برنامه یاد بعضی نفرات
 
همسر استاد حسین دهلوی به همراه جمعی از هنرمندان نامدار به دیدار «فرهاد فخرالدینی» رفت
استادی که یک هنرمند ساده نیست
موسیقی ما - در پی درگذشت زنده یاد حسین دهلوی و برگزاری مراسم تشییع و تدفین آن مرحوم، فرهاد فخرالدینی(ریاست شورای عالی خانه موسیقی) با ارسال پیام و پیگیری نسبت به حسن برگزاری مراسم مزبور به علت تبعات عمل جراحی موفق به حضور در مجلس ترحیم نشد به همین مناسبت جمعی ازهنرمندان موسیقی به منظور عرض تسلیت و عیادت در منزل فخرالدینی حضور یافته و با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
 
در این دیدار صمیمانه که با میزبانی گرم خانواده فرهاد فخرالدینی انجام شد، سوسن اصلانی (همسر زنده یاد حسین دهلوی) داود گنجه‌ای، محمدسریر، حسین علیزاده، داریوش پیرنیاکان، حمیدرضا نوربخش، شهرام صارمی، علی بوستان و حمیدرضا عاطفی حضورداشتند.

در این نشست،میهمانان ضمن تسلیت به فرهاد فخرالدینی از پیگیری های ایشان سپاسگزاری کرده وهر یک به ذکر خاطرات و نظرات خویش در باره آثار و تاثیرات این موسیقی‌دان پرداختند.

در ابتدا فرهاد فخرالدینی با ابراز تاسف از در گذشت روانشاد حسین دهلوی و ذکر خاطراتی از دوران هنرستان به همسر ایشان خانم اصلانی تسلیت گفت.

در ادامه خانم اصلانی نیز با سپاس از پیگیری‌های فخرالدینی نسبت به حسن برگزاری مراسم ترحیم دهلوی ، با بیان خاطراتی از دوران تدریس و شاگردی نزد فخرالدینی برای ایشان آرزوی بهبودی و سلامتی کرد.

در این دیدار گرم و خاطره انگیز، هریک از حضار با زنده نگه داشتن یاد و خاطره روانشاد حسین دهلوی، به بیان نظرات و دیدگاه های خود در باره فرهاد فخرالدینی پرداختند که در ادامه بخش هایی از آنها را می خوانیم:
 
*محمدسریر: ارائه آثار عمیق و ماندگار
 

دوستی و ارادت من نسبت به فرهاد به بیش از پنجاه سال می‌رسد و همواره این دوستی و معاشرت برای من آموزنده بوده است.آقای فخرالدینی در طول سالها فعالیت خودشان آثار بسیار عمیق و ارزشمندی ارائه داده اند که در جذب و جلب نسل جوان بسیار تاثیرگذار بوده است.
فعالیت مستمردر بخش های مختلف موسیقی و در همه ی زمینه ها و ماندگاری آثار و خدمات فراوان به فرهنگ و هنر ملی ایران از ویژگی های بارز این چهره فرهنگی است. تاثیرگذاری و حضور ایشان در ارکستر ملی برای بیش از پانزده سال در چند دهه اخیر و اجرای آثار ارزشمند و ماندگار با همکاری هنرمندان بزرگی چون محمدرضا شجریان،مرحوم تجویدی و...نقش مثبت و سازنده ای در اعتلای موسیقی کشور داشته است .من آرزوی سلامتی و استمرار فعالیت های ارزشمند ایشان را دارم.
 
*داود گنجه ای: درس معرفت
 

من همواره از استاد فخرالدینی درس معرفت آموختم، فرهاد فخرالدینی دارای ابعاد مختلف و متعددی در حوزه موسیقی ملی است ایشان نه تنها یک آهنگساز و محقق برجسته است بلکه در تعلیم و تدریس موسیقی،ارکستراسیون، تنظیم،هارمونی و تجزیه و تحلیل موسیقی ایرانی سرآمد است و علاوه بر اینها دغدغه اعتلای موسیقی را دارد.
 
فرهاد فخرالدینی موسیقیدان برجسته ای است که در ادامه راه بزرگانی چون روح الله خالقی،علی تجویدی و حسین دهلوی تاثیرات بزرگی برجای گذاشته و علاوه بر آثار بزرگ و مهمی که در زمینه موسیقی شنیداری دارد آثار پژوهشی ارزشمندی هم در حوزه تئوری موسیقی و موسیقی ایرانی دارد.
 
یکی دیگر از ویژگی های مهم ایشان،احساس مسئولیت  و انجام رسالت و تعهدشان است چرا که هر جا که لازم باشد علی رغم سختی و دوری مسافت حضور پیدا می کنند و با فداکاری نسبت به انجام وظیفه شان از هیچ کوششی دریغ ندارند.
 
استاد فخرالدینی چهره ماندگار موسیقی ما است و من مفتخرم که سالهای سال به عنوان شاگرد در خدمتشان بودم و همواره از راهنمایی های ارزنده ایشان آموخته ام.
 
 
 
*حسین علیزاده: روز بزرگ دیدار
 

حدود پنجاه سال است که استاد را می شناسم و همیشه قدردانشان بوده و دوستشان دارم و معتقدم که آنهایی که ایشان را می شناسند باید درک و شناخت درستی از فرهاد فخرالدنی داشته باشند تا در ارتباط با ایشان دچار اشتباه نشوند.ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که هرچقدر رفتار و اعمال موسیقیدانان با چاشنی مهر و اخلاق همراه باشد تاثیرگذاری آنها بیشتر می شود و این مساله باید درک شود و اگر افرادی که به نوعی با موسیقی سر و کار دارند از جمله اهالی رسانه اگر درک درستی از این مسائل نداشته باشند دچار خطاهایی می شوند که به اصل موسیقی ضربه می زند ، البته بخشی از این کاستی ها شاید به خود ما موسیقیدانان برگردد چرا که اگر ما خودمان درک درستی از مسائل داشته باشیم و منافع ملی در حوزه موسیقی را بهتر بشناسیم ،مسائل و مشکلاتمان کمتر می شود.
 
اگر ما اتحاد داشته باشیم - البته نه اتحاد کاذب ،می توانیم با داشتن اختلاف نظر اتحاد هم داشته باشیم- و اگر مدافع خوبی برای موسیقی می بودیم هرگز امروز دچار اینهمه مشکلات نمی بودیم و جا دارد که اینجا از همه بویژه از نسل جوان دعوت می کنم که درک کافی و درستی ازشخصیت هایی نظیر دهلوی ( که متاسفانه اخیرا او را از دست دادیم) و فخرالدینی داشته باشند.
 
ما از وقتی که ساز به دست گرفتیم و موسیقی را شروع کردیم کنار این عزیزان بودیم و با این استادان، بزرگ شدیم و آنها بودند که الگوی ما شدند و به ماشخصیت دادند و اگر جوانها این الگو ها را نبینند و از آنها درسی نیاموزند قطعا نقصانی در کارشان وجود خواهد داشت.
 
من امروز خیلی افتخار می کنم که در منزل استاد فخرالدینی هستم ، امروز روز بزرگی است که در تاریخ ثبت خواهد شد ؛ما همه آمدیم به دیدار استادی که دیدنش به آدم آرامش و احساس زندگی می دهد و می شود گفت و نوشت که موسیقی مساوی است با فرهاد فخرالدینی.
 
*داریوش پیرنیاکان: هنرمندی محترم
 

از سالهای نوجوانی استاد فخرالدینی را می شناسم و با این اسم از زمان پخش برنامه های زیبای موسیقی در رادیو آشنا شدم.آقای فخرالدینی از موسیقیدانانی است که در همه زمینه های موسیقی استاد است ،آهنگساز،تنظیم کننده،مدرس،پژوهشگرو تحلیل گر موسیقی ردیف دستگاهی که در همه این زمینه ها هم آثار ماندگاری ارائه داده است. شالوده ضخصیت هنری ایشان با بزرگانی چون صبا،خالقی و تجویدی شکل گرفته و به ایشان شخصیتی چند بعدی داده است.
 
یکی از ویژگی های بارز استاد فخرالدینی این است که انسان وهنرمندی بی حاشیه و معتدل است چرا که از ابتدا ایشان به دنبال اصل و ریشه کار که همانا هنر موسیقی و خلق آثار بوده پرداخته است .به همین دلیل استاد فخرالدینی انسانی به معنای واقعی کلمه"محترم" و شایسته است.
 
استاد فخرالدینی در هنرستان هم تاثیرات شگرفی داشته و همگان ایشان را به خاطر شخصیت والایشان دوست می داشتند و در کنار ارائه آثار بی نظیر در حوزه موسیقی فیلم و سریال ،آثار ارکسترال و با کلام ماندگاری ارائه داده است.
 
استاد فرهاد فخرالدینی فقط یک آهنگساز، یک تنظیم کنند، یک محقق، یک مدرس و یک هنرمند ساده موسیقی نیست فخرالدینی هنرمند بزرگ با ابعاد مختلفی است و من آرزو می کنم سالهای سال همچنان سایه اش بر سر موسیقی و هنرمندان کشور باشد.
 
*حمیدرضا نوربخش: یک عالم موسیقی
 
استاد فخرالدینی چهره شاخص موسیقی معاصر ما است و این شخصیت و چهره آنچنان تابناک و درخشان است که نیازی به تعریف و توصیف ندارد.شش دهه فعالیت تاثیرگذار در عرصه موسیقی ملی و شخصیت چند وجهی ایشان بی نظیر است و خدمات ایشان به فرهنگ و هنر ملی ایران قابل تقدیر است.
 
خلق آثار ماندگار در حوزه های مختلف موسیقی فیلم،آثارارکسترال بی کلام و باکلام،آثار مکتوب و پژوهشی و تخصص های دیگر در زمینه ارکستراسیون،هارمونی،کنترپون و ...موجب شده که ایشان را به عنوان عالم موسیقی بشناسیم.
 
غالب آثاری که ایشان ساخته به خاطره جمعی ملت گره خورده است و این موهبت بزرگی است ، از سوی دیگر تربیت هنرجویان بسیار و تاثیرگذاری در آموزش موسیقی از دیگر ویژگی های این استاد برجسته است .
 
برای این شخصیت تاثیرگذار که برای همه ملت ایران قابل احترام است آرزوی سلامتی داریم و امیدوارم سا لهای سال سایه ایشان بر سر فرهنگ و هنر کشور برقرار باشد.
 
در پایان این دیدارصمیمانه، میهمانان از میهمان نوازی جناب فرهاد فخرالدینی و همسر گرامی شان سپاسگزاری کردند.
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 آبان 1398 - 16:06

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود استادی که یک هنرمند ساده نیست | موسیقی ما