برنامه یاد بعضی نفرات
 
قطعه سرخ بازتاب جهانی خواهد داشت
گفت و گو با آهنگساز سرخها در مورد خوانندگی دنیزلی؛
قطعه سرخ بازتاب جهانی خواهد داشت
موسیقی ما-شورو هیجان موسیقی خواجه نوری،ترانه زیبای عبدالجبارکاکایی و صدای دنیزلی،دیگر چه می‌خواهید؟؟دنیزلی مربی باشگاه پرسپولیس هم به یاران پروژه صوتی وتصویری ترانه سرخ پیوست ترانه سرخ عنوان محصولی است که به مدت ۳سال توسط داریوش خواجه نوری خواننده و آهنگساز مطرح کشورمان در دست تولید است.فضای استودیو با حضور دنیزلی پر از شورو هیجان شده است.گویا خواجه نوری از صدای دنیزلی خوشش آمده است.

  • چطور به این نتیجه رسیدید که دنیزلی می تواند خواننده خوبی باشد؟ آیا واقعا این طور است؟
یک خواننده وقتی‌ صحبت می‌کند می‌توان از تن صدایش فهمید که خوب می‌خواند یا نه!اگر با او صحبت کرده باشید می‌فهمید که صدای بسیار خوبی‌ دارد و من از همان ابتدا و با اولین سلام متوجه این موضوع شدم.این کارمان را بسیار راحت کرد.در ضمن با وجود این که ما از او می خواستیم فارسی بخواند و این کار برای او بسیار سخت بود ، اما با موفقیت این کار را انجام داد.

  • انگیزه شما از دعوت دنیزلی به این کار چه بود؟
اولا این که ایشان مربی بسیار بزرگی است که افتخاراتشان بر همه آشکار است. دوما فکر می‌کنم جزو محبوب ترین مربیان طول تاریخ در پرسپولیس بوده و برای همه واضح است که او هوادار‌ها را با سکوها آشتی‌ داده و حکم یک ناجی را در پرسپولیس پیدا کرده است. این‌ها همه وهمه من را مجاب کرد که ایشان را درمیان ستارگان پرسپولیس قرار دهم و در این قطعه سرخ از صدای ایشان نیز بهره‌مند شوم.

  • فکر می‌کنید پرسپولیسی‌ها از دیدن این همه ستاره کنار هم چه حسّی پیدا خواهند کرد؟
فکر می‌کنم که واقعا هیجان زده خواهند شد. نه تنها پرسپولیسی‌ها که اسطوره هایشان را می‌بینند ، بلکه همه مردم از این کار استقبال خواهند کرد . چون اولا این افراد از ستاره‌های ملی ما نیز هستند و این یک کار منحصر بفرد و خاصی است.در عین حال اولین سرود رسمی یک تیم باشگاهی در ایران و در جهان نیز اولین سرودی است که اسطوره های یک تیم خواننده‌های آن هستند. مطمئناً این کار یک بازتاب جهانی‌ خواهد داشت.

  • بعد از پروین ، دایی و نزدیک به۴۰ نفر از اسطوره و بازیکنان که شما به این کار دعوت کردید آیا باز هم غافلگیرمان خواهید کرد؟
دقیقا همینطور است، هنوز چند غافلگیری فوق‌العاده برای هواداران دارم. تا به الان سعی‌ داشته‌ایم بهترین هارا با خود همراه کنیم و باید این مجموعه را تکمیل کنیم. پس به هواداران می‌گویم منتظر غافلگیری های بعدیمان باشند.

  • این پروژه چقدر دیگر زمان می برد؟ کی منتظر انتشار آن باشیم؟
فکر می‌کنم کسی‌ جا نمانده است و می توانیم پروژه را تقریبا تمام شده بدانیم و این مژده را به تمام هوادران پرسپولیس بدهیم که تاریخ پرسپولیس به همراه سروده تیم مان را در آینده نزدیک در اختیارشان قرار می دهیم.



منبع: 
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 فروردین 1391 - 00:00

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

یه پرسپولیس یه ایران...مرسی دنیزلی

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

چه میکنه این پرسپولیس...ایول خوشم اومد

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

پـــــــــــــــــــــرسپووووووووووووولیس زلزله محبوب هر چی دلـــه
تشکر از آقای خواجه نوری و موسیقی ما

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

بــــه افــــتخار پرســــپولیس کبیـــــر

اینم یه افتخار دیگه واسه ما تا چشم حسودا کور بشه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

عشق است پرسپولیس طوفان سرخ اسیا( شش تایییییییییییییی ها)

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

من نمیدونم دوستان نمیتونن درک کنن که اینجا یه سایت تخصصی موسیقیه نه فوتبالی! فهم زیاد بالایی نمیخواد به خدا

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

دوست عزیز کسی اینجا بحث فوتبالی راه نداخته و فقط نظرایی درباره ی این آهنگ و پرسپولیس داده شده

&
سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

من یه کوچولو از آهنگش رو شنیدم
خیلی قشنگه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:55

من نمیدونم چرا نظر منو تایید نمیکنی ، موسیقی ما

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود قطعه سرخ بازتاب جهانی خواهد داشت | موسیقی ما