برنامه یاد بعضی نفرات
 
پرفورمنس صوتی یک شاعر
یک تنهایی دست‌ساز ...
موسیقی‌ما – شاعر و ترانه‌سرای جوان این روز‌ها پس از انتشار آثار قبلی خود، پرفورمنس صوتی «مادام بووآری» را منتشر کرد.

به گزارش «موسیقی ما»، محسن امیری‌مقدم پس از انتشار دو اثر قبلی و پرسر و صدای خود «گرگ» و «کرگدن»، پرفورمنس صوتی «مادام بووآری» را در حالی منتشر کرده است که این بار برخلاف آثار قبلی که عمدتا بصورت دکلمه اشعار با فضاسازی‌های آوازی و موسیقی و دکلمه خود این هنرمند بود، این بار بازیگران و صدا پیشگانی جدید اثر جدید خود را تولید کرده است تا حجم و گستردگی «مادام بوواری» بیشتر و جدی‌تر باشد.

محسن امیری‌مقدم پیش از این با انتشار دو اثر قبلی خود در قالب دکلمه اشعارش توانست نظر‌ها را به خود جلب کند وعلاوه بر همکاری با چهره‌های سر‌شناس حوزه موسیقی، قابلیت‌های خود را در عرصه دکلمه و شعر و تلفیق پرهیجان موسیقایی آن‌ها به رخ بکشد. او در توضیح کوتاهی برای اثرجدید خود نوشته: «فردریش نیچه می‎گوید: «بزرگ‎ترین فاجعه آن روزی به سراغ بشریت می‎آید كه خیال‎پردازان ناپدید گردند» تمایز عمده ي هنر با دیگر کوشش‌های بشر در مبارزه با رنج‌های زندگی است. سایر کوشش‌ها واقعیت را دشمنی می‌داند که منشاء همه رنج‌هاست؛ به طوری‌که زندگی را با آن نمی‌توان ادامه داد. هنر اما، نه در پی پس زدن واقعیت که سعی در غلبه بر آن را دارد گاهي اوقات اجزايي معنادار، كنار هم تابلويي بي معني را مي سازند. البته شايد مشكل از فاصله ي كم شما تا تابلو هم باشد! فاصله ي تان را بيشتر كنيد و دوباره نگاه كنيد... "مادام بوواري" درپیِ چیزی ست که "انگار" وجود ندارد.»
 
  • * درباره «مادام بووآری»
مادام بوواری نخستین اثر گوستاو فلوبر، نویسنده فرانسوی است که در ۱۸۵۶ در مجله روو دو پاری و در ۱۸۵۷ به صورت کتاب مستقل انتشار یافت. «مادام بواری» داستان کسانی‌ست که می‌خواهند از «پیله» خود بیرون آیند ولی در این کار مقدس به علل زیادی، به وادی گمراه می‌افتند و در نتیجهء این گمراهی دچار ملال می‌شوند. مادام بواری سه بار عاشق می‌شود ولی در همه عشق‌های خود با مردانی خام و ابله یا مزور و دسیسه کار روبرو می‌گردد، بجای آنکه دست رد به سینهء آن‌ها گذارد، آنان را می‌پذیرد و فاجعهء عشق او در همین پذیرفتن است. زندگی مادی او نیز موازی عشق‌های بی‌سرانجام اوست. بی‌آنکه حساب سود و زیان خود را داشته باشد به خرید می‌پردازد؛ بی‌تفکر، دزدی می‌کند، می‌خواهد از شوهر خود «جراحی ماهر» بسازد. از محیط دلزده است و می‌خواهد از آن بگریزد ولی گریز گاه‌های او، راهی به دیار روشنی نیست. منفذی است به اطاق دربسته‌ای دیگر. خواستار حرکت و جنبش و تکاپوست اما حرکت او پیش رفتن نیست. برجستنی است همانند برجستن کلاغ. حرکتی است بی‌مداومت و کورکورانه؛ گوئی در خواب راه می‌رود، می‌رود ولی بی‌هدف، بی‌قدرت و نابخردانه. معشوقان او نیز یا کرند یا بی‌حمیت و از این مجموعه تعفن ابتذال بلند است.

مادام بووآری را رمان تنهائی گفته‌اند‌، چنان تنهائی که مردمان به دست خود می‌سازند نه تنهائی تقدیری. قهرمان داستان، همه چیز را چون روح بی‌عظمت خود مبهم و ابر آلود می‌بیند، همه رشته را میان خود و واقعیت می‌برد در عشق و زندگانی، نه تنها به سوی یک پرتگاه، بلکه به سوی دو پرتگاه می‌رود، آنچه را آتش عشق می‌نامد، کور سوی شعلهء هوس است و آنچه را «زندگی» می‌پندارد، سرابی است از زندگی و نه خود آن. زن نگون‌بخت، گوئی چیزی یا جائی را نمی‌بیند، هنگامی که بیدار می‌شود – یا بهتر بگوئیم او را بیدار می‌کنند – که دیگر همه راه‌ها بسته است، دیواری بلند و ضخیم در پیش روی اوست، سر خود را به دیوار می‌کوبد و جان می‌دهد... و این داستان داستان یک زن نیست. داستان کسانی‌ست که طغیانشان‌، عشقشان، زندگی کم مایه، بی‌نیرو و خام است. کلمات را محکوم نکنیم. طغیانشان تنها گاهی کثیف است، عشقشان هوسبازی است و زندگیشان رویائی ملال‌خیز و بی‌سرانجام است.
 
  • * آقای کرگدن!
محسن امیری‌مقدم پس از «کرگدن» و «گرگ» کشف شد. بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار گرفت و چند نقد جالب از سوی برخی چهره‌های خارج از کشور باعث شد او خیلی زود موردقضاوت قرار بگیرد و حالا اثر جدیدش را در شرایطی منتشر کرده است که سطح توقعات از او بالا رفته است. خالق کرگدن این بار در «مادام بوو‌آری» در تلاش است تنهایی آدم‌های نسل جدید و بلندپروازی‌ها را به تصویر بکشد. دغدغه‌هایی که این روز‌ها به شدت به یک همه گیری اجتماعی رسیده و او سعی کرده در قالب شعر و یک پرفورمنس صوتی تلنگری به آدم‌ها بزند و با انتخاب موسیقی جالب و ویژه‌اش برای این اثر اثری «حال خوب کن» را شاهد هستیم که در ادامه می‌توانید آنرا در تماشاخانه سایت «موسیقی ما» گوش ودانلود کنید.


«مادام بووآری»
 عوامل:
شاعر، نویسنده و طراح: محسن امیری مقدم
طراح صدا و تدوین: حمید نجفی راد
صداپیشگان (به ترتیب الفبا ): الهه اذکاری بهزاد دهقان امید عابدی راضیه فهیمی تیما قلیچ خانی
طراح کاور: محمد طالب‌زاده
منبع: 
اختصاصی سایت «موسیقی ما»
تاریخ انتشار : شنبه 22 اسفند 1394 - 20:30

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود یک تنهایی دست‌ساز ... | موسیقی ما