

او ادامه داد: این کنسرت بهصورت مشترک با دو خواننده متشکل از بنده و خانم عاطفه نوروزی روی صحنه میرود و به شکلی تهیه شده است که هرکدام از ما دو قطعه اجرا کرده و نفر بعدی روی سن خواهد رفت. با این تفاوت که قطعات من همگی شاد فولکلوریک بوده و قطعات خواننده دیگر پاپ است. همچنین در انتهای برنامه یک قطعه بهصورت مشترک با صدای من و نوروزی اجرا خواهد شد.
سلطانزاده به رپرتوار اجرایی اشاره کرد و گفت: "باغ مولوی" (بندری)، "کابوکی" (کوردی)، "فریده" (آذری)، "آی جونم" (شیرازی) رپرتوار من در این کنسرت است و "آتشترین بانو"، "سجاده" و "مجنون" رپرتوار اجرایی نوروزی هستند. ضمن آنکه قطعه "شانه" بهصورت مشترک توسط من و خواننده دیگر به دو زبان فارسی و آذری اجرا خواهد شد.
تنظیم قطعات کنسرت بر عهده محمد امیر ارجمند است و تهیهکنندگی آن را محسن اعتماد زاده بر عهده دارد. سرپرست گروه و نوازنده درامز: ندا بهزاد، گیتار باس: آرمیتا سلیمی، گیتار الکتریک: نگین پارسا، کمانچه: کیمیا نیک پور فرخ، فلوت: ماهسیما فلاحی، ویولن: آذین نصرتی،قانون: سحر میرهاشمی، پرکاشن: سمانه گلکار و پیانو: یاسمن ناصری اعضای گروه دلیار در این کنسرت هستند.
این کنسرت روز جمعه 18 آبان ماه ساعت 21 در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.
نقد و بررسی

[ حسین عصاران ]

میثم یوسفی
[روزنامه نگار و ترانه سرا]

[ علیرضا سپهوند - روزنامه نگار ]
بسیار دشوار است در این دورانی که موسیقی سهلالوصول پاپ با آن ظاهر فریبنده و آنچنان ریتمهای محرّک و کلامی عاشقانه به سادهترین زبان و با بهره از موتیفهای هیجانی و بِیسهای کوبنده و درامز و پرکاشن قوی و رقص نور، سخت در دل جوانان جا کرده، بتوان موسیقی کلاسیک آن هم از نوع بیکلامش را به گوش مخاطب رساند.

[ علی رهبری - رهبر ارکستر ]
وقتی خبر تجلیل از استاد «ناصر فرهنگ فر» را در سایتِ موسیقی ما خواندم، بعد از سالها متوجه شدم که ایشان دوست صمیمی دورانِ کودکی من (از 7 تا 11 سالگی) بوده است و هر هفته به اجرای برنامه با یکدیگر میپرداختهایم. زندگی ما را از هم جدا کرد تا وقتی که...

شاهرخ تویسرکانی
[ نویسنده و روزنامهنگار ]
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
در آخر دورهی قاجار نادره مردی در سال 1279 در تهران پای به جهان گذاشت که با گذشت بیش از یک قرن هنوز نامش در میان اهالی فرهنگ و ادب و موسیقی ایران زمین جاودانه مانده است. او کسی نیست جز داوود پیرنیا.رجلزادهای که پدرش مشیرالدوله معروف و از سرشناسان دربار قاجار بود و مادرش دختر میرزا احمدخان علاالدوله از همان خاندان. پدرش به دلیل اعتقادات مذهبی اجازه حضور در عرصه موسیقی را به او نداد اما تعلیمات پدرش که از روشنفکران آن دوران بود بر او بسیار مؤثر افتاد. تحصیلات ابتدایی را در منزل فراگرفت. سپس برای ادامه تحصیل و فراگیری زبان فرانسه وارد مدرسه سنلویی تهران شد. بعدها برای ادامه تحصیلات در رشته حقوق به سوئیس رفت.

[ علی رهبری - رهبر ارکستر ]
زنده یاد استاد «حسین دهلوی» چهرهای است جامعالاطراف در موسیقی ایران که باید برای بررسی شخصیتِ موسیقاییاش تمامِ وجوهِ ایشان را مورد بررسی قرار داد. ایشان آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و پژوهشگر موسیقی و آموزگار بودند و در تمامی این کارها به غایتِ استادی عمل کردند. ایشان شاگردان زیادی را در عرصه موسیقی پرورش دادند که از میانِ آنان بزرگانی چون حسین علیزاده و داریوش طلایی و همچنین بسیاری از چهرههای موسیقی کلاسیک که امروز خود جزو نامدارانِ این حوزه هستند، از شاگردانِ ایشان بودهاند و همین نکته که هم کسانی از حوزهی موسیقی کلاسیک و هم سنتی در دامانِ ایشان پرورش یافتهاند، نکتهی مهمی است که باید به آن توجه کرد. آنچه در حوزهی آهنگسازی و همچنین تالیفاتِ موسیقی نیز از ایشان منتشر شده است، خود گواهی است بر استادی ایشان در تمامی حوزهها....

[ آرش نصیری - روزنامه نگار، مدیر و مجری برنامه هزارصدا ]
... این مرد با دانش و مدیر و سالم را، در سال 1358 بازنشسته کردند. استاد البته برخی از آثار فاخرش را بعد از آن منتشر کرد و به یکی از کارهای ریشهای در حوزه کار ارکسترال در حوزه موسیقی ایرانی همت گماشت و احتمالا ماهها و سالها در راهروهای تالار و وزارتخانه رفت و آمد تا پانزده سال بعد موفق شد «ارکستر مضرابی» را در سال 1372 روی صحنه تالار وحدت ببرد...

[ فردین خلعتبری - آهنگساز ]
افزودن یک دیدگاه جدید