکان داره که شما همچین درخواست بی اساسیو کردی گلکم.....
کامنتارو بخونی متوجه میشی...
به قول جیگر من اینارو میفهمم ولی باید آهنگای «خز» جزو هیت باشه...
نه اینایی که سایت لیست کرده...

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:35

از بین این قطعه ها خاطره های بنیامین در صدر قرار میگیره
زمان خودش مثل بمب صدا کرد و همه جا شنیده شد
بقیه قطعه هایی که نام برده شده هیت هستن اما خاطره ها قطعا مگاهیته

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 23:12
danesh jamshidi

مهدی جان برادر ملتفت هستی که واژه ی مگاهیت یعنی قطعه ای که از بیست ساله تا چهل ساله شنیده باشن
نه قطعه ای که مخاطبش 18 تا 22 سالشونه.. پس هیچ وقت قطعاتی مثل خاطره ها یا سکوت رو با وایستا دنیا یا صنگ صبور یا دهاتی و .. مقایسه نکن

ارادت

194.225.61.96
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 09:26
nimaa4d

آقای دانش توجیه کاملا جالبی بود!! 18 تا 22 ساله؟!
بعد ببخشید این رنسانسی که همه ازش یاد می کنن و فقط همون 20 ساله ها رقم زدن؟!
یعنی شما نشستین حساب کردین دقیقا چه گروه سنی گوش کردن؟! جالب بود حرفتون
مگا هیت یعنی اگه از 10 نفر آدم معمولی که خیلی پیگیر موسیقی نیستن بپرسی حداقل 7 8 نفرشون این آهنگ رو شنیده باشن! !!!
شما خودتو زدی به خواب وگرنه خودتم میدونی هیچوقت نمیشه مگا هیت بودن خاطره های بنیامین رو کتمان کرد!چون تو کل دنیا صدا کرد!چون کل موزیک پاپ از 85 ببعد دچار تحول شد!!!
همه اقرار کردن موزیک پاپ داخل رو بنیامین برجسته کرد تو کل دنیا و عملا موزیک لس آنجلسی رو برد تو حاشیه!! و از اون موقست موزیک پاپ داخل رونق پیدا کرده و مورد توجه قرار گزفته!!! یا سنتون قد نمیده و یادتون نیست یا دلتون نمیخاد یادتون بیاد...
شما تا توی یه روستای دور افتاده هم بری این آهنگ و شنیدن!!!
پس لطفا توجیه های الکی و سوگیرانه نکین از یه اثر!!!
ممنون

5.232.87.45
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 10:22
Mehdi Mika

سلام دانش جان
خب ظاهرا بازم توی تعاریف و مفاهیم باهم اختلاف داریم!!
"اساسا وقتی به یک قطعه، لقب مگاهیت می‌دهند که در یک دوره زمانی همه جا شنیده شود و پس از سال‌ها برای مردم آشنا بماند. وقتی زمزمه‌اش می‌کنی، عموم مردم با هر سطح فرهنگی بدانند چه می‌خوانی و به قول بهروز صفاریان در هر کوی و برزن و در هر نقطه دورافتاده‌ای هم آن را شنیده باشند. برای روشن شدن داستان شاید بد نباشد دو سه قطعه در این اشل را معرفی کنیم؛ قطعاتی مثل «دنیا دیگه مث تو نداره»، «خوشگل عاشق» (یا «گل هیاهو»)، «ایران ای سرای امید»، «وطن»(سالار عقیلی) و «همه چی آرومه». یعنی شما کمتر کسی را پیدا می‌کنی که ایرانی باشد و این قطعات را نشنیده باشد."
این متن توضیحات خود سایت موسیقی ما هستش! تصوری که بنده از مگاهیت دارم دقیقا همینه
بنابراین ضمن احترام باید بگم که شما هرگز قطعاتی مثل سنگ صبور و وایسا دنیارو در مرتبه قیاس با خاطره ها و به خصوص سکوت قرار نده! سکوت که اصلا فرامگاهیته
البته اینم بگما! درسته که سنگ صبور اصلا مگاهیت نیست اما واقعا قطعه فوق العاده ایه و از بین همه کارای چاووشی قطعه مورد علاقه منه و یه شاهکار میدونمش! رگ خواب یگانه هم شاهکاره ولی مگاهیت نیستش
اینم گفتم که بدونی نظرم از روی تعصب نیست
قربانت

194.225.2.213
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 12:12
nimaa4d

خاطره ها یه حس مشترک بود!
خاطره ها یه جنس صدای جدید و خاص و ملودی و نگاه جدید بود!
خاطره ها خیلی زود تو دل مردم جا باز کرد و بعد 10 سال هنوز که هنوز تازگی داره!
خاطره ها تکرار نشدنیه ...

5.232.87.45
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:39
Saeed Arbabpour

از بین این قطعه ها با اختلاف دهاتی و بعد خاطره ها ...
هیت بودن با خوب بودن و ماندگار بودن کاملا متفاوته. خود من هیچ علاقه ای به فطعه خاطره ها نمیدونم و اصلا آهنگ قدرتمندی نمیدونمش ولی خیلی هیت شد
یه مورد دیگه هم آهنگ هایی مثل آهنگ سالار عقیلی اصلا و اصلا هیت محسوب نمیشه
هر آهنگی رو که تی وی روزی بیست بار پخش کنه که بهش نمیگن هیت!!

66.171.229.241
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 15:40
danesh jamshidi

جناب نیما گویا من اشتباه حساب کردم و شما پس تلاش های بسیار به تعریف درستی از رنسانس رسیدی!! همیجا مجازا از زحماتی که بابت سرکشی به دوردست ترین روستاها برای امار گیری داشتی تقدیر و تشکر میکنم! مشکل اینجاست انقدر وضعیت ادبیاتمون داغون شده شده که هیت و مگاهیت تموم شده قراره تو نظرسنجیه بعدی اهنگهای گیگا هیت تعیین بشن!! این دوست قدیمی من مهدی جان هم اشاره با واژه ی هیت کردن مگا هیتم که یک واژه ی من دراوردی هستش میتونیم به همون قطعات هیتی اشاره کنیم که طیف سنی ندارن یعنی همون جراحی پنجاه ساله ای که شاید اصلا ندونه چاوشی یا اصفهانی کی هست ولی دلقک و سنگ و صبور شنیده. ولی شک داره تو پلیر همون ادم پنجاه ساله سکوت یا خاطره ها پلی شده باشه!!
حالا دوستمون طرفدار بنیامین میخواد شادمهرو هیچ فرض کنه و جناب بنیامین باشه متحول کننده ی موسیقی داخلی اون دیگه به خودش مربوطه..
مشکل این سایت اینه یه سری تینیجر ریختن توش به تعریف خودش یواش یواش دارن به واژه ی گیگا هیت میرسن!!
ولی خوشبختانه با دیدن این ده تا هیت معموله سایت تحت تاثیر مخاطباش قرار نگرفتخ

91.186.207.131
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 18:27
بی سرزمین تر از باد

با Saeed Arbabpour موافقم.
تا آخرای دهه هفتاد هر کسی اهل موسیقی و به قول معروف اهل دل بود رو دیوار خونش یا تو ماشینش یا مغازش عکس د.اقبالی بود! اما با اومدن دهاتی، شادمهر انقدر محبوب و مشهور شد که خیلی جاها عکسش کنار عکس "د" قرار گرفت!
اینا چیزایین که همه دیدن و با انکار و سیاه بازی نمیشه واقعیت رو عوض کرد.
اگر هم با معیار فروش بخوایم بینشون بررسی کنیم طبق آمارها دهاتی با اختلاف اوله و خاطره ها دوم!
اما طبق چیزی که من دیدم و یادمه (بالاخره ماهم تو همین جامعه بودیم! از مریخ که نیومدیم!) استقبال از نون و دلقک یا حتی ناصریا از خاطره ها بیشتر و فراگیرتر بود. بین گروه های سنی و سلایق و خانواده های مختلف، نه فقط یه گروه خاص! یعنی من خودم به شخصه چندین خانواده رو دیدم که کلا گوش دادن به موسیقی رو عیب و گناه میدونستن! ولی همونا ناصریا و نون و دلقک رو از تی وی کامل گوش میکردن! تا این حد براشون جذاب بوده!

46.225.241.27
جمعه 28 فروردین 1394 - 10:41
Mehdi Mika

دانش عزیز! هیت و مگاهیت به نظر من خیلی فرق دارن! شما نمیتونی یه قطعه ای مثل نشکن دلمو رو در رده هیت قرار بدی بعد بیای یه سری آهنگای دیگرم بهشون بگی هیت! اگه اون یه سری قطعه ها هیت باشن قطعا کارایی مثل نشکن دلمو مگاهیت محسوب میشن! به هر حال من تعریف خودمو از این دو واژه دارم و یه متنی از خود سایت رو هم واست آوردم! حالا اگه قبول نداری هیچ ایرادی نداره! بالاخره نگرشت فرق داره! ولی چون تعریفت از این واژه ها با بقیه متفاوته دلیل بر این نیست که نظر دیگران اشتباهه و اونی که شما میگی درسته! به نظر منم این که یه آدم 50 ساله یه آهنگو گوش میده اصلا دلیل بر این نیست که اون آهنگ هیته
در مورد آهنگایی مثل نون و دلقک هم باید بگم که همین آهنگ یه زمان مدام از صدا و سیما پخش میشد! قبل اخبار، بعد اخبار، قبل سریال، بعد فوتبال و... خب معلومه که با همچین شرایطی خیلیا این آهنگو شنیده باشن! اگه خاطره هارو هم انقد از صدا و سیما پخش میکردن الان خیلیا که اصلا اهل موزیک نیستن این کار واسشون آشنا بود! پخش مداوم یه آهنگ از صدا و سیما اصلا و ابدا دلیل خوبی واسه هیت بودنش نیست، همونطور که میزان فروش دلیلی بر هیت بودن نیست!
اون آلبوم بنیامین و به خصوص قطعه خاطره هاش به شکل علنی مارکت خواننده های لس آنجلسی رو تحت الشعاع قرار داد و به نظر من یه اتفاق خیلی ویژه تو موسیقی ایران بود
به جز دهاتی که من نمیتونم خیلی دربارش اظهار نظر کنم به یقین میگم که خاطره ها جزو معدود قطعه هایی بود که به مدت خیلی طولانی و خیلی زیاد شنیده میشد تو هر کوی و برزنی

194.225.9.202
جمعه 28 فروردین 1394 - 14:01
بی سرزمین تر از باد

Mehdi mika در مورد رابطه ی هیت شدن نون و دلقک و صداوسیما باهات موافقم. کلا از همون اول صداوسیما نسبت به پخش کارای دکتر اصفهانی خیلی دست و دلباز بود! برخلاف شادمهر!
ولی خب تو توضیحات هم گفته شده، مهم نیست چطور و به چه وسیله ای، مهم هیت شدن و فراگیر شدنه.

46.225.241.27
شنبه 29 فروردین 1394 - 11:54
Mehdi Mika

بی سرزمین تر از باد
توی متن اگه دقت کرده باشی این جمله رو هم باید دیده باشی "هیت بودن لزوماً با پخش مکرر یک قطعه از صدا و سیما حاصل نمی‌شود و برای تأیید هیت بودن یک قطعه، فاکتور علاقه مردم برای شنیدن مجدد آن در جاهایی غیر از تلویزیون هم لازم است" ولله من که نون و دلقک رو جز تو تلوزیون جای دیگه ای نشنیدم
صدا و سیمایی که سلیقه ای عمل میکنه اصلا معیار خوبی برای سنجش هیت بودن و نبودن نیست

194.225.2.118
شنبه 29 فروردین 1394 - 13:45
Saeed Arbabpour

و سیمرغ بلورین برترین کامنت هم تعلق میگیره به جناب nimaa4d که لطفد ایشون و بنیامین عزیز موسیقی ایران از سال 85 جهانی و متحول شد و موسیقی لس آنجلسی رو هم نابود کرد ...

63.141.217.9
شنبه 29 فروردین 1394 - 15:01
بی سرزمین تر از باد

Mehdi Mika
حرف شما تا حدی درسته ولی شما که علاقه مند به مقایسه ای بد نیست دوتا مقایسه ی کوچیک هم اینجا انجام بدی. یکی بین سایر کارهای تلویزیونی دکتر اصفهانی و این کارش؛ و دیگری بین این کار دکتر و کارهای تلویزیونی سایر دوستان!
از دکتر جز این کار، کارهای زیاد دیگه ای از تی وی بارها پخش شده! حتی کارهایی داشتن که تو زمان خودش بیشتر از نون و دلقک از تی وی پخش شدن! مثل پنجره ها (پشت دریا شهریست...) یا نازنین (دخترم دلخوشی بابا همینه...) یا خورشید فردا (دست به دست من بده...) یا عشق نهان (دل بردی از من به یغما...) یا دلواپسی ها (دلواپسی هامو بگیر از من...) یا لاله ی عاشق (جماعت یه دنیا فرقه بین دیدن و شنیدن...) یا ماه نو (تو شمع کاشانه منم چو پروانه...) یا دیگه بیشتر از همه آفتاب مهربانی! (آفتاب مهربانی سایه ی تو بر سر من...)؛ با اینکه شاید بعضیاشون تو ادامه ی هیت ها باشن ولی هیچکدوم به اندازه ی نون و دلقک همه گیر و جذاب نشدن! فکر کن تا اون سال همه دکتر اصفهانی رو با کارای سنتی و پاپ سنتی میشناختن و یهو آهنگ نون و دلقک رو ازش بشنون!
مقایسه ی دوم رو هم بین نون و دلقک دکتر و سایر کارهای جناب حامد زمانی انجام بده! الان با وجود این همه پخش، کدوم کار حامد زمانی هیت شده؟
کسی مثل دکتر اصفهانی وقتی صداوسیما سال 81 نون و دلقکش رو پخش میکنه یه رزومه ای تو موسیقی داره، ولی حامد زمانی چی؟ این همه حمایت و پخش آثار از کسی که تا حالا نه آلبوم داده نه کسی میشناستش........!
صداوسیمایی داریم تا صداوسیمایی بزرگوار....

46.225.241.27
شنبه 29 فروردین 1394 - 17:07
nimaa4d

آقای arbabpoor
خوبه همون اول گفتین علاقه خاصی به آهنگ خاطره ها ندارین و عملا بی دلیل هیت میدونینش!پس نظری هم که میدین از روی منطق نیست و نظر سو دارین و فقط نظر شخصیتو مطرح میکنی!شما یا سنت قد نمیده یا خودتو زدی به خواب!
علاقه ای ندارم دیگه جوابی بهت بدم چون آدمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد!بهتره برین تموم نقد های منتقدین و خواننده های داخل و خارج رو درباره اتفاقی که بنیامین 85 برای موزیک پاپ داخل رقم زد بخونین!اگه سنتون قد بده شاید یادتون باشه موزیک داخل از سال 85 ببعد خیلی خیلی بیشتر شنیده شد تو خارج از کشور!! بنیامین 85 توجه دنیای موسیقی پاپ ایرانی رو از روی لس آنجلسی متوجه موزیک پاپ داخل کرد!!! اینو اون زمان تو هر مجله و مصاحبه ای که حتی گزارشکر بی بی سی مستقیما اومد ایران و با بنیامین مصاحبه کرد میتونی ببینی!!! اینو میتونی از انتخاب و اجرای بنیامین در سال 85 تو جشنواره خاورمیانه سوئد به عنوان تنها خواننده پاپ فارسی زبان ببینی!(انتخابش بین تموم خواننده های ایران و لس آنجلسی بوده..میتونی سرچ کنی)
بنیامین اونقدر مرد بود که بعد اون همه هیاهو و شوری که تو بازار موسیقی ایجاد کرد هیچ حرفی نزد اما یه عده انقد راحت میان تکذیبش میکنن!!!!
شما نمیخای قبول کنی چون تعصب بی جا داری رو خواننده خودت!! ادامه بده به این رفتارا و مسخره کردن های بی موردت و از این جوری طرفداری کردن لذت ببر...
موفق باشی

2.180.154.27
شنبه 29 فروردین 1394 - 20:28
Mehdi Mika

بی سرزمین تر از باد
اینو قبول دارم که نون و دلقک بیشتر از سایر کارای دکتر اصفهانی تو تلوزیون بین مردم جا باز کرد اما حرف من اینه که این مسئله دلیل بر هیت بودن این قطعه نیست! البته همین قطعه خورشید فردا هم که گفتی خیلی خیلی پخش شد و اتفاقا برعکس نون و دلقک، خود من این کارو خارج از صدا و سیما هم شنیدم
بعد همین حامد زمانی هم اگه انقد کاراش پخش نمیشد الان شما اسمشو اینجا نمیاوردی! همین که میشناسیش و کاراشو شنیدی به خاطر پخش مکرر از صدا و سیماس! اما دیگه جز صدا و سیما هیچ جای دیگه ای کارای این خواننده رو نمیشنوی

194.225.2.32
شنبه 29 فروردین 1394 - 21:08
Saeed Arbabpour

دوست گرامی
این متن جمله منه که بالا هم هست :
خود من هیچ علاقه ای به فطعه خاطره ها ندارم و اصلا آهنگ قدرتمندی نمیدونمش ولی خیلی هیت شد...
الان کجای این جمله شما تناقض پیدا کردی؟!! یعنی چون من این آهنگ رو دوس ندارم (به خصوص از نظر فنی) باید بیام بکوبمش؟! یا بیام بگم شنیده نشد؟! احتمالا این رویه شماست
یه قسمت دیگه از جملاتتون گفتین که بنیامین سال 85 همه توجه ها رو متوجه موسیقی داخلی کرد
اولا اینکه موسیقی لس آنجلسی (که کلا با این لفظ مشکل دارم) هیچ وقت منزوی نشده و هنوزم بهترین موزیسین ها اونورن.
اما درباره بخش اصلی صحبتتون : موسیقی بنیامین 85 نهایتا یه تلنگر به موسیقی ما بود ولی شما نمیخوای متوجه بشی که 8 سال قبل از شاهکار بنیامین (!!) شادمهر به همراه صفاریان شهروز گروه آرین محمد اصفهانی خشایار اعتمادی علیرضا عصار و ... با غزلک-مسافر-دهاتی-گل آفتابگردون و ... موسیقی پاپ رو تو ایران زنده کردن. متاسفانه سن من هم انقدر قد میده که به خاطر بیارمشون.
حالا شما کجای این صحبت ها متوجه میشی که من خودمو زدم به خواب یا تعصبی حرف زدم؟!!
این هم گزیده ای از کامنت شماست: خاطره ها موزیکی بود که تو کل دنیا صدا کرد !!!!! والا ما هرچی فکر کردیم هیچ وقت یاد نداریم پاپ ایران تو دنیا مطرح شده باشه!!
جالبه به جناب دانش هم گفته بودین خودت رو به خواب زدی!! احتمالا همه خوابن و شما بیدار!!!!

178.157.45.5
شنبه 29 فروردین 1394 - 22:49
بی سرزمین تر از باد

"من این کارو خارج از صدا و سیما هم شنیدم" و این که شخص شما آهنگ خورشید فردا رو شنیدید یعنی اینکه صلاحیت هیت شدن داره و این که شخص شما "نون و دلقک رو جز تو تلوزیون جای دیگه ای نشنیدید" یعنی اینکه اون آهنگ صلاحیت هیت نام گرفتن رو نداره! بنده با شما دیگه بحثی ندارم موفق باشید.

46.225.241.27
یکشنبه 30 فروردین 1394 - 15:53
Mehdi Mika

ولله بنده از همون ابتدا هم با شما بحثی نداشتم! یعنی اصولا با شما بحث کردن به هیچ نتیجه ای ختم نمیشه
شما هم موفق و موید باشید

194.225.10.223
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 19:45

مسافر............. شادمهر عقيلي
دوستت دارم......... ناصر عبداللهي
دورنگي........ بهنام صفاريان.
غزلك .............سعيد شهروز
ديوونه............. عرشيا
پل................. محمد خاكپور
يه لقمه نون......... داود ناقور
گل آفتابگردون......... گروه آريان
فقط خودم فقط خودت .......... فرهاد جواهركلام
كما ............. حميد عسكري
بنيامين 85
بازگشت ............ سعيد پورسعيد

تك ترك هاي مادگار
آهاي خبر نداري يكي داره............
محسن يگانه - محسن چاوشي /
زندان.... آرش دلفان
همه چي آرومه.......... حميد طالب زاده
مشكي رنگ عشقه............ رضا صادقي
.
.
.
.

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 20:41

بدون هیچ نگاه جانبدارانه ای و پیش داوری... فرقی نداشته باشه براتون خواننده مورد علاقتون کیه... فقط این لیست اهنگا رو ببینید.

هیت یعنی مشکی رنگ عشقه... جمله ای که صد سال دیگه هم بگذره تو ذهن مردم حک شده... هر جا حرف از رنگ مشکی میشه یکی میگه مشکی رنگ عشقه... این جمله مثل یه ضرب المثل تو عامه مردم جا افتاده و هیچکس رو نمیتونین پیدا کنین که این جمله رو نشنیده باشه حتی اگه رضا صادقی رو نشناسه..

هیت یعنی تو بامنی... یعنی اینکه بعد از حدود هشت سال که از انتشار این اهنگ.میگذره هنوز هر جا یکی بخواد گیتار بزنه میگه تو بامنییییی .. شده یه چیزی مثل اگه یه روز بری سفر.... کافیه فقط یه سرچ بزنید کلیپ تو بامنی با گیتار و ببینین چندصد کلیپ پیدا میکنین که توسط افراد مختلف خونده شده

هیت یعنی دلم برات تنگ شده جونم... که هنوز هم توی متنای عاشقونه نوشته میشه... اولین ترانه ترجیع بند موسیقی ایران.. اهنگی که یک تکیه کلام شد و توی خیلی از فیلمها و سریالها دیالوگ شد... اونقدر تازگی داره که باورتون نمیشه ده سال از ساختش گذشته باشه

هیت یعنی نرو.... سنگینترین و غم انگیزترین اهنگ اون سالها... یه اهنگ که همه اونو حفظن ... هنوزم پیامک میشه کامنت میشه پست گذاشته میشه... اهنگی که مرهم درد هر زخم خورده ای شد...

هیت یعنی ممنونم... اهنگی که تو اوج ترانه های منفی و واسوخت اون دوره یه تحول ایجاد کرد... نشون داد هنوز میشه عاشق موند و قدردان شریک زندگی بود... اهنگی که شد زبون قدردانی خیلیها برای همسرشون

هیت یعنی داشتم فراموشت میکردم... خانمان خشت و گلی خدارو چه دیدی... چراغارو خاموش کن... سرت سلامت... بابای بارون... بابا بی خیال... نمیتونم ببخشمت... یه دل میگه نشم عاشق کس...چقد سخته.. شیر خسته و خیلی از اهنگهای دیگه که توی بیشترشون شعر و اهنگ و تنظبمش از خود مرد خاطره ها... مرد هیت ساز موسبقی ایران... سلطان مشکی پوش رضا صادقی بوده

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 20:44

خسته نباشید واقعا کارتون عالیه و بهترین ها رو دارین انتخاب میکنید , آهنگ قسمت حمید عسکری اشکمو در آورد چون باهاش خاطره دارم , اینایی که انتخاب کردید همه عالین هممممممممممممممممممه

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 21:36

شادمهر از وقتی رفته هم سالی یکی دو کار هیت داده... بی نظیره این بشر !

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 22:03

موسیقی ما خواهشا بخش سنتی رو با پاپ مخلوط نکن................
موسیقی پاپ طرفدارانش چندین برابر موسیقی سنتیه و این یعنی مظلوم واقع شدن این سبک الان توی کامنت ها یه نفر از نوایی حرف زد کاری که قابل قیاس پا هیت های سنتی هم نیست چه برسه به پاپ امیدوارم هرچه سریع تر اصلاح شه این کار چون فقط شاهکارهای موسیقی سنتی به دلیل کم بودن طرفدارانش در این سایت نابود میشن وقتی افرادی مثل اقایان خواجه امیری چاوشی یگانه و......در این نظر سنجی هستند اگر طرفداران این افراد هم طرفدار موسیقی سنتی باشند بعد از این افراد هستند و این یعنی رای به افراد نامبرده اولویت داره و رفرنسی که شما ازش حرف میزنی احتمالا نوایی و مرغ سحرش شماره 99 و 100 خواهند شد واین یعنی فقدان اعتبار نظرسنجیتون نظر سنجی که این شاهکار ها در اخرند و کارهای به اصطلاح هیت در صدر.
امیدوارم اصلاح بکنید و اگه اون اتفاق بیوفته خودتون بهتر از همه میدونیین این نظرسنجی هم بدون ارزش و اعتبار درجامعه موسیقی خواهد شد.
امیدوارم تایید شه !

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 22:20

دوریت فرزاد فرزین

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 22:33

تو این ده تا :
1- بنیامین - خاطره ها
2- شادمهر - دهاتی
3- محسن چاوشی - سنگ صبور
4- حمید عسکری - قسمت

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 22:36

نابرده رنج و تاوان احسان خواجه امیری

چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 23:15

ابوالفضل (بهترين آلبوم سال: پاييزتنهايي)

بهترین قطعه (تک تراک): دوست داشتم

1 - دوست داشتم (محسن چاوشی) با 44 امتیاز
2 - لیلا (مازیار فلاحی) با 15 رای
3 - همسایه (محسن چاوشی) با 14 امتیاز
4 - قهوه (بنیامین بهادری) با 13 امتیاز
5 - تاوان (احسان خواجه امیری) و مرا به خاطرت نگه دار (گروه چارتار) با 10 امتیاز
6 - ساعتا خوابن (رضا یزدانی)، هواتو کردم (محمد علیزاده) و دوست دارم (گروه سون) با 8 امتیاز
7 - چرا رفتی (همایون شجریان) با 6 امتیاز
+ چندین قطعه 5 امتیازی و کمتر که روی سایت ترانه ماه مندرج شده است.

اينم ادرسش

http://www.taranehmah.com/behtarin/sal

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 17:00
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

شما به سايت ترانه ماه ميگي موسيقي ما؟؟؟؟
چقد راي هاش زياده.44 تا راي!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
موسيقي ما نظرسنجيش يادت رفته كه به قول دوستانت با 200000 هزار راي جاده ي يك طرفه اول شد و تاوان دوم تو مردمي.چاووشي تو همون دور اول حذف شد.
تو كارشناسي هم تاوان اول شد

2.177.127.132
جمعه 28 فروردین 1394 - 02:07
اسماعيل (هوادار محسن چاووشي)

مهندس 44 امتياز نه 44 راي اونم با نظر كارشناسان موسيقي

چه نظرسنجي بوده؟
لينكي ازش نداري؟من نديدم
محسن چاووشي با چه اهنگي تو نظرسنجي حضور داشت؟
بعد مطمئني سال 92 نبوده سال 93 بوده؟
اگه لينكي داري بذار جدا نظرسنجيو نديدم

193.32.81.233
جمعه 28 فروردین 1394 - 02:13
حسن عاشق چاوشی

بنده خدا دوستمون نظرات کارشناسی رو گذاشت!
محسن چاوشی با بالای 80 هزار رای ( به گفته خود سایت ترانه ماه) بهترین ترک سال رو از ان خود کرد!

ترک دوست داشتم هم در سایت موزیک ما اوایل نظرسنجی مشکل داشت و نمیشد بهش رای داد و برقص ا اومد بالا که درنهایت اون اتفاقی که باید میفتاد نیفتاد ! در ضمن محسن البوم نداد خب زیاد توقع نمیرفت چون تعداد کمتری شرکت کردن!

تاوان دوم شد در مردمی؟؟؟ :)) خب بر چه اساسی ؟؟ موزیک ما که نگرانتم و جاده یکطرفه رو به عنوان بهترین های مردمی منتشر کرده!
بعد از کجا فهمیدی دوم شد >؟؟؟ :))
وای عجیب خندیدم :))) دوم :)))

95.38.172.244
جمعه 28 فروردین 1394 - 09:44
danesh jamshidi

ابوالفضل جان دل بندم اون 44 امتیازه نه 44 رای!!
پز این سایت رو میدی جناب چاوشی تو همین سایته پنج البوم اخیرش بهترین شدا. :||

91.186.207.131
جمعه 28 فروردین 1394 - 21:33
ابوالفضل (اسطوره موسيقي ايران : احسان خواجه اميري)

دوستان عكسشو ديدم كه تاوان دوم شد.
ئر ضمن ميدونيد چرا واسه دوست داشتم مشكل پيش اومد؟
چون موسيقي ما با پليس فتا رابطه برقرار كرد :) و راي ها بدون تقلب معلوم شد.
آمارتونو دارم عزيزان دل

2.177.127.132
شنبه 29 فروردین 1394 - 14:42
حسن عاشق چاوشی

دوستان دقت کردید عکسشو دیده :) فقط ایشون دیده ها :)
بعد چی ؟
(چون موسيقي ما با پليس فتا رابطه برقرار كرد )
ادبیات چی میگه :)))))))))
کلا حرفاش با سندِ شبیه همونی که گفت عکسشو دیده :)))
چرا باور نمیکنید راست میگه ع :)

95.38.188.18
چهارشنبه 26 فروردین 1394 - 23:55

سعیدشهروزعزیز هم کار هیت زیاد دار

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 00:09

جالبه کارای موفق احسان خواجه امیری و محسن یگانه توی لیست نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
کارای این دو عزیز فوق العاده اس

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 00:28

همتون میدونین که سنگ صبور چاوشی اول میشه....پس چرا خودمونو گول بزنیم

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 01:25

با سلام
این هم از لیست من( بعضی آهنگ ها شاید مورد رضایت خودم نباشه ولی چون گفته شده هیت اسمشونو آوردم و بالعکس. در ضمن من فقط مجازها رو نوشتم)
1-غزلک سعید شهروز
2- تو مثل گلی سعیدپورسعید
3- سلام آخر احسان خواجه امیری
4- خاطره ها(دنیا دیگه مثه تو نداره) بنیامین
5-گل هیاهو (آهای خوشگل عاشق)فریدون
6- سلام فریدون
7-من و بارون بابک جهانبخش
8- طعنه سعید شهروز
9- راز ( ازم نخواه با تو بمونم) ناصر عبدالهی
10- جز تو محمد علیزاده
11- پرواز گروه آریان
12- گمگشته مجید اخشابی
13- نون و دلقک محمد اصفهانی
14- حسرت(نازنین) محمد اصفهانی
15- دریا( یادتو) بیژن خاوری
16- بازار خرمشهر محسن چاوشی
17- سنگ صبور محسن چاوشی
18- نشکن دلمو محسن چاوشی و محسن یگانه
19- بی قرار ( اون که یه وقتی تنها کسم بود) امین حبیبی
20- پرنده مانی رهنما
21-تبعیدی سعید شهروز
22- معجزه شرقی منوچهر طاهرزاده
23- قسمت حمید عسکری
24- ستاره حمید عسکری
25- آفتاب مهربانی محمد اصفهانی
26- به عشق تو حمید عسکری
27- یاس کبود شادمهر عقیلی
28- دروغه مازیار فلاحی
29- به سوی تو مهران زاهدی
30- پیله های پرواز علی لهراسبی
31- دلنوازان علی لهراسبی
32- فاصله ها علی لهراسبی
33- زیر آسمان شهر امیر تاجیک
34- منو رها کن مهدی یراحی
35- امپراطور مهدی یراحی
36- چند سال از امشب بگذره سعید شهروز
37- مرگ تدریجی یک رویا رضا یزدانی
38- کنسل مجید خراطها
39- آوای باران احسان خواجه امیری
40- خونه ی فیروزه ای میثم ابراهیمی
41- ته تنهایی میثم ابراهیمی
42- وطنم سالار عقیلی
43-گل می روید به باغ عباس بهادری
44- مرگ بر آمریکا حامد زمانی
45- دیروز امروز فردا( یه باری از امروز رو دوشته) حامد زمانی
46- یکی هست مرتضی پاشایی
47- تو راست میگی مرتضی پاشایی
48- نگران منی مرتضی پاشایی
49- ستاره سعید شهروز
50- فاصله محمد اصفهانی
51- علامت سوال شادمهر عقیلی
52- دوریت فرزاد فرزین
53- سکوت محسن یگانه
54- هوای شدی محسن یگانه
55-رگ خواب محسن یگانه
56- خوش به حالت علی عبدالمالکی
57- آهای خبر نداری محسن یگانه
58- دوست دارم محسن یگانه
59- نمی خواستم بهنام علمشاهی
60- مدارا شهرام شکوهی
61- دل دیوونه شهرام شکوهی
62- رو در ودیوار این شهر محمد زارع
63-هم اتاقی علی زارعی
64- این اولین باره محمد علیزاده
65- نفس بریده محسن چاوشی و ..
66-شاپرک حسین زمان
67- تصمیم علی لهراسبی
68- حس غریب علی لهراسبی
69- ایران ایران رضا رویگری
70- خط قرمز حسین ریاضیان
71-مشکی رنگ عشقه رضا صادقی
72-سام و نرگس حامی
73- دوست دارم گروه سون
74-عکس یادگاری مازیار فلاحی
75- ای جان بهنام صفوی
76- اوج آسمان محمد اصفهانی
77- محرم ( نگو که من و تو نامحرمیم ...)سعید آسایش
78- دل من دست بردار آریا جهان میرزایی
79- از تو چه پنهون سعید پورسعید
80- بغض گریه سعید پورسعید
81- یاد تو ( سفر کردی ولی حالا که از تو دور دورم...) چنگیز حبیبیان
82- مرو ای دوست محمد اصفهانی
83- آسیمه سر محمد اصفهانی
84- شباهنگان عبدالحسین مختاباد
85- به یادت محمد اصفهانی
86- دلم گرفته سعید شهروز
88- دریا روزبه نعمت الهی
89- تقدیر شهاب بخارایی
90- وسعت سبز حمید غلامعلی
91- صیاد علیرضا افتخاری
92- بهونه سامان جلیلی
93- عشق اول مهدی احمدوند
94-آهای تو بنیامین
95- چشمهای بارونی ( به خدا جهنمم جای واسه تو نداره...) علی اصحابی
96-هوای حوا ناصر عبدالهی
97- خدا چرا عاشق شدم محمد حشمتی
98- نابرده رنج احسان خواجه امیری
99-غریبانه( هر چی آرزوی خوبه ...) احسان خواجه امیری
100-ماه عسل محسن یگانه
101- گله (هرچی عشقه توی دنیا..) محسن یاحقی

واقعا خیلی بیشتر از این میشد اسم بیاری.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 11:00
پویا(عاشق خدای احساس)طرفدار هزار آتیشه محمد علیزاده

خدا وکیلی جز تو و این اولین بار محمد علیزاده یکی از کارایی بودن که هر کی با هر سلیقه ای عاشقش شد،
و مطمعنن جای انکار نداره

176.221.26.117
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 01:41

موسیقی ما
عشق اول از مهدی احمدوند رو یادتون نره
بخدا آهنگی هست که اکثر مردم با هر سلیقه ای حتی واسه یکبارم که شده شنیدن و تقریبا 90% هوادارای مهدی احمدوند این کار رو میپسندن اون 10% هم بقیه کاراشو دوست دارن
عشق اول از مهدی احمدوند بذارید لطفاً

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 02:41

من برا همه خوانندگان محترم ارزش قاعلم و از اون دسته آدمهام هرآهنگ قشنگی رو گوش میدم حالا هرکی میخواد باشه مهم نیس مهم قشنگی و زیبایی آهنگه،،ولی مقایسه شادمهر با بقیه خوانندگان عزیز مثه مقایسه ماردونا با فوتبال آسیاس!!!!! شادمهر یه پله نه چن پله هم که هیچ صد پله بالاتره خداوکیل!!این بشر نابغه هست تو موسیقی؟!موقعه ای که آلبوممسافر و دهاتی اومدن تلویزیون ایران 3شبکه نداشت که اونم ربطی به موسیقی نداشتن درحالی که اهالی موسیقی آمریکا اعلام کردن نابغه ای در ایران بنام شادمهر عقیلی ظهور کرده!!!!برین تحقیق کنین میفهمین!؟؟! بعضی ها دارن چی میگن!!شادمهر تمام آهنگاش تو سبک های جدید. بوده و دنبال کار تکراری نبوده همیشه دنبال پیشرفت بوده !!تو دنیای موسیقی شادمهر اعتبار موسیقی ایرانه و بی شک از یک تا10مال شادمهر عقیلی هستش!!
تو سال 93تو موسیقی داخل هیچ آهنگی هیچ آهنگی و بازم میگم هیچ آهنگی در حد آهنگ"فانوس" علی اصحابی نبود و به گفته غیر اصحابی ها "فانوس"یک انفجار بود تو سال93.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 11:27
مهران

موافقم... شادمهر خیلی جلوتره از بقیه خواننده های عزیزمون.../ به امید همکاری خواننده های داخلیمون با شادمهر عزیز.

93.117.103.247
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 02:44

آهنگ گله و امید بده محسن یاحقی
خدانگهدار و مسافر مجید خراطها
عشق اول مهدی احمدوند
فقط پاپ و آهنگای مجاز انتخاب میشن؟

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 02:47

اگه قرار بود محسن چاوشی هم کنسرت بزاره و همه جا حاضر باشه و کشور ترک کنه صد در صد طرفداراش بیشتر بود و الان تو این سایت در اول شدن چاوشی شک نمیکردن ولی ...

درضمن محسن چاوشی آهنگهای هیت زیادی داره و اگ به سنگ صبور محدودش کنیم ظلمی هست در حق محسن!
اهنگایی مثل عروس قصه/خیانت/دوست داشتم/نشکن دلمو/غیرمعمولی/بازارخرمشهر/ناز/نفس بریده و....

محسن چاوشی و دیگر هیچ

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 09:12
محمد

الان چی شد نشکن دلمو شد برای آقای چاووشی ؟؟ ملودی یگانه موزیک یگانه
اولین بار فکر کنم 83-84 بود سینگلش رو با صدای یگانه شندیم
85-86 اینا بود فیتش با آقای چاووشی اومد
در نهایتم موزیک به اسم آقای یگانه به صورت رسمی و مجاز سال 87 برای آقای یگانه ....

188.245.236.172
یکشنبه 30 فروردین 1394 - 23:41
yahda-just yeghaneh

شاهکاری دیگه از چاووشیستها!!!!!!!!!!!!!!از کی تا حالا نشکن دلمو و نفس بریده شده مال آقای چاووشی؟؟؟؟؟؟؟
شما یه وقت خجالت نکشین،اگه دلتون خواست میتونید سکوت و رگ خواب رو به اسم آقای چاووشی بزنید!

128.140.16.129
دوشنبه 31 فروردین 1394 - 20:45
حسن عاشق چاوشی

دوست شاهکار سنج
تو خودت هنو اطلاعات نداری نیا از دیگران غلط نگیر !
نفس بریده ترانه و ملودیش مال محسن چاوشیِ بعد از کجا به این نتیجه رسیدی که مال چاوشی نیست؟؟

95.38.188.18
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 08:04

آهنگ میوه ممنوعه با صدای خواجه امیری

آهنگ فاصله ها با صدای علی لهراسبی

آهنگ تاوان با صدای خواجه امیری

آهنگ دلنوازان با صدای علی لهراسبی

آهنگ گمگشده با صدای مجید اخشابی

آهنگ غریبانه با صدای خواجه امیری

آهنگ پیله های پرواز با صدای لهراسبی

آهنگ حسرت با صدای اصفهانی

آهنگ نابرده رنج با صدای خواجه امیری

آهنگ سکوت با صدای یگانه

آهنگ جز تو با صدای محمد علیزاده

آهنگ حس غریب علی لهراسبی

آهنگ نمی دونی با صدای خواجه امیری

آهنگ آفتاب مهربانی با صدای اصفهانی

آهنگ پرواز گروه آریان

آهنگ اون که یه وقتی تنها کسم بود امین حبیبی

آهنگ گله محسن یاحقی

آهنگ سلام فریدون آسرایی

آهنگ خوشگل عاشق فریدون آسرایی

آهنگ دلم گرفته حمید حامی

آهنگ نرو سیروان خسروی

با تشکر

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 09:09

نمیدونم چرا اسم موزیک و هیت و پاپ و .... میاد نا خود آگاه اولین موزیکی میاد تو ذهنم ...
نشکن دلمو ... به خدا آهم میگیره دامنتو آخر یه روز
نگو بی خبری ... نگو نمیدونی دلمو پر از یه نفرین سینه سوز
نگو بی خبری ... نگو نمیدونی وقتی که نیستی گریه شده کاره این دل عاشق
شب و روز ....

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 09:26

محسن چاوشی - سنگ صبور

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 10:29

100% سکوت محسن یگانه

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 10:58

زمانیکه دلقک منتشر شد یه شور اجتماعی تو ایران ایجاد شد (کلیپش خیلی زیبا و کاری جدید بود و اولین بار بود که یه خواننده ایرانی از افِکت استفاده میکرد)
از هر ماشینی که از کنارت رد میشد این آهنگو میشنیدی تو مغازه ها، پارکها، هتلها، شمال جنوب شرق غرب و خلاصه هرجایی که بخوای شنیده میشد این آهنگ (سورپرایز بمعنای واقعی کلمه بود از دکتر اصفهانی)
بنظرم هیچ آهنگی به این اندازه شنیده و مگاهیت نشد... (تازه اون زمان اینترنت به این وسعتی که امروز استفاده میشه نبود نه سایتی بود و نه ...)
متشکرم...

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 11:49

آهنگهای از علی اصحابی که زیاد شنیده شدن: اگه عشق منی، چشمهای بارونی، فقط تورو دارم،میشد که،آهنگی برای ایران، دست خودت نیست میدونم با همراهی میلاد بیک، عشق من با همراهی یوسف و رضا وهاب،لاف عاشقی،تو نزدیکی با همراهی آقایان فرزین و صفوی، آخه دل من، و این آهنگ سوپر هیت یا مگا هیت""""فانوس"""" یادی هم از امین رستمی بکنم با آهنگهای هیت دلم گرفته و بارون، بیشترین آهنگی هم که سر زبونا افتاد تو این چن ساله آهنگ "مبارک باشه"آرمین بود که من کلیپهای از روستاها و شهرهای دور دست ایران دیدم که بچه و بزرگ این آهنگو خوندن!!حیف که رپ تو این نظر سنجی نیست دیگه.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 12:04

همه چی آرومه حمید طالب زاده هم وقتی اومد خیلی باب شد
هرچند من خوشم نمیاد ازش

دوشنبه 19 مرداد 1394 - 17:36
س م

من طرفدار حمید طالب زادم سبک کاریشو خیلی دوست دارم واقعاحیف اهنگ همه چی ارومه که تو لیست نیست

35.55.36.23
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 12:22

وایسا دنیا من میخواهم پیاده شوم.........

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 12:55

راستش من تاحالا آهنگ دهاتی شادمهر عقیلی رو نشنیدم تکلیفم چیه ؟!

شنبه 17 مرداد 1394 - 16:53
سحر

چون سنت قد نمیده..من تو سن 6 سالگی البوم مسافرش تصادفی به دستم رسید و شنیدم و شدم طرفدار شادمهر..سال 79 که البوم دهاتیش اومد 40 دقیقه تو صف وایسادم برای خدید کاستش
منم سنم کم بود ولی شنیدم..دیگه شما نشنیدی سعادت نداشتی..الان یه پلی کن ببین این اهنگ چیه که همه دارن بهش میگم هیت ترین اهنگ شادمهر

138.43.86.8
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 13:08

لطفا سال انتشار و تهیه کننده ی آهنگ وطنم وطنم سالار عقیلی رو درج کنید !

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 13:09

فرزاد فرزین=من و تو (آلبوم شراره).یادمه.اون تو نیستی.سوپر استار.بچه.دوریت.ماه عسل.برگرد
احسان خواجه امیری=سلام آخر.لحظه.تاوان.احساس آرامش.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 13:09

اگه شادمهرتوایران بود بیشترین کنسرت توسال -بهترین خواننده واهنگسازسال ایران-رکوردپرفروش ترین البوم ها -هیچ کس شادمهرنمیشه حتی مهدی یراحی هم گفته بود هیچ خواننده ی به گردپای شادمهرنمی رسه .
ولی متاسفانه شادمهرفقط نقش جاده اسفالت کن داشت توموسیقی خیلی حیف شد.تنها سودی هم که رفتن شادمهرداشت این بود که ارشاد دید اگه بخوادسخت گیری کنه خواننده های دیگه هم میرن اونوراب دیگه مجبورشد به بقیه مجوزبده وفقط شادمهرعزیزاین وسط قربانی شد..
ولی شادمهر اهنگ ماندگارزیادداره.ازکارهای مجازش هم البوم مسافرودهاتی اونایی که ده هفتاد یادشونه میدونن ازمسافرودهاتی مگاهیت ترنداشتیم.

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 13:22

یه نکته مهم تو این تعداد هیت منتشر شده وجود داره و اون هم نبودن خیلی از ستاره های نسل اول موسیقی پاپ هست که فقط از شادمهر عقیلی و محمد اصفهانی نام برده شده .
و جای خالی افرادی مثل عصار ، خشایار اعتمادی ، حسین زمان ، سعید شهروز و .... خیلی تو چشم میزنه
درسته که شاید خیلی از مخاطبین امروز موسیقی حتی نام اکثر خوانندگان نسل اول پاپ رو هم نشنیده باشند ولی نمیشه منکر شد که اون کارها هم در زمان خودشون مگا هیت بودند .
خواهش میکنم قدر دان زحمات کسانی که راه موسیقی پاپ رو در فضای بسته اون روزها باز کردند باشید
با سپاس

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 14:41

محسن چاوشی سنگ صبور

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 16:24

راستش اون موقع که آهنگه مسافره مجید خراطها اومده بود یادمه قشنگ جایی تو شهر نبود که این آهنگ شنیده نشه....یا همین الان این آهنگو جلوی هرکی با هر سنی و طرفدار هر خواننده ای میزارم زمزمه میکنه این آهنگو....من دیگه حرفی برا گفتن ندارم....واقعیتو همه میدونن که آهنگه موندگار دهه ی هشتاد کدوم آهنگ داخلی بود...والسلام

جمعه 28 فروردین 1394 - 01:09
طرفدار سلطان احساس

اون موقع که مسافر اومدش اونقدر امکانات کم بود که فقط مردم میتونستند با علاقشون به یک آهنگ اون کار رو دست به دست پخش کنند و از یه آهنگ،هیت بسازند و تبلیغی جز زبون مردم نبود ،که اون موقع این آهنگ پخش شد و فراگیر و هیت هم شد به شرطی که یکم نامردی رو بزارید کنار و به گذشته فکر کنید که واسه این آهنگ خیلی اتفاقات افتاد خیلیا میگشتند ببینن این آهنگ کاور کدوم آهنگه یعنی براشون مهم بود و از همه مهم تر این آهنگ رو شنیده بودند واین آهنگ شنیده شده بود ولیکن این آهنگ کاور نبود و دستشون به جایی بند نشد و از اولین اتفاقاتی که براش افتاد آهنگ زنگ موبایل تو یه سریال بود واین یعنی با امکانات اون موقع خیلی خوب شنیده شده بود واین که خواننده هایی بودند که حتی این کار رو باز خونی کردند که به نام این عزیزان تموم شه که نشد ... (من این حرفا رو از خودم نگفتم و ازیک منبع موثق گفتم)اون موقع خیلیا مسافر رو دوست داشتند نمیدونم چرا الآن خیلیا ضد این آهنگ شدند و زدند زیر همه چی،البته خوبه دشمنامون رو میشناسیم"پرچم بالاست"
سلطان احساس/مجید خراطهاس

5.238.97.190
پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 17:00

سلام موسیقی ما
من بخش 2 صد آهنگ هیت رو میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوب چرا پس نمیزارید مگه نگفتید هر روز ده آهنگ هیت رو میزارید بی صبرانه منتظرم شایدم گذاشتید من ندیدم !!!!!!!!!!!!! اگه این جوریه بگین بهم لطفاً... مرسی "پرچم بالاست"
سلطان احساس/مجید خراطهاس

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 21:02

نابرده رنج و سلام اخر هرچی ارزوی خوبه مال تو احسان خواجه امیری

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 21:27

شادمهر : دهاتی.مسافر.گل یاس

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 21:55

امیدوارم اهنگ های علامت سوال و تقدیر و ادم فروش و ستاره و عادت شادمهر عقیلی هم لحاظ بشن چون واقعا هیت بودن..............

پنجشنبه 27 فروردین 1394 - 22:24

واقعا وقتی اسم شادمهر در جایی برده میشه
خود به خود بقیه کارها تحت شعاع اسم شادمهر قرار میگیرن

هیچ اهنگ و البومی مثل دهاتی در زمان خودش هیت نشد

شادمهر کارهایی که ارایه میده همیشه هیت بوده

شادمهر اونقدر بزرگ هستش که خواننده هایی که راه اون رو رفتن و شادمهر الگوی اونها بوده هم به جایی رسیدن
خواننده هایی مثل مرتضی پاشایی محسن یگانه بابک جهانبخش سامان جلیلی مهدی احمدوند حمید عسکری و خیلیای دیگه

شادمهر انفجار نوری در موسیقی ایران بود خدایا شکرت بخاطر خلق این انسان

جمعه 28 فروردین 1394 - 02:28

با سلام
ببینید بنظر من انتخاب هیت دزست نیست چون هر قطعه ای در جایگاه خودش قرار داره و ب اقتضای زمان مورد توجه قرار میگیره اینم در نظر بگیرید در زمان شادمهر کسه دیگه ای وجود نداشته و شادمهر پس از رفتن از ایران قطعات جالب زیادی نداشته و توأم داره از ملودی های قدیمی کارای خودش استفاده میکنه و فقط تنظیم قطعات تغییر میکنه
مثلا در مورد کارهای فرزاد
شراره ،من و تو و سالی در آلبوم شراره خیلی زود معروف شدن و همیشه توی کنسرت ها در خواست میشن
چتره شکسته در آلبوم تعقیب
یادمه ، بن بست ، تاج ترانه در آلبوم شوک
چیکه چیکه ، دونه دونه ، شانس ، اون تو نیستی ، چرا دنیا ، فانوس و سوپر استار در آلبوم شانس
تک قطعه ی پنجره ، هموطن ، نگرانتم ، کوچه ها و پشت صحنه
قطعات بیا بیا ، دوریت ، میدونم ، بچه و عذاب در آلبوم شلیک
میتونیم به جرأت بگیم تمام قطعات آلبوم شخصی که برگرد و ماه عسل هیت ترین هستن
برگرد و نگرانتم و ماه عسل جزء انتخاب های مردمی بودن و از جشنواره موسیقی ما جایزه گرفتن بی شک یکی از بهترین قطعات و یکی از هیت ترین قطعت موسیقی ایران قطعه بچه و ماه عسل هست که تکرار ناپذیره
شما ملودی قطعه قطار رو در نظربگیرید یا لحن زیبای قطعه ی لحظه هارو
بقیه ی خواننده ها همیشه فرازونشیب زیادی دارن و کمتر قطعات جالبی میشنویم
تغییرسبک محسن چاووشی کلا کارش خراب کرد
من ب شخصه آلبوم حباب محسن یگانه رو خیلی دوست داشتم قطعاتی مثله تو که میدونی و کی تو قلبت جای من اومد
خدا بیامرزه مرتضی رو یکی هست با لحن سادش خیلی زود هیت شد و باقی موند و یادش همیشه نگه میداره
عشق اول مهدی احمدوند ، یا حس خوب و رازه بابک جهانبخش
تیتراژ میثم ابراهیمی : تو و این خونرو باهم میخام،یکی همیشه هست که عشق منه....جشمامو بستم از کنارش رد شدم......
بنظر من باید قطعات رو از نظر متن ترانه و ملودی و تنظیم و لحن خوندن خواننده بررسی کنیم و ببینیم یک خواننده چه تعداد قطعات موفقی داره هیت اصلا معنی خاصی نمیشه براش در نظر گرفت شماها چقدر با کارهای EmoBand آشنا هستین بارون ، سردشدی ، بیدارم و... هر قطعه ای میدن بیرون فوق العادست آلبوم einy aliekنانسی رو در نظر بگیرید که 2010 منتشر شد به جرأت میشه گفت 80 درصد آلبوم موفق بوده بخاطر ملودی و ترانه و تنظیم خوب
پس بیایم اصولی برخورد کنیم من هیت اصلا قبول ندارم همیشه یک قطعه رو از نظر ترانه و ملودی و تنظیم قوی در نظر میگیرم و بهش امتیاز میدم حتی اگه برای خواننده ی مورد علاقم نباشه بیایم واقع بینانه کارها و پیشرفت های خواننده ها رو باهم مقایسه کنیم اونم از لحاظ کارشناسی و موسیقی
خیلی از کارهای الکی و مزخرف توایران خیلی شنیده میشه ملی هیچ محتوایی نداره پس اونا رو نمیشه بگیم هیت هستن چه رپ چه پاپ و چه 6.8 عروسی

جمعه 28 فروردین 1394 - 13:39
مهران

(((شادمهر پس از رفتن از ایران قطعات جالب زیادی نداشته و توأم داره از ملودی های قدیمی کارای خودش استفاده میکنه و فقط تنظیم قطعات تغییر میکنه)))
جااااان ؟! شادمهر بعد خروچش کار جالب نداشته؟! محال>سبب>تقدیر>عادت>آزادی>حالم عوض میشه>انتخاب>رابطه> اینا چین پس؟!!! بهتر از اینا سراغ داری معرفی کن گوش کنیم !!!!

میشه بگی کدوم ملودی شادمهر تکراری بود دقیقا ؟! اتفاقا تنها کسی که کار تکراری نداره و خلاقانه فضاهای جدیدو تجربه میکنه شادمهره.

لطفا با اطلاعات دقیقتری حرف بزن.
ممنون/

93.117.103.247
جمعه 28 فروردین 1394 - 02:33

سنگ صبور چاوشی کبیر

جمعه 28 فروردین 1394 - 03:45

دو خواننده تو این گروه هستند که هیچ نیازی به تعریف و تمجید ندارند

دکتر اصفهانی و شادمهر عقیلی ..

http://avazeparjebreil.blogfa.com/

جمعه 28 فروردین 1394 - 10:32

اهنگ عشق اول مهدی احمدوند باید باشه چون خیلی ها ازش خاطره دارن

جمعه 28 فروردین 1394 - 11:30

آلبوم نیلوفرانه علیرضا افتخاری یادتون نره ها! "ای نامت در دل و جان از همه جا به هر زبان جاری است." پرفروش ترین آلبوم پس از انقلاب موسیقی ایران با 4 میلیون کاست رسمی فروش رفته در سال 74. به فیلم لیلا هم اشاره کنید.

جمعه 28 فروردین 1394 - 12:34

بدون اعراق میشه اثر گل یاس شادمهر عقیلی رو از بقیه اثار سرتر دونست ..
البته من هیچ تخصصی تو موسیقی ندارم ..
ولی فکر نکنم هیچ خواننده ای میتونست به این اندازه همه طیف ادم از هر قشرو تفکری رو تو زمان خودش تحت تاثیر قرار داده ..
یادمه حتی بچه های جبهه و جنگ هم تو اون زمان با شنیدن این اثر تو مراسم ها و سیمینار ها بی اختیار از خود بی خود میشدند .
بعد گذشت این همه سال وقتی تو کنسرت کشورهای خارجه مثل کانادا گل یاسو میخونه حتی تیپ ادمهایی که از لحاظ قیافه و چهره اصلا متدین به نظر نمیرسند این اثر رو با شادمهر هم خوانی میکنند و گریه میکنند ..
البته ناگفته نمونه دکتر اصفهانی هم در کنار شادمهر یه چیز دیگست ...

دو اسطوره ایی که هنرشون هیچ وقت تموم شدنی نیست و تو موسیقی ایران جاودانه ست ...

جمعه 28 فروردین 1394 - 14:43

سکوت محسن یگانه / دوست دارم زندگی رو سیروان / عشق من باش بهنام صفوی /

جمعه 28 فروردین 1394 - 19:20

محبوب ترین خواننده ی موسیقی پاپ ایران شادمهر عقیلی
شادمهر=گیگا هیت

شنبه 29 فروردین 1394 - 01:04

بعد از دوسال دارم اینجا کامنت میزارم. ساعت 1 نصف شبه و فردا امتحان دارم!!!!
تموم کامنتا رو خوندم. ازون لحظه ای که این بست رو دیدم به شدت یاد آهنک «ناری ناری» علیرضا روزگار افتادم. اصلنم طرفدارش نیستم (البته با کمال احترام ـ خیلیم از آهنگش بدم میاد) ولی گفتم شاید اونم بتونه حساب بشه. کسیم معرفیش نکرده!!!!!

شنبه 29 فروردین 1394 - 07:37

آقای اردوان کامکار زمانی که ادعا میکردن محسن خااان خواننده ی درجه ی سه پاپ هست ؛ مطمئنا آینده و استعداد و ذکاوت محسن خااان رو در نظر نداشتن.
در عوض آقای چاوشی با پیشرفتش پوزخندی به این چنین افرادی زد و فهماند که کار کردن با او افتخار میخواهد نه منت گذاشتن!
محسن خاااان بهترینی

شنبه 29 فروردین 1394 - 08:10

جای تاسف داره وقتی اسطوره ای مـ علی عبدالمالکی با ترک های مسافر و دلکم اینجا نیست
هرچند دلکم کاور هست اما
فقط میتونم تاسف یخورم

شنبه 29 فروردین 1394 - 11:46

مهران جان نظرت محترم اما برا خودت
تو به گمت كردمه شادمهر ميگي هيت؟

و البته ادعا داري هرسال يه اهنگ هيت ميخونه

شايد برا شما هيته
البته خيلي تفاوته بين محسن چاووشي كه هرسال يك البومو چندتا تك تراك ميخونه با شادمهري كه همه قدرتشو ميذاره در طول 12 ماه فقط يك تك تراك ميده بيرون

اينجوري منم ميتونم حساب كنم
86-نفس بريده-عروس قصه-گل سر-
87-نرگس بيمار-دلتنگي-كجاست بگو
88-بازار خرمشهر
89-حريص-پروانه ها
90-قطار-سال نو
91-ستمگر-نگار
92-دوست داشتم

شنبه 29 فروردین 1394 - 21:21
ناشناس

دهاتی... علامت سوال.. گل یاس... آدم فروش... پرپرواز به کنار حالا
85= محال
86= سبب
87= تقدیر
88= عادت , یکاری کن
89= آزادی
90= حالم عوض میشه
91= انتخاب
92= رابطه
93= گمت کردم

اینا آهنگاییه که تو تمام نظرسنجیای رسمی و غیررسمی از شبکه من و تو گرفته تا سایتهای موزیک اول شدن و تمام کارشناسا و خود خوانندگان عزیزمون بهش اذعان دارن ولی داداش گلم اگه شما اینارو هیت نمیدونی من دیگه حرفی ندارم ! موفق باشی :)))

ممنون از موسیقی ما.. تایید لطفا/

5.236.11.223
شنبه 29 فروردین 1394 - 22:46
بی سرزمین تر از باد

ببین دوست عزیز اسماعیل!
فرق هست بین کسی که در طول سال کاری جز آهنگ خوندن گوشه استودیوش نداره با کسی که در طول سال تعداد بیشماری کنسرت سراسر دنیا میده! برای آهنگ دادن علاوه بر تمااااام قدرت! به زمان هم نیازه!
برخی دوستان سالی یه آلبوم میدن و از این خیل آلبوم هاشون تا حالا هیچکدوم نتونستن بهترین آلبوم سال از نظر کارشناسا بشن! همه چیز که کمیت نیست، کیفیت هم مهمه!
موفق باشی!

46.225.241.27
یکشنبه 30 فروردین 1394 - 16:06
danesh jamshidi

بي سرزمين تز از باد كيفيت رو مخاطبان ميليوني موسيقي ما و ترانه ماه و هفت صبح و همشهري جوان و شبكه ي ايرانيان مشخص كرده
شما نيازي نيس مشص كني.. به طرفداريت از شادمهر برس

91.186.207.131
یکشنبه 30 فروردین 1394 - 20:33
بی سرزمین تر از باد

Danesh jamshidi اگه بخوام طرفداری کنم، از شادمهر لایق تر هم هست؛ امثال شادمهر انقدر بزرگ و با اعتبار هستن که نه با طرفداری امثال من به عرش برن و نه با مخالفت امثال اسماعیل به فرش بیان! منتها نکته اینجاست که برخی برای گنده نشون دادن خوانندشون میان از امثال شادمهر بالا میرن و با شادمهر مقایسش میکنن! نکنید این کارو! میترسم یوقت با این مقایسه هاتون اعتباری که با روی سکو رفتن تو ترانه ماه نصیبتون شده از کفتون بره! خدا این شادیارو از شما نگیره...

46.225.241.27
دوشنبه 31 فروردین 1394 - 00:59
حسن عاشق چاوشی

دوست عزیز خدا این توهماتم از شما نگیره !
شادمهر خیلی مهره قابل اعتناییِ ولی اخرین کارهایی که ارائه داده به هیچ وجه در حد خودش نبوده
و اگه کمی چشماتو باز کنی واکنش های کارشناسی به البوم پاروی بی قایق( که محسن گفته تازه داره شروع میشه ) رو در مجلات و سایتهای مختلف
رو مشاهده میکنی
نه نظراتی که هر کسی به رفیقش رای بده ها! نه!
اره عزیزم اگه شما شادمهرو خدا ندونی میتونی ببینی چه افرادی دارن موزیک خوب ارائه میدن در حال حاظر!

95.38.188.18
دوشنبه 31 فروردین 1394 - 12:47
بی سرزمین تر از باد

دوست عزیز حسن عاشق چاوشی من هرجا از نظرم لازم بوده از چاوشی دفاع کردم هرجا لازم بوده ازش انتقاد کردم، هرجا لازم بوده از شادمهر دفاع کردم هرجا هم لازم بوده ازش انتقاد کردم! اینجا هم اگه دقت کرده باشی بحث روی هرچیزی بود جز آهنگ های اخیر شادمهر و خدا دونستنش! نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی که من شادمهرو خدا میدونم!

46.225.241.27
دوشنبه 31 فروردین 1394 - 20:53
حسن عاشق چاوشی

اخه به بحثای بی ربطی رو مطرح کردی اونم با چاشنی کنایه !
اکثر کامنتات منطقیِ ولی بعضی اوقات درمورد شادمهر از دایره منطق خارج میشی!( اینجارو نمیگم کلا میگم)
کامنت منم متناسب با کامنت شما بود
بگذریم..

95.38.188.18
جمعه 4 اردیبهشت 1394 - 04:16
حسام ( تک ستاره موسیقی پاپ شادمهر )

دوست عزیز اسماعیل و دانش

باید ببخشین بعد چند روز این کامنترو میذارم اخه الان دیدم بحثتون رو انجام دادین

خواستم بگم شما که میگین شادمهر اهنگ های جدیدش در حد خودش نیست
میشه بگین محسن یگانه الان در حد خودش میخونه ایا
اگه درحد خودش میخونه که باید بگین اصلا بحثشو نکنین چون اصلا خواننده موفقی نیست
چون کارهای جدیدش همه گیر نشده چون من اصلا کارهای جدیدش بگوشم نرسیده نه دوستم نه کسه دیگه برام نزاشتن ببینم چی خونده چاووشی بعد البوم سنطورین و همین طور مجوزی شدنش دیگه در سطح خودش نبوده عزیز کدوم اهنگای جدیدش تونسته موفق و همه گیر شدن مثل اهنگای قدیمیشو بگیره؟

بعد شما به نابغه موسیقی پاپ خورده میگیرن؟

شادمهر اگه اهنگاش بد بودن که همه جا امار دانلودش میلیونی نمیشد
برو تو سایت ویکی صدا و بیا2 و سایتای معتبر دیگه سری بنداز ببین امار دانلود کدوم خواننده از همه بیشتره؟

پلی لیست منوتو سال گذشته از صد اهنگش 10 تاش شادمهر بود درصورتی که چاووشی 4 تا بود

هه تو کدوم سایتی یا هرجای دیگه که اسم شادمهر و چاووشی در کنار هم بودن چاووشی از شادمهر بالاتر بوده؟ میشه یکیشو بگین؟

شما نهایت موفقیت تو این امار داخلی هست که رقابتت با امثال یگانه هستش که فقط باید با اون مقایسه بشه چاووشه نه با اسطوره جریان سار موسیقیمون شادمهر

موفق باشین

37.221.30.83
شنبه 29 فروردین 1394 - 13:21

سلام دوستان یه نظر شخصی میدم نمیدونم چقد درست باشه ولی نظر خودم اینه شادمهر وقتی تو ایران بود ترانه هاش واقعا ارزش گوش کردن داشت ولی الان گوش کردن صدای شادمهر وقت اضافی میخواد ......یگانه از شادمهر تقلید نکرده !!!!!!!!!!!یا حداقل الان دیگه نمیکنه یعنی الان خیلی از شادمهر جلوتره چون آهنگای یگانه بدون اغراق هیت میشن ونیازی به گفتن طرفداراش نیست چون همه میشنون وقتی آهنگی شنیده میشه حتی به زور یعنی هیته یعنی اگه دوستشم نداشته باشی مجبوری بشنوی چون همه جا پر میشه از اون صدا آهنگای چاوشی که طرفداراش میگن هیتن والا من که غیر آلبوم شب نیلوفری که واقعا حرفی تو شنیده شدنش نیست دیگه آهنگ هیتی از چاووشی ندیدم یگانه بی اغراق کارای هیتو ادامه میده مثلا سرگرمی تو آلبوم اول سکوت آلبوم دوم هوایی شدی آلبوم سوم تنها خواننده ای که به هیت شدن کاراش میشه واقعا تو ایران اطمینان داشت الان فقط یگانه س .............

یکشنبه 7 تیر 1394 - 10:27
طرفداران شادمهر

ببخشید دوست عزیز
از هر اهنگساز بپرسی اهنگ مورد علاقت کدوم اهنگه بدون فکر میگه تقدیر شادمهر
اهنگهای که الان شادمهر میسازه من و تو نمی فهمیم و اونهایی که کارشون همین کار هست می فهمن
بعدشم یادت رفته وقتی اهنگ معروف وارد سایت بیا 2 شد نیم ساعت نگذشته بود که از چند هزار رد شده بود دانلود
اهنگهای یگانه همش تکراریه
اهنگ چقدر دیر محسن یگانه ریتمش مثل تقدیر شادمهر هست خوب گوش کن

198.38.13.145
دوشنبه 19 مرداد 1394 - 17:17
س م

وقت اضافی؟بیخیال اقا سعید..کدوم اهنگ شادمهر گوش دادنش یعنی وقت اضافی؟سبب؟تقدیر؟انتخاب؟عادت؟طرفدار؟!!!شما سلیقه خودتو به بقیه نچسبون..محسن یگانه خواننده خیلی خوبیه ولی هیچ دلیلی برای مقایسه شادمهر با بقیه وجود نداره..محسن یگانه اسمش روشه محسن یگانه..شما خودت بیشتر طرفدار محسن یگانه ای چرا شادمهرو میبری زیر سوال؟!!در مورد چاووشی...من طرفدارش نیستم ولی همین که البوم پاروی بی قایقش کلی محبوب دو یعنی لطفا ساکت

69.48.158.152
شنبه 29 فروردین 1394 - 13:36

قطعا وبی شک وتردید سنگ صبور محسن چاوشی

شنبه 29 فروردین 1394 - 16:36

آهاي خوشگل عاشق فريدون و اون كه يه وقتي امين حبيبي خيلي هيت بودن. هنوز شنيده ميشن تاريخ مصرف ندارن.

شنبه 29 فروردین 1394 - 19:08

«چو تخته پاره بر موج
رها رها رها من »
فکر کنم هیت ترین اهنگ سنتی چند سال اخیره

شنبه 29 فروردین 1394 - 19:24

دهاتی
دلقک
چرا رفتی
سنگ صبور
وایسا دنیا
ناصریا

شنبه 29 فروردین 1394 - 19:41

فک کنم به خودیگانه بگی این حرف خودشم بخنده:یگانه ازشادمهر جلوتره خخخخ
محسن یگانه هم خواننده ی خوبیه ولی اصلا باشادمهرقابل قیاس نیست.نه اینکه محسن بدباشه نه شادمهرخیلی سطحش بالاست.درضمن اهنگای اونورابی شادمهرارزش گوش دادن ندارن؟؟؟؟یعنی (تقدیر-عادت وانتخاب و....)اینا به نظرت بدن وارزش گوش دادن ندارن.وقتی یگانه تونست اهنکی درسطح تقدیر بخونه اون وقت میشه حالا مقایسه کردش باشادمهر.

شنبه 29 فروردین 1394 - 20:30

قطعا خاطره ها بنیامین

شنبه 29 فروردین 1394 - 23:07

خــــــــــــــــــــــــــــاطره هــــــــــــــــا

یکشنبه 30 فروردین 1394 - 11:50

محسن چاوشی و بس

کسی که هر سال لقب بهترین رومیگیره..قطعا بهترین بوده و هست وخواهد بود...

یکشنبه 30 فروردین 1394 - 18:09

با سلام
به این لیست آهنگ مریم نازم از فریدون آسرایی و آهنگ طرفدار از شادمهر عقیلی راهم می توان قرار داد

دوشنبه 31 فروردین 1394 - 13:58

آهنگ سمگ صبور مطمئنید که سال 90 اومده ؟

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 - 00:03

به نظرم خیلی از اهنگای شادمهر مثه پرپرواز و علامت سوال جاموند حالا اگه اهنگای اونور آبی شو فاکتور بگیریم
با بقیه لیستتونم موافقم
یادمه 5 .6 سال پیش یه اهنگی بود به اسم میمیرم برات از یه خواننده ناشناسم بود اسشم حمیدرضا کیا بود با اینکه اهنگه کاور بود ولی اینور و اونور زیاد شنیدم متنشم این بود نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم.

میمیرم برات ، نمیدونستی میمیرم بی تو ُو بدون چشات
رفتی از برم ، نمیدونستی که دلم وصله به ساز صدات
آرزومه که میدونستی که من میمیرم برات ، میمیرم برات
میــــــمیــــــرم

عاشقم هنوز ، نمی خواستی که بمونی و بسوزی به ساز دلم
گفتی من میرم ، تو می خواستی بری تا فرداها گل خوشگلم
برو راهی نیست تا فرداها از آب و گِلم ، از آب و گِلم
گُله خوشگلم
سفرت بخیر ، اگه میری از اینجا تک و تنها تا یه شهر دور , تا یه شهره دور
برو که رفتن بدون ما میرسه به یه دنیا نور
برو که رفتن بدون ما میرسه به یه دنیا نور، به یه دنیا نور
میمیرم برات
سفرت بخیر، برو گر شکستی زمن می تونی دوباره بساز , دوباره بساز
از دلی شکسته نا امید وخسته تا باز غرور
از دلی شکسته نا امید وخسته تا باز غرور، تا بازم غرور
نمی خوام بیای ، نمی خوام میون تاریکی من تو حروم بشی
نمی خوام ازت، نمی خوام مثل یه شمع بسوزی برام تا تموم بشی
برو تا بزرگی می خوام که فقط آرزوم بشی ، آرزوم بشی
عاشــقم هنوز
میمیرم برات ، نمیدونستی میمیرم بی تو ُو بدون چشات
رفتی از برم ، نمیدونستی که دلم وصله به ساز صدات
آرزومه که میدونستی که من میمیرم برات ، میمیرم برات

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 - 10:14

yeki hast tooooooooooo ghalbaaaaaam k har shab vase ooooooooooooon minevisam o oon khabe ....

سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 - 18:57

وقتی کارای بنیامین مثه بمب ترکید تازه 8 سالم بود....
از اون موقه عاشق اهنگ شدم...

پنجشنبه 3 اردیبهشت 1394 - 23:32

1-سنگ صبور
2-دهاتی
3-قسمت
ولی جای آهنگ اون که یه وقتیه امین حبیبی خالیه
عشق اول مهدی احمدوند هم خوبه ولی فک نکنم زیاد هیت باشه

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 08:13

نگران منی مرتضی پاشاییییییی

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 08:14

نگران منی مرتضی پاشاییییییی

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 10:39

یاد مرتضی پاشایی عزیز و نیمای وارسته گرامی باد
هنوزم یاد و خاطره ی مرتضی پاشایی در بین مردم زنده است
ترانه های ایشون اولویت انتخابم است و با اون صدای پر احساس و خاصش که گوش جان هر کسی را نوازش میکرد فکر نمیکنم دیگه کسی بتونه جای ایشون رو بگیره
هنوز زنگ صداش در کنسرت های فوق العاده اش تو گوشمه... خیلی خاص بود خدا رحمتشون کنه :((

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 10:50

ناصریا تو که تا حالا بدت دیدم / از دنیا خوشی ندیدم / از همه کس بدت دیدم / ناصریا از نارفیق پشتت خمیده / از ناروش سینه ت دریده / از همه کس بدت دیدم / عشق تو حقن(حقه)ولی دنیا پر ناحقن / از همه کس بدت دیدم از هیچ کس خوشی ندیدم ...
آخییییییییییییی الهی معلوم نیست اون لحظه از کی دلگیر و ناراحت بوده !
نه تنها خواننده ی تکی هستند بلکه شاعر خوبی هم هستند خدا رمتشون کنه:(

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 10:54

وااااااااای من عاشق ترانه یدهاتی شادمهر عقیلی ام از زبان یک فرد روستا نشینی که تازه وارد دنیای شهر شده روایت میکنه
تیکه ی ماندگار این ترانه: با همه شهری شدنم ... بوی علف میده تنم

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 10:55

ترانه ی ایران ایران اقای رویگری بسیار عالی است امیدوارم کارهای هنریشون در همه ی عرصه ها بیشتر و بیشتر بشه با ارزوی سلامتی بیشتر برای ایشون.

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 11:00

چشمامو رو هم می‌ذارم و/ تو رو به یادم می‌آرم و/ دوباره دست تکون می‌دن و/ تو رو به هم نشون می‌دن و/ کم می‌آرم آخه تو رو/ تو رو به یادم می‌آرم و/ دنیا دیگه مث تو نداره/ نه داره، نه می‌تونه بیاره/ دلا همه بی‌قرار عشقن/ اما عشقه که واسه تو بی‌قراره...
برخی از این خواننده ها با ترانه هاشون گویی حال دلشون رو فریاد میزنند( گویای حال خودشونه)خداوند روح همسر بنیامین بهادری را قرین رحمت فرماید همینطور نیما وارسته ی عزیز .

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 - 19:03

من از طرفداران بنیامین نیستم ولی به قول شما اگه بخوایم منصف باشیم و به حافظمون رجوع کنیم
"خاطره ها" باید جز مگاهیت ها باشه.

H.Z
سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 - 14:03

دهاتی(شادمهرعقیلی)
سنگ صبور(محسن چاوشی)
وایسا دنیا(رضاصادقی)
قسمت(حمیدعسکری)

چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 - 15:57

قطعه " خاطره ها " از بنیامین بهادری

پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 - 20:01

پس طرفداراي ناصر كجان!!!!!! مگه اهنگ راز - يه رويا -منو ببخش يادتون رفته تو رو خدا بياين نذاريد ناصر تو اين همه اسم فراموش بشه.اگه طرفدار ناصريد و هنوز فراموشش نكرديد ياعلي زود تر بيايد

جمعه 11 اردیبهشت 1394 - 16:38

وایسا دنیا
رضا صادقی

شنبه 12 اردیبهشت 1394 - 10:18

از ارتش متعصب مزاحمتون میشم
اصلا مهم نیست شما چی فکر میکنید
چون تازه فهمیدم که چی فکر میکنید
حیف شد ای کاش اسم سلطانمو اینجا نمی اوردم
نظر سنجیتون خیلی آموزنده بود

یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 - 18:31

اهنگ ناري ناري روزگار و اهنگ توباور نكن گروه پسران افتاب يادتون رفت

دوشنبه 4 خرداد 1394 - 20:14

فقط شادمهر آلبوم دهاتی،مسافر....

سه شنبه 5 خرداد 1394 - 15:45

ایران ایران آقای رویگری
ترانۀ دهاتی آقای شادمهر عقیلی

دوشنبه 18 خرداد 1394 - 16:43

مرگ بر آمريكا و گزينه هاي روي ميز حامد زماني

سه شنبه 2 تیر 1394 - 16:21

بنظرمن اهنگ خاطره ها عالیییی و هیته
من که این اهنگو تا زیر دوش اب با خودم میبردم (:

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:47

سلام
نه وجداناً شما کدوم خواننده را دیدین که کل سازها و اهنگسازی ها و تنظیم ها را خودش برای البومش انجام بده
شادمهر
شما بعد از خواننده بودن شادمهر ملودی های شادمهر را گوش کنید همش نو اوری هست توی اهنگهاش دوستان که ساز می نوازن حرف من را می فهمن
حرکی بگه من اهنگ دهاتی را نشنیدم دروغ میگه
ببینید دوستان محسن یگانه بارها گفته که من در موسیقی به شادمهر مدیونم فقط با یکی از قطعات بی کلام البوم بهار من شادمهر عاشق شادمهر شدم
اگر یک نگاهی به خواننده هایی که از شادمهر تقلید میکنند بکنید 20 تایی هستن هنوزم بیشتر طرز گیتار زدن حتی اهنگها مثل کارهای شادمهر
وحالا بیشتر فکر کنید
دوستان که با نظر من موافقند به نظر من پاسخ بدهند

چهارشنبه 3 تیر 1394 - 22:50

فقط شادمهر
شادمهر بود که موسیقی را زنده کرد

پنجشنبه 4 تیر 1394 - 12:17

شادمهر عقیلی

شنبه 6 تیر 1394 - 11:47

شادمهر عقیلی بزرگ مرد موزیک ایران

یکشنبه 7 تیر 1394 - 10:09

سلام
اول برید مصاحبه غلام علمشاهی بخونید بعد نظر بدهید
غلام علمشاهی: هرگز کسی نتوانست به رکورد «شادمهر» نزدیک شود

پنجشنبه 11 تیر 1394 - 14:22

سلام نامردی باید اهنگ دلکم عبدالمالکی هم بود واقعا همه جا میشنیدیم تو ماشین /تو سی دی های گلچین شده ...

جمعه 12 تیر 1394 - 22:02

فقط شادمهر عقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی
دهاتی

یکشنبه 14 تیر 1394 - 13:09

اگه بخوایم وجدانا بگیم خاطره های بنیامین به نظرم هیت ترین اهنگ پاپه...
بچه دو ساله و پیرمرد 70 ساله هم اینو حفظن...دروغ میگم؟؟؟؟
جای خیلی از اهنگای دیگه بنیامینم خالیه...چون البوم بنیامین85 به طور کلی یک البوم هیت شناخته شده
اهای تو.لکنت.کجای دنیای.ترانه واژه.عشق احساسه...
واااااای عشق احساسه که فقط دوسه روز بود منتشر شده بود همه حفظ بودن...

پنجشنبه 25 تیر 1394 - 04:02

اهنگ خاطره های بنیامین همون دنیا دیگه مثه تو نداره از هیت گذشته همه بلدن از یه بچه تا یه ادم پیر

پنجشنبه 25 تیر 1394 - 04:10

اهنگ خاطره های بنیامین همون دنیا دیگه مثه تو نداره از هیت گذشته همه بلدن از یه بچه تا یه ادم پیر

چهارشنبه 31 تیر 1394 - 11:00

نمومده از جوونیام نشونی
پیر شدم پیر تو ای جوونی ...

بهترین اهنگ : اهنگ سنگ صبور محسن چاووشی ... یک سر و گردن از بقیه اهنگ ها بالاست ...
فقط محسن چاووشی و دیگر هیچ ...

شنبه 17 مرداد 1394 - 16:55

عمرا شادمهر با کسی قابل مقایسه نیست....شادمهر یعنی تقدیر یعنی انتخاب یعنی سبب یعنی عادت..تو این لیست من اهنگ دهاتی شادمهر رو بهش رای میدم

دوشنبه 19 مرداد 1394 - 17:24

خوبه شادمهر ایران نیست وگرنه موسیقی ما باید کل لیستو پر میکرد از اهنگهای شادمهر..حیف واقعا حیف..جای تقدیر,سبب,انتخاب و خیلی از اهنگهای شادمهر تو لیست خالین حیف که تو ایران نیست..البته هیت بودن به معنی قوی تر بودن کار نیست ولی خوب اهنگهای شادمهر اکثرا هیتن مخصوصا اهنگهای تو ایرانش..حسن ختام کامنت بنده:
باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست

سه شنبه 27 مرداد 1394 - 01:20

من از بین این هیت های شما خاطره های بنیامین و ایران ایران رضا رویگری رو انتخاب می کنم چون واقعا هیییتن

چهارشنبه 1 مهر 1394 - 22:34

سنگ صبور - محسن چاووشی

جمعه 11 دی 1394 - 21:18

سنگ صبور محسن چاوشی

سه شنبه 1 فروردین 1396 - 16:47

محسن یگانه به نظرم هیت ترین کار های دهه 80 و 90 را داراست . دوست دارم ، سکوت ، رگ خواب ، نشکن دلمو و هوایی شدی ، آخه دل من .

یکشنبه 8 مرداد 1396 - 22:19

آهنگ سریال امیرکبیر از علیرضا افتخاری

شنبه 10 شهریور 1397 - 15:20

سنگ صبور - محسن چاووشی

یکشنبه 22 مهر 1397 - 22:21

شادمهر عقیلی عشقه.هیچ خواننده ای مثل شادمهر نمیشه.شادمهر اسطوره است و خیلیا ازش تقلید می کنن.

یکشنبه 22 مهر 1397 - 22:24

شادمهر عقیلی عشقه.هیچ خواننده ای مثل شادمهر نمیشه.شادمهر اسطوره است و خیلیا ازش تقلید می کنن.

جمعه 31 خرداد 1398 - 00:52

یه اهنگ از گروه کر شنیدم ولی پیداش نمی کنم احتیاج به کمک دارم / یکی از بیتهایش اینجوری بود / بی قرار توام / در کنار توام/ نازنیم/ اهنگش اذری ملایم بود

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود معرفی 100 قطعه هیت چهار دهه اخیر موسیقی ایران - 1 | موسیقی ما