برنامه یاد بعضی نفرات
 
یادداشتی درباره آلبوم «امپراطور»؛
به مهدی یراحی پیشنهاد می‌کنم خواننده دیگری باشد





[ میثم یوسفی]

1-     به شکل کلی اگر نگاه کنیم آلبوم «مهدی یراحی» به دو قسمت مجزا تقسیم می‌شود. یک قسمت ادامه ترک‌های پرطرفدار خودش بود و قسمت دیگر تجربه های جدیدتری در موسیقی و فرم کاری‌اش بود که در آلبوم قبلی فقط یک نمونه یعنی ترک «حراج» را داشت که در این آلبوم تعداد کارهای این شکلی بیشتر شده بود. در کل نگاه جدی او به ترانه و نگاه او به موزیک در یکسری از قطعات را ستایش می‌کنم ولی شخصا مخاطب آن قطعاتی از مهدی یراحی نیستم که طبعا شاید طرفداران بیشتری در مارکت این کشور دارد. آن فرم موزیک مورد پسند من نیست و نه می‌توانم گوش کنم و نه می‌توانم به شکل کلی تایید کنم و علاقمندش باشم.

2-     در این آلبوم هم همین گونه است شاید قطعه «میراث» خیلی پرطرفدار است یا «امپراطور» طرفدار بیشتری دارد. البته امپراطور یک مقدار وسط است. زیرا ترانه متفاوت است و تنظیم هم کمی رو به جلوتر از ترک‌هایی نظیر فراموشی است ولی ملودی و نوع خواندن مهدی همان منطقی را پیگیری می‌کند که در «منو رها کن» یا میراث بود و مورد پسند من نیست. ترانه های خانم «مونا برزویی» را خیلی دوست دارم اما مشکل امپراطور و یک سری از ترانه های او این است که آن‌ها را نباید یک مرد بخواند و خیلی موضع زنانه ای دارد. اصلا نقاط طلایی ترانه در موضع زنانهٔ آن است. وقتی من به عنوان یک مرد و از زبان یک مرد ترانه امپراطور را می شنونم کلا پیوند من از ترانه گسسته می‌شود. فقط به عنوان یک ترانه خوب می‌شنوم و دیگر نمی‌توانم با آن هم‌ذات‌پنداری داشته باشم و از زبان مرد یک موضوع زنانه را می‌شنوم. در این ترانه هم شاید من نوعی این حس را داشته باشم ولی فکر می‌کنم آنهایی که یک مقدار ترانه را واکاوی می‌کنند به این موضوع برخورد کرده باشند. ای کاش این ترانه را یک زن می‌خواند. از آلبوم‌های این مدلی وقتی من انتقاد کلی داشته باشم و آن انتقادهای اصلی که در جمع ما ترانه سراها یا اهالی موسیقی مطرح است را بیایم عمومی کنم لب مرز است. یک سری طبیعتا در این سطح و کیفیت نمی‌توانند فکر کنند و بنویسند، بُل می‌گیرند و ملاک قرار می‌دهند که کارهای بسیار سطح پایین‌تری تولید کنند. از آن طرف یک سری انتقادات وارد است و نمی‌توانم انتقاد نکنم. خیلی اوقات من سعی می‌کنم انتقادات اصلی را که مثلا به آلبوم «احسان خواجه امیری» مخصوصا در قسمت ترانه مطرح بود خصوصی‌تر بیان کنم و در قالب یادداشت عمومی نکنم. دلیلش این است که مثلا خیلی‌ها اندیشه روزبه بمانی را ندارند و وقتی انتقاد می‌کنی ناتوانی خودشان را پشت انتقاد تو از یک ترانه سرای حرفه‌ای قایم می‌کنند. همه می‌دانیم روزبه بمانی مدت زمان زیادی است که تجربه های جدیدتری از خودش بروز نمی‌دهد و خودش هم بهتر از من به کار خودش واقف است. من به عنوان دوست او در ترانه های منتشر نشده اش این اتفاقات جدیدتر را می‌بینم و ترجیح می‌دهم در قالب یادداشت به برخی انتقادات خودم نسبت به او اشاره نکنم.

3-    آلبوم امپراطور در بخش ترانه خوب است و همیشه جای آلبوم‌های این مدلی در موسیقی ما خالی است زیرا به ترانه نگاه جدی دارند و شعور مخاطب را بالا فرض می‌کند. مخاطب را کم فهم نمی‌داند که با ساده‌ترین نگاه و کم‌ترین اندیشه با او حرف بزند و با ساده‌انگاری دنبال مخاطب باشد. به خود مهدی یراحی در مورد آن قسمت از کارهایی که پیشروتر هستند گفتم که وقتی تو فرصت این را داری که پشت مردمت راه نروی و دو قدم جلوتر باشی، اینکه به دنبال مردم باشی و دوست داشتن آن‌ها را ملاک قرار بدهی من را راضی نمی‌کند. باید هنرمندانی که اصطلاحا جلوی صف هستند را بیشتر داشته باشیم تا آن هنرمندانی که معمولا دنبال یک اتفاق هستند که نخ آن اتفاق را بگیرند و فقط بتوانند طرفدار جذب کنند.

4-     در قسمت دوم تجربه های مهدی یراحی در این آلبوم باز هم دو برخورد و رویه را داریم. یک سری تجربه‌هایی هستند که در مقام تجربه خوبند اما خروجی کاملی نداشته‌اند. این را برای آلبوم دوم یک هنرمند اتفاق بدی نمی‌بینم اما اگر این آزمون و خطاها ادامه داشته باشد اتفاق خوبی نیست. در این مارکت فقط خود خواننده است که اگر دغدغه های روشنفکرانه تر و پیشرو تر داشته باشد یا دوستان و مشاوران خوبی داشته باشد اتفاق‌هایی رخ می‌دهد و اگر نداشته باشد عین هزاران صدایی می‌شود که می‌خوانند و طرفداران خودشان را هم در لحظه دارند، اما جایی در فرداها نخواهند داشت. این قسمت تجربه های مهدی یراحی دو مدل است. یک قسمت مثل حراج در آلبوم قبلی و در این آلبوم مثل «زمستون»، «با هم نبودیم» و «از خودت خبر به یار» تجربه‌هایی هستند که اصطلاحا چفت و بست دارند و کامل شده‌اند. شعر و ملودی و تنظیم و لحن همگی کنار هم و درست هستند. برخی دیگر هم مثل «مسافر پاییزی» که «اشکان آبرون» تنظیم کرده است و خیلی کار پیشرو و اتفاق خوبی است. اما برای مهدی یراحی نبود و مشکل تنظیم نیست بلکه مشکل از شعر و ملودی است. حتی ملودی هم با اغماض می‌شود ولی شعر مناسب مهدی یراحی نبود و خیلی‌های دیگر می‌توانستند بخوانند. مهدی در پاپیولاریته یک باب دیگر را دارد و کارهای محبوب او این شکلی نیستند و با این کار متفاوت نمی‌شود. از جهتی هم برای خیلی‌های دیگر می‌تواند پیشرو و متفاوت باشد ولی برای مهدی اینطور نیست. این ترانه بد نبود و برای خیلی‌های دیگر شاید شاهکار باشد ولی برای مهدی به این شکل نبود. در مورد «با هم نبودیم» هم یک مساله وجود دارد و اینکه این ترانه هم خیلی زنانه است و کاش آن را هم مهدی نمی‌خواند اما در ذهن من یک فرق بزرگ با امپراطور دارد. این بهترین ترانه ای است که از «زهرا عاملی» شنیده‌ام و ملودی و تنظیم و خوانش بسیار خوبی هم دارد. وقتی از این منظر نگاه می‌کنم بیشتر می‌پسندم. امپراطور واقعا ترانه خوبی است ولی مطمئن هستم اگر خوانندهٔ زنی با جسارت و فهم مهدی یراحی داشتیم که آن را می‌خواند قطعا می‌توانست یک شاهکار همیشگی در موسیقی پاپ باشد. الان یک کارِ عالی است ولی با شاهکار فاصله دارد. انتخابی که مونا برزویی در خواننده داشته است با انتخاب زهرا عاملی فرق دارد. خانم عاملی دیرتر وارد مارکت شده است و شاید به خاطر کارش در تلویزیون امکان کار کردن با خواننده زن را هم ندارد. از بین انتخاب‌های کمی که داشت بهترین انتخاب مهدی یراحی بود.

5-     دوستی روزبه بمانی با مهدی یراحی در این شرایط باعث شده که یک سری از ترانه های متفاوت‌تر روزبه مغفول می‌ماند و مهدی دیگر سراغ آنها نمی‌رود. الان وقتی مهدی و روزبه اینقدر دوست با هم هستند، انتظار ندارم کار وزن مفاعیلن متداولی که خیلی‌های دیگر هم می‌خوانند را مهدی از روزبه بخواند. می‌دانم روزبه بمانی رویاهای دیگری دارد و این حجم انتقادی که از او می‌شود یا انتخاب خودش است یا انتخاب دوستان هنرمند او است. باید به فرمول دیگری دست پیدا کنند که آن‌ها هم اجرا شود. یکی از افرادی که می‌تواند به او کمک کند مهدی است زیرا همدیگر را راحت درک می‌کنند. مثلا قطعه «فراموشی» نه آنقدر خوب است و نه آنقدر محبوب شد زیرا روزبه بارها نظیر آن را نوشته است و همان وزن اصلا دست و پا را می‌بندد. در طول یک روز اگر ده ترک منتشر شود حداقل پنج مورد آن‌ها وزن مفاعیلن دارد. برای من به عنوان ترانه سرا نوشتن بر وزن مفاعیلن خیلی راحت است ولی خودم دیگر آن را دوست ندارم. وزن اینقدر دست و پا را بسته است که دیگر نمی‌توان کار جدیدی در آن انجام داد. این‌ها ظرافت‌های ریزی است که آرتیست‌ها و تیم تولید آن‌ها باید در نظر بگیرند. وقتی امکان کارهای دیگر وجود دارد و خواننده ای را داری که اینقدر تو را درک می‌کند تقاضا می‌کنم که مهدی و روزبه به سراغ رویاهای دیگر خود بروند.

6-     در مارکت این کشور همه چیز آزمون و خطایی جلو می‌رود و موارد خیلی کم قابل تخمین اند. به عنوان مثال قبل از انتشار آلبوم «من خود آن سیزدهم» با صدای «محسن چاوشی» با اینکه محسن را هنرمند باهوشی می‌دانم و مخاطب را می‌شناسد، می‌دیدم یک مقدار تردید داشت که آیا مردم از یک خواننده در جایگاه او این تعداد شعر کلاسیک را می‌پذیرند یا خیر. من احساس می‌کردم که قبول می‌کنند و به او گفتم که طرفدار خواهد داشت. خوشبختانه پیش بینی‌ام هم درست از آب در آمد. در مورد مهدی یراحی که فقط دو آلبوم منتشر کرده است کار سخت‌تر می‌شود. فکر می‌کنم چند تجربه موفق دارد و مثلا «زمستون» و «حراج» کم و بیش طرفدار پیدا کردند. در این مارکت جای خالی کارهایی که که به سمت موسیقی و تفکر دیگر می‌رود احساس می‌شود و خواننده های بسیاری داریم که می‌توانند قطعه ای نظیر میراث را با آن شکل بخوانند. خود مهدی می‌گوید با علم به اینکه این فرم موسیقی که به دستگاه شور یا نوحه‌های ایرانی نزدیک است را دانسته انتخاب کرده و دلیلش هم این بوده که به مخاطب نیاز داشته و این وسط نمی‌خواسته با ترانه‌ و موسیقی بی‌مغز، مصرفی و بازاری مخاطب را درگیر کند. این مدل نگاه را خیلی‌های دیگر می‌توانند داشته باشند و ما می‌بینیم که عمده موسیقی مجاز داخلی ما در حال حاضر نوحه است و مردم هم دوست دارند. من سه چهار سال پیش گفتم که مثلا «مجید خراط‌ها» از خیلی‌های دیگر بیشتر طرفدار دارد چون نوحه خالص می‌خواند و اشعار او هم نوحه است، موارد بسیار دیگری هم داریم که خودتان بهتر از من می‌دانید و پیش‌تر در یادداشتی مشخصا در مورد این موضوع نوشته بودم. مردم از این این افراد فقط همان سیستمی که دارند را می‌پذیرند و بسیاری شان هم اصلا نمی‌توانند ترک زمستون را بخوانند چون این نگاه و تفکر را ندارند. نمی‌گویم که این خوب یا بد است، من آن مدل نوحه ای را گوش نمی‌کنم. از جهاتی دیگر خیلی‌ها با موزیک فارسی قهر هستند و حق هم دارند. با مارکت خارجی یا مارکت همسایه خودمان یعنی «ترکیه» مقایسه می‌کنند و می‌بینند مثلا ترکیه خوانندهٔ پیشرویی مثل جم آدرین دارد که رونمایی آلبوم اش در استادیوم فوتبال برگزار می‌شود. خیلی بدیهی است که ما چنین موقعیتی را به دلیل مشکلات عرضه و رسانه و مخاطب نداریم. یک مقدار به او حق می‌دهم که باید به کنسرت و جذب طرفدار برسد. به خود او هم گفتم تعداد خواننده‌هایی که بتوانند موسیقی متفاوت با نگاه و ترانه متفاوتی را عرضه کنند کم هستند. حیف است که او فقط به علاقه های مردم اهمیت بدهد. می‌گویند در انتخابات یک سری رأی خاموش هستند که یا با صندوق رای قهرند یا تصمیم نهایی‌شان را روز رای گیری می‌گیرند. این‌ها سرنوشت خیلی از انتخابات‌ها را عوض می‌کنند و این رای خاموش در موسیقی هم هست. می‌توان این افراد را جذب و طرفدار کارهای خوب کرد. فقط باید یک مقدار جسارت بیشتر وجود داشته باشد و با شناختی که از مهدی یراحی دارم مطمئن هستم این جسارت را دارد.
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : جمعه 17 آبان 1392 - 00:41

دیدگاه‌ها

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 15:16

کلا جناب یوسفی میشه بگین کی تو این کشور خوبه؟کلا ها از همه که انتقاد می کنین.

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 22:13
والااااا

آره...... عجــــــــــب.........
از این پیشنهادا ندین جناب........ :| والااااا به مولااا............

37.98.100.64
جمعه 15 آذر 1392 - 15:10
حامد

چی میگین برا خودتون نقد نشه که پیشرفت نمیکنن یعنی چون کسی مثل ریکی مارتین بهترینه دیگه نباید نقد شه یعنی تو موسیقی اسپانیولی و امریکایی منتقد نباید وجود داشته باشه با این سطح چقد احساسی نظر میدیم ما یکی خوشش نمیاد از یراحی میگه فلانه یکی طرفدارشه میگه نباید اسمش آورده شه مهدی یراحی بهترین ولی بدون نقص نیست من شخصآ دلم میخاد مهدی از نهایت ظرفیتش استفاده کنه ونقد بشه وپیشرفت کنه تا بیشتر ازش لذت ببرم هرکسم دوست نداره همین آهنگاشو nبار گوش کنن و منتظر آلبوم بعدی نباشن
منتقد گفته این آهنگ باید از زبون یک زن باشه خیلی انتقاد ظریف و درستی هستش همونطور که با احساس میکوبین با احساسم گوش کنین درک این نقد خیلی سخته؟

2.185.80.210
چهارشنبه 15 آبان 1392 - 15:19

فکر میکنم به عنوان مخاطب (و البته طرفدار) مهدی یراحی چیز زیادی از این متن دستگیرم نشد! فقط یک سری توصیه و یک سری شبه نقدهایی که خیلی هم دوستانه ان. احتمالا مهدی یراحی یا روزبه بمانی بهتر بفهمند آقای یوسفی چی گفتن.
بعد این جمله هم جمله ی عجیبیه! :
" امپراطور واقعا ترانه خوبی است ولی مطمئن هستم اگر خواننده ای با جسارت و فهم مهدی یراحی داشتیم که آن را می خواند قطعا یک شاهکار همیشگی در موسیقی پاپ می توانست باشد."
یعنی منظور اینه که امپراطور باید توسط شخص دیگه ای خونده میشد یا کلمه ی (زن) باید جلوی کلمه ی
خواننده قرار گرفته بشه؟

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 19:52
ایلیا صداقتی

کلمه زن باید جلوی خواننده قرار بگیره.

2.187.29.173
چهارشنبه 15 آبان 1392 - 17:48

مگه عشق برای مرد و زن فرق داره ؟

از ازل ، هر مردی میتونسته عاشق زنی بشه یا هر زنی عاشق مردی ..

تشخیص جای زن یا مرد بودن در هر ترانه ای ، بر عهده ی مستمعِ آن است

که خود را جایِ آن قرار دهد و نهایت لذّت را از آن ترانه ببرد

شما اگر مایلید خواننده ، زن باشد به جای آقای یراحی بهتر است با مسئولین جامعه این موضوع رو مطرح کنید تا کم کم خواننده های زن هم به عرصه بیایند

تاریخ موسیقی ایران آهنگی به شکوه و زیبایی اجرای قطعه " امپراطور " در ادوار خود ندیده

مصداق عشق برای مرد و زن یکیه

از طرف دیگه ترانه ی با هم نبودیم بیشتر میخوره که از نطق یه آقا بیان شه

ولی باز هم تفاوتی نیست بین ابراز عشق برای زن و مرد

حالا چون ترانه سرای قطعه ی امپراطور ، یه خانم عاشق است ؛ یه خواننده ی زن هم باید اجرا کند

این نظر کاملاً شُبهه دار است

با انتشار این آلبوم ، هواداران مهدی یراحی چندین برابر شدند که با جستجو در تمام مارکت ها

از فروش بالای آلبوم با خبر میشید

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 21:31
امیررضا دادبخش

کاملا باهات موافقم.شدید.ایشون حالا چون فکر می کنه ترانه سرا این اثر مونا بروزیی هست.حتما باید توسط یک خواننده زن خونده بشه.ولی مهدی یراحی با این اهنگ و این البوم جای هیچ انتقادی رو نگذاشت.

5.124.194.183
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 21:26
محمدجواد قریب نژاد

چه ربطی به مرد و زن داره؟
متنو متوجه شدین شما؟
ایشون نگفته چون خانوم برزویی شعرو گفته باید یک زن بخونه.
با توجه به موضوع شعر و حرفایی که توی اون زده میشه گفتن.
در ضمن خواهشا انقدر اغراق نکنید.
شما راجع به تاریخ موسیقی ایران چی میدونی که میگی ترک "امپراطور" با شکوه ترین و زیبا ترینه؟
شما این اهنگ رو از اونهمه شاهکارهای قدیمی بهتر میدونی؟
خواهشا با منطق نظر بدین.

2.190.227.70
یکشنبه 19 آبان 1392 - 17:55
fatemehrazavi

بااقای قریب نژادموافقم

217.219.34.53
دوشنبه 20 آبان 1392 - 10:36
فريناز مروتي

با نظرات دوستان كاملا موافقم شما منتقدين با هر كسي كه موفقيتي تو سينما يا موسيقي نصيبش ميشه مشكل داريد شما تو سايت موسيقي ما با خواننده ها و موزيسين هاي موفق مشكل داري آقاي فلاني تو برنامه ي هفت با بازيگر هاي موفق مشكل دارن اون وقت همه ميگن چرا هنر تو ايران كه مهد هنر هست پيشرفت نميكنه معلومه كه پيشرفت نميكنه با وجود افراد نا بلدي مثل شما و ......................

5.200.109.149
جمعه 24 آبان 1392 - 11:03
S.Abolfazl Heydari

منظور آقای یوسفی خیلی مفهومیه من میبینم کسی هنوز درک نکرده .
ایشون میگن یه مرد نمیتونه هیچ وقت بگه تو قلب من یه امپراطوره اصلا خودتون به این قضیه فکر کنین .
قطعا باید این ترانه رو یه زن میخوند چون اون میتونه بگه تو قلب من یه امپراطوره .
امیدوارم منظور آقای یوسفی رو فهمیده باشید اصلا کاری با اینکه ، عشق زن و مرد نداره ربطی نداره

46.41.213.58
جمعه 24 آبان 1392 - 13:53
قدمی

آقای قریب نژاد ؟
شما اوّل ادبیاتت رو سالم کن .. چون اوّل ادبیّاتِ سالم ضروریِ بـعـــد نقد کردن یا نظر دادن

در ضمن نظر من برای کسانی که تعصّب بی مورد دارند قابل درک نیست !

در ضمن ؛ نظر بنده درباره موسیقیِ پاپ هست

موسیقیِ پاپِ قبل از انقلاب که به درد همون دوره مـی خـوره و باید بذارن در کوزه آبش رو بخورند ! !

( یه بچه یکی دو سـالـه هم میتونه بزنه رو ساز و طبل و دُهُل ، آواز بخونه ؛ نمونه ش قطعات موسیقی پیش از انقلاب .. پـوف ! )

جناب قریب نژاد ، اجباری نیست شما در مورد اطّلاعات بنده از موسیقی قدیمِ ایران و جهان و مقدار شناخت من از ترانه و ملودی و خوانندگی ، اطّلاع داشته باشید ..... لزومی نداره اصلاً ! !!!!!!!!!!!

چون بازتاب ها و انـــــعــــکـــــــاسِ شنیده شدنِ قطعه ی امپراطور و بعد از اون آلبوم امپراطور

حاکی از هنرمندیِ تکرار نشدنیِ مهدی یراحی در آهنگسازیِ قطعات به خصوص ترَکِ امپراطور

. اجرای بی نظیرش توسط یک آقاست ..

2.178.21.170
پنجشنبه 14 آذر 1392 - 20:09
علیرضا آدینه

در مورد ترانه امپراطور نباید از اجرای خوب آقای یراحی به سادگی گذشت.اما بنده با نظر آقای یوسفی موافقم که این ترانه را نباید یک مرد میخواند. این درست که "عشق" و "سخن عاشقانه گفتن" مرد و زن نمی شناسد ولی با توجه به محتوای ترانه مخاطب آن باید یک مرد باشد پس در نتیجه خواننده الزاما نمی تواند مرد باشد، زیرا کلمه "امپراطور" درباره مرد به کار میرود و برای خطاب قرار دادن یک زن باید از کلمه "امپراطوریس" استفاده کرد.
در ضمن به دوستان عزیز که نسبت به سخنان آقای یوسفی موضع منفی گرفتند، توصیه می کنم بهتر است آستانه درک خود را از نقد بالا ببریم زیرا یک منتقد به هیچ وجه یک دشمن مغرض نیست بلکه او کمک می کند تا خطاها که گاهی به سادگی دیده نمی شود عریان شده و زمینه رفع آنها فراهم شود.

88.150.229.206
چهارشنبه 15 آبان 1392 - 19:04

با احترام به سلیقه و یادداشت نویسنده ، ینده ترانه های روزبه بمانی در این آلبوم رو نسبت به سایر ترانه ها ، بیشتر می پسندم.مخصوصا ترک میراث
با توجه به احساس خاصی که توی صدای مهدی یراحی وجود داره حس میکنم ترانه هایی مثل سازش و فراموشی و میراث و ... بیشتر به صدای ایشون می خوره که البته ملودی و تنظیم کار هم بسیار مهم هست.

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 19:30

با برخی نظرات شما موافقم اما شما فکر نمی‌کنید که مهدی یراحی با همین قطعاتی که به هر حال محبوب شده معروف و شناخته‌شده شد؟
هوای تو، سازش و قطعاتی دیگر از این جنس که شما دوستشان ندارید قطعاتی هستند که یراحس را با آنها می‌شناسیم و خیلی ها مثل من برای این جنس قطعات دوستش داریم

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 23:46

من نمیدونم واقعا زنانه یا مردانه نامیدن ترانه چه بابیه که جناب یوسفی بنا نهادن...
ترانه یا کلا هنر قراتر از زن و مرده...این مرز بندی ها درست نیست

چهارشنبه 15 آبان 1392 - 23:57

یادداشت بسیار خوبی بود راستش من هم آلبومو که گوش دادم از ترکهای از خودت خبر بیار مسافر پاییزی و زمستون خیلی خوشم اومد. اما نمیدونم چرا قطعه میراث که هیچ چیز جدیدی نداره انقدر طرفدار داره.نوع خوندن مهدی یراحی هم خیلی به قول شما نوحه بود. روزبه ترانه سرای خوبیه ولی فضای ترانه هاش به شدت تکراری شده.مهدی یراحی اگر باهوش باشه که قطعا هست آلبوم بعدی رو کلا تو یه فضای جدید کار میکنه. اما توقع اینکه یکباره کل سبکشو عوض کنه یه کم زیادیه به نظر من هوشمندانه عمل کرده که خواسته طرفدارهای قدیمیش رو هم با خودش همراه کنه ولی صد در صد تو آلبوم بعدیش دیگه نوحه نمی خونه!

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 12:11
امیررضا دادبخش

اخه یه چیزی بگین با عقل جور دربیاد.اهنگ میراث چیزی کم نداره.چطور به این میگین نوحه.همگان در تعجبن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

5.121.55.15
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 21:37
محمدجواد قریب نژاد

آقای دادبخش این نظر شماس.
من هم اونموقع که البوم اومد گفتم این ترک شبیه نوحه شده.
هزاران خواننده میتونن این شعرو با این ملودی و ریتم بخونن.
شعر بسیار زیباس.
هر چند فضای تکراری داره.اما باز هم دوست داشتنیه.
ولی ملودی و تنظیم کار یه چیز کاملا روتین و متداول بود.
شاید خیلی ها مثل خود من بعد از 3تا تیزر و اونهمه تبلیغ انتظار های زیادی از مهدی یراحی داشتن.
چون صداش واقعا قشنگ و دلنشین.
اما این البوم میتونست خیلی بهتر از این باشه.خیلی.
این نظر بسیاری از کارشناس هاس.

2.190.227.70
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 03:22

چند نکته:1)شاهکار همیشگی یعنی چی؟شما همین قطعات ده بیست سال گذشته رو هم اگر مرور کنین می بینین مثلا ترانۀ سلام آخر احسان یا برای آخرین بارش یا مرو ای دوست اصفهانی اگر موندگار شدن یه سری پارامترهایی دارن که به هیچ وجه در امپراطور نیست.زبان امپراطور مغشوش است حالا چه خوانندۀ زن بخونه چه مرد!آقای یوسفی اگر میخواهد خودنمایی کند در اصطلاحا نقد شان (که کمتر نقد است و بیشتر خاطره نویسی است) بهتر است از عکس های یادگاریشان با خواننده ها یا روزبه محبوبشان استفاده کند.توجه کردید که ایشان چند بار از جملاتی مثل : به چاوشی گفتم،به یراحی گفتم،با روزبه اینا که بودیم،من و احسان من و همۀ مشاهیر...؟؟؟دوست خوب من اگر میخواهی به روزبه بمانی چیزی بدهی لطفا نان به قرضش نده،به او سفارش کن که این سیستم تکراری مفاعیلن اش را عوض کند که وقتی پنج ترانه در یک ماه (ماه مبارک رمضان) قرار است از ایشان بشنویم لااقل یک تصویر جدید و یا یک عبارت نو در آنها پیدا کنیم.در واقع آقای یوسفی بهتر است نقش تبلیغاتچی بمانی و احسان و یراحی را به خاطر یکی دو ترانۀ بیشتر ایفا نکنید و کمی با دانش نقد به ترانه بپردازید.ممنون میشم از موسیقی ما که تایید کنند.

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 21:42
محمدجواد قریب نژاد

سخنم فقط با موسیقی ما هس.
هر نظری رو تایید نکنید لطفا.
برخی از دوستان احساس میکنن زبان تندو تیز و حرف های درستی دارند.
در صورتی که ادب حرف زدن ندارن.
اگر هم این نظر رو تایید نکردید ایرادی نداره.فقط بخونیدش لطفا.
ممنون.

2.190.227.70
شنبه 18 آبان 1392 - 05:44
رستم شاه محمدی

جناب جوانفکر
حرفهای شما تقریبا درست است منتها یک مطلب را یا درست متوجه نشده اید یا بطور کلی ندیده اید آن را.در موسیقی پاپ ما خواننده های ما علاوه بر اینکه هر کدام آهنگساز خودشان را دارند یا ترانه سرای خودشان را تیم رسانه ای خودشان را هم دارند.پس بعید نیست که یک منتقد یا خبرنگار موسیقی با بعضی یا خیلی از خواننده ها دوست و رفیق باشد،برایشان نقد بنویسد و هرازگاه هم به خاطره نویسی از آنها بپردازد.این یک معامله ی دو طرفه است که بعضی وقتها هم به خواندن ترانه از دوست منتقد می انجامد.اما شما به روزبه بمانی بدجور تاحته اید چون نود درصد ترانه های این سالها را او می گوید؟خب این که دلیل نمیشود.او با یکی از بهترین های خوانندگی آقای د.الف کار کرد و به ایشان یک آلبوم هدیه داد،میدانید تهیه یک آلبوم چقدر هزینه برمیدارد؟این نوعی سرمایه گذاری است که البته همه از این پولها ندارند و خب طبیعی است که کارش رونق می گیرد و حالا دارد ثمرۀ این سرمایه گذاری را میچیند و عیب هم نیست.ترانه های تکراری هم که من هم با شما موافقم دلیل این همه سرزنش نمیشود.خب چه بگوید وقتی مجبور است ماهی چند ترانه بنویسد به نظر شما؟

5.122.26.186
شنبه 18 آبان 1392 - 05:56
رستم شاه محمدی

موسیقی ما
لطفا نظر افرادی که در سایه دفاع از نقد نویس محترم یا آقای بمانی بی ادبی میکنند را تایید نکنید ولو اینکه ایشان ادب را بهانه کرده باشند.آقای قریب نژاد به آنچیزی که خودشان فرموده اند پایبند نبوده اند.شما اگر دلتان با آقای یوسفی یا بمانی است علنا بفرمایید نه اینکه به دیگران اهانت کنید.شما میتوانید در دفاع از ترانه سراهای اهل باند و مافیا و به تکرار رسیده فعال باشید ولی بدون بی ادبی.حتی تند و تیز بنویسید بدون بی ادبی.آقای جوانفکر نوشته اند روزبه به تکرار مکررات رسیده اگر مخالفید من حداقل تعدادی از ترانه های متولد سال نود و دوی ایشون رو میارم که از روی دست خودشون کپی کردن.در مورد آقای یوسفی نوشته اند که همه اش به خاطرات مشترک و نقل قول با خواننده های محبوبشان اشاره کرده اند که این در متن آقای یوسفی خوانده میشود.حالا فرق بی ادبی با تند و تیز نوشتن را بهتر درک کنیدلطفا

31.3.255.194
شنبه 18 آبان 1392 - 16:37
محمدجواد قریب نژاد

گمان میکنم خود آقای جوانفکر بتونن جواب بدن.
شما زیاد جوش نزنید.
در ضمن روزبه بمانی سبک بسیار زیبایی رو در ترانه آورد.
ایشون انقدر هنرمند هستن که میتونن در وزن ها و موضوعات تکراری کلمات رو جوری کنار هم بچینند که باز هم روی شنونده تاثیر زیادی داشته باشه.
این رو هم مطمئن باشید که روزبه بمانی اگر فرصتش پیش بیاد ترانه هایی رو پخش میکنه که کاملا از این تکرار خارج هستن.
منتها خواننده ها این رسیکو نمیکنن.
بحث مافیا و باندبازی هم تکراری شد.
همه اهالی موسیقی میدونن که در حال حاضر روزبه یکی از بهترین ترانه سرا هاس.
لطفا تایید کنید.

2.190.200.80
یکشنبه 19 آبان 1392 - 02:45
شهریار جوانفکر

آقای قریب نژاد
اگر چه شما مودبانه حرف نزدید اما چون خواستید من حرف بزنم آمدم و لازم می بینم در پاسخ شما این حرفها را بزنم و شما لطفا با انصاف داوری کنید نه با احساس.اینکه ترانه های روزبه تکراری است را هر ترانه سرا و اهل ترانه ای میداند.اما اگر دلیل میخواهید به ترانه های آلبوم اعجاز گوش کرده و آنها را با ترانه های دنیای این روزای من مقایسه کنید.بعد همین ترانه ها را با ترانه های آلبوم عاشقانه احسان خواجه امیری.بعد همین ترانه ها را با ترانه های یراحی در آلبوم اول و دومش.بیشتر قافیه ها تکراری اند.بیشتر مضمون ها تکراری اند.بیشتر تصویرها تکراری اند.ضمن اینکه ما در ترانه مشکلی داریم به نام ضعف تالیف که همه ترانه سراها آن را میشناسند و این ترانه ها کم ضعف تالیف ندارن.اگر ترانه های روزبه به گوش مردم میرسد دلیل واضحی دارد آن هم این است که ایشون داره با بهترین خواننده ها بیشترین کار رو انجام میده.هم کلیپ کارهاش از ماهواره پخش میشه هم ماه رمضان پنج تا ترانه از هفت هشت تا کار موجود رو مینویسه.هم با اصفهانی کار داره هم با احسان و خانم گ و آقای د-الف و .... شما اگر نگاهی به هفت هشت سال پیش بندازین می بینی مریم حیدر زاده هم همین قدر توی بورس بود.اما الان کجاست؟سرنوشت روزبه هم بهتر از این نیست و آقای یوسفی اگر روزبه رو دوست داره باید بهش بگه قرار نیست تو هر چی ترانه هست بگی.اما شما گفتی خواننده ها ریسک نمیکنن کارای دیگه روزبه رو بخونن.من میخوام بگم روزبه با خواننده های متنوعی کار کرده،یعنی همه این خواننده ها یک سلیقه دارن که کار به این تکرار بیش از حد رسیده؟یا روزبه یک مدل ترانه داره که داره از روی اون کپی میکنه برای همه خواننده ها؟روزبه کدوم سبک رو وارد ترانه کرده؟میشه مشخصات این سبک رو بگین؟اصلا ترانه سرایی ما به سبک رسیده؟محض اطلاع شما بگم که ما در شعر معاصر هم افراد صاحب سبک زیاد نداریم تا چه برسه به ترانه.در شعر اخوان ثالث صاحب سبکه و سهراب سپهری و شاملو و یکی دو نفر دیگه.شما روزبه رو در حد کدوم یکی از این بزرگان میدونی؟اگر اصرار داری روزبه صاحب سبکه بگین تا من در کامنت بعدی ام حداقل ده مورد از عیبهای بزرگ ترانه هاشو براتون ردیف کنم.امیدوارم بی ادبی نشده باشه به هیچکی.ممنون از موسیقی ما

5.116.46.201
دوشنبه 20 آبان 1392 - 15:18
محمدجواد قریب نژاد

به سبک ترانه های روزبه تا قبل از خودش کی ترانه گفته؟
تو ترانه های روزبه بیشتر از جملات و اصطلاحاتی که محاوره ای هستند استفاده میشه.یعنی حرف هایی که خیلی از ما ها در طی صحبت هامون با همدیگه میزنیم.
با تکرار درست بعضی کلمات.
و در بعضی جاها هم میاد از جملات و ابیات ادبی تر استفاده میکنه که دارای آرایه های قابل درک و زیبایی باشن.
و حتی بعضی جاها با استفاده از تیکه کلام هایی که شاید به ذهن کمتر کسی برسه که توی ترانه به کار ببره فضاهای جالب و صمیمی ایجاد میکنه.
هنر روزبه ترکیب همه اینهاست که به زیبایی هرچه تموم تر این کارو انجام میده.
ترانه هاش مثل خیلی از ترانه های دیگه دم دستی و ساده نیست.
با ساده ترین کلمات و جملات بازی میکنه و اونا رو کنار هم میچینه.
شنونده هم این سبک و کار رو بسیار دوست داره.
به قول شما روزبه از موضوعات و قافیه های تکراری استفاده میکنه.
اما ببینید چقد ماهرانه این کارو انجام داده که بعد از یه مدت چندین بار هر کدوم از این کارها رو گوش بدی باز هم خسته نمیشی.
شما الان وقتی ترک های البوم "عاشقانه ها" رو گوش میدی برات تکراریه؟دلتو میزنه؟
انصافا اگر اینجوری باشه بی انصافیه.
بعدشم شما روزبه رو با کسانی مثل سهراب و اخوان ثالث میخوای مقایسه کنی؟
بعدش هم بیا محسن یگانه رو با استاد شجریان(که خدا حفظشون کنه) مقایسه کن!
آخه اصلا چه ربطی به هم دارن؟
سبکشون؟محدوده کارشون؟زمانشون؟زبانشون؟!!!!!!!!!
این رو هم مطمئن باشید که روزبه از این تکرار زیبا خارج میشه.
در ضمن خانم مریم حیدرزاده هیچوقت برای خوانندگان مجاز ومحبوب ما رو بورس نبودن.
منتظر 10 عیب و ایراد هستم.ممنون.
خواهشا تایید کنید.

2.190.196.71
شنبه 25 آبان 1392 - 02:32
شهریار جوانفکر

جناب آقای قریب نژاد
خیلی ممنون که محترمانه جواب دادید.اجازه بدین من یک به یک به فرمایشاتتون جواب بدم.1-روزبه سبک ندارد که قبل از او کسی مثل او ترانه گفته باشد،شما میتوانید بفرمایید با لحن روزبه...که من جواب میدهم بله هیچ کس قبل از ایشون اینجوری زبان محاوره و معیار رو قاطی نکرده و برخلاف اصول ادبیات اینجوری ترانه نگفته.اما اگر منظور شما از مثل روزبه یا سبک روزبه تصویرها و مضمونهای ترانه های روزبه است باید بگم مثل این تصاویر را شما نوع شعاری ترش را در ترانه ها و اشعار شاعر زنده یاد «کارو» میتوانید ببینید یا صورتهای شاعرانه و ترانه ای ترش را در ترانه های استاد اردلان سرفراز.2-استفاده از اصطلاحات محاوره در ترانه یک ترفند قدیمی است که چیز جدیدی نیست و اصولا ترانه های ما به زبان محاوره سروده میشوند و زبان محاوره از : گل اومد بهار اومد میرم به صحرا... یا اوستا بابا بزی داشت- یک بز خوش پزی داشت در ترانه ما بوده و هست.3-اینکه آقای بمانی زبان معیار و محاوره را با هم یکی کرده اند همچنانکه قبلا گفتم نشانه ضعف و سردرگمی ایشان در پیمودن مسیر صحیح زبان ترانه است نه نشانه استادی ایشان.4-استفاده از تکیه کلام هم چیز جدیدی نیست از : قرش بده و قرش بده تا همین ای ول ای وله ای ول بوده و هست.5-استفاده از قافیه های تکراری وقتی خوبه که حرف جدیدی توش باشه نه یک حرف تکراری و اینکه روزبه از قافیه های تکراری استفاده میکنه نشان دهنده ناتوانی ایشون در به کار گرفتن قافیه های جدیده.6-بله ترانه های آلبوم عاشقانه اونقدر برای من تکراری بود که فکر میکردم دارم دنیای اینروزای من یا اعجاز رو گوش میدم و کلا نتونستم بیشتر از دو سه بار البته آن هم به قصد تحقیق در شیوه کلام این آلبوم گوش بدم بهش.7-با این حرف شما موافقم که گفتید روزبه رو نباید با اخوان و شاملو مقایسه کرد چون ایشان شاعرند و آقای بمانی ترانه سرا.من هم مقایسه نکرده بودم بلکه چون شما گفته بودین ایشون صاحب سبک هستند خواستم بگم که ما در شعر معاصر هم دو سه نفر بیشتر صاحب سبک نداریم تا چه رسد به ترانه سرایی.با این حال میخواهم شما روزبه را مقایسه کنید با استادان جنتی یا سرفراز یا قنبری یا حتی نسل جوانتر مثل یغما گلرویی و افشین یداللهی و استاد کاکایی.به نظر شما کدام یکی از ترانه های آلبوم اعجاز الان در حال زمزمه شدن است؟؟؟بله ایشون به هیچ وجه با نامبردگان قابل قیاس نیستند چون دارند به اندازه همه ترانه سراهای یا شده یک تنه ترانه میگن.8-خانم حیدرزاده هم مثل آقای بمانی یک روز توی بورس بودند فراموش نکنید که ایشون هم برای آقای د-الف هم برای آقای ابراهیم -ح هم برای خانم لام- ف و هم برای برادران ک و ه ترانه های زیادی گفتن و نوشتن.9-من لازم ندیدم ده تا ترانه از آقای بمانی مثال بزنم برای ده تا ایراد رفتم سراغ یکی از ترانه هاشون که تیتراژ سریالی بود به اسم نابرده رنج من تا جایی که حوصله داشته باشم عیبهای اساسی این ترانه را میگم البته به شیوه دانشگاهی و ادبیاتی:چون کمی ادبیات خوندم.1-ایشون میفرمایند:برام هیچ حسی شبیه تو نیست که اشتباه است و باید میفرمودند برام هیچ کس یا هیچ عشقی یا هیچ فردی مثل تو نیست.2-فرمودند:کنار تو درگیر آرامشم که غلط است و درگیری برای یک موضوع منفی به کاربرده میشود و نه عشق و عاشقی.3-فرمودند:منو از این عذاب رها نمیکنی-کنارمی به من نگا نمیکنی که قافیه غلط است زیرا رها و نگاه قافیه نمیشوند و اگر میفرمایید ما ه نگاه را تلفظ نمیکنیم باید عرض کنم اصل در ادبیات صورت نوشتاری کلمه است و نه صورت تلفظش و شما اگر باز هم اصرار دارید درست است لطفا یک نمونه از ترانه سرایی مانند استاد جنتی عطایی یا از کسی چون رهی معیری یا نواب صفا مثال بیاورید که از چنین قافیه ای استفاده کرده باشد.4-در جای دیگر این ترانه بسه رو با نمیرسه قافیه کرده اند که باز هم اشتباه است و رسیدن با بس بودن قافیه نمیشوند چون مصوت حرف روی شان متغیر است.5-فرموده اند یه وقتایی حس میکنم پشت من که غلط است و دارای حذف است این جمله چون باید بگن پشت سر من.6-فرمودند:همه شهر...که غلط است و باز هم حذف اتفاق افتاده و باید بگن همه ی شهر...7- فرمودند:یه وقتایی حس میکنم پشت من-همه شهر میگرده دنبال تو...اینجا از نظر محتوا و معنا به نظر شما معشوقه یا معشوق در شعر باید چه کاره باشد یا به چه شغلی اشتغال داشته باشد که وقتی عاشقش ازش دور میشه همه ی شهر دنبالش بیفتن؟؟؟9 و 10 رو خودتون میتونین با بی ربطی خیلی از مصراعها نسبت به هم توجیه کنید یا پر کنید.این ترانه یکی از کارهای به قولی خوب آقای بمانی است. من امیدوارم انرژی موسیقی ما با این نوع ترانه ها از بین نرود.احسان خواجه امیری خواننده کمی نیست و میشه کارهای خوب بخونه.البته امیدوارم

31.3.255.194
شنبه 25 آبان 1392 - 09:11
محمدجواد قریب نژاد

من هنوز هم بی صبرانه منتظرم آقای جوانفکر.

2.190.212.102
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 12:15

من چند بار این متن رو خوندم....اما نفهمیدم بالاخره از مهدی تعریف میکرد یا انتقاد...
ایکاش انقدر تو لفافه حرف نمیزدید.
مهدی خواننده قابلیه ایکاش نقاط قوت البوم رو هم گوشزد می کردید مثل زمستون که فوق العاده است
کوبیدن و نقد کردن تو مملکت ما کار راحتی شده که شاعر ما میاد از خواننده و تنظیماش ایراد می گیره
با تشکر از امپراطور احساس.......مهدی یراحی

شنبه 18 آبان 1392 - 02:25
فاطیما

نقد و بررسی یعنی همین گفتن نکات منفی در کنار نکات مثبت. متاسفانه مفهوم نقد تو کشور ما درست جا نیفتاده توقع داریم یا تعریف کامل بشنویم یا بالعکس! در ضمن من هیچ جای این متن کوبیدن ندیدم!

2.178.62.222
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 12:26

اقای محترم شما میگی یبک خوندن و ملودی مهدی رو دوست نداری...و میگی بره خواننده دیگه ای باشه...ولی باید بهت بگم که ما طرفدارای مهدی همینطوری دوسش داریم باهمین سبک...اصلا هم دلمون نمیخواد به خاطر شما روش خوندنشو عوض کنه...

شنبه 18 آبان 1392 - 02:31
فاطیما

دوست عزیز ما هم طرفدار مهدی یراحی هستیم و به خاطر همین نقدش میکنیم. من دوست ندارم خواننده محبوبم درجا بزنه. با این حرف میثم یوسفی خیلی موافقم که هنرمند باید یه قدم جلوتر از مردم حرکت کنه و مردمو دنبال خودش بکشونه وقتی موقعیتشو داره نه اینکه وایسه ببینه مردم چی میخوان همونو انجام بده اگه اینکارو بکنه میشه مث هزاران خواننده ای که اومدن و یه مدت معروف شدن و بعد فراموش شدن و هیچ اثری رو جامعه شون نذاشتن

2.178.62.222
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 13:45

در اينكه ترانه هاى روزبه با اينكه واقعاً زيبان ولى ديگه تصويرسازى جديدى ندارن ( يعنى دارن از اون تفاوت دور ميشن)
و در واقع دارن به تكرار مى رسن با شما موافقم
حيفه كه هنرمندى مثل روزبه به اين مرحله برسه پيشتر كه كم كارتر بود ترانه هاى منحصر به فردترى داشت ولى الان اكثر ترانه هاش تو يه فضا است و شايد به خاطر اين باشه كه خيلى پركار شده و اگه همينطور ادامه بده يه ترانه سراى متوسط ميشه كه اميدوارم اميدوارم اينطور نشه و قدر خودشو بيشتر بدونه البته منظورم از پركار اين نيست كه چرا با يراحى كار كرده مهدى يراحى واقعاً هنرمند خوبيه
بعد اينكه فكر نكنم يه منتقد (( واقعى)) هيچوقت از جمله اى مثل ( من خوشم نيومد، من اينجورى نمى پسندم،من ...) استفاده كنه
نقدتون به روزبه رو قبول دارم كه يه جورايى داره به درجا زدن ميرسه ولى يراحى نسبت به گذشته پيشرفت كرده و اين نكته ايه كه نبايد ناديده گرفت

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 21:52
محمدجواد قریب نژاد

خانوم نصریان مطمئن باشید روزبه ترانه هایی داره که شاید هیچوقت خونده نشن.(البته خدا نکنه)
من واقعا عاشق کار های روزبهم.
اما این خواننده های ما هستند که باید به سمت موضوعات متنوع تر و جدید تری برن.
البته ریسکش زیاده.
ولی ارزشش رو داره.
اینجوری ترانه سرا های فوق العاده ای مثل روزبه بمانی هم مجال بیشتری برای خود نمایی و نشون دادن استعداد هاشون دارن.
مثلا ترانه ترک "با هم نبودیم" واقعا حرف نداشت.یک موضوع شاید تکراری که تو فضای بسیار متفاوتی گفته شده بود.
جدا خانوم عاملی ایده بسیار خلاقانه ای دادن تو این ترانه.
من هم مثل شما امید وارم ترانه های متفاوت تری از روزبه نمایان بشه.

2.190.227.70
جمعه 17 آبان 1392 - 15:43
غزال نصريان

در اينكه اين جور ترانه ها انتخاب خواننده هاست و خود اون ها شايد دنبال ترانه ى متفاوت نباشن با شما موافقم ولى يه ترانه سراى متعهد نبايد منتظر باشه تا ببينه سليقه ى خواننده چيه خودش هم بايد تو ايجاد يه جو جديد سهم داشته باشه
فكر ميكنم اينكه روزبه رو بيشتر از ديگر ترانه سراها نقد ميكنن به اين خاطر باشه كه ميدونن روزبه چه توانايى هايى داره و اينكه ميتونه چقدر خوب باشه و اينكه روزبه نبايد جايگاه كنونيش رو هميشگى بدونه بايد قدر اين موقعيت رو بدونه و يه مقدار گزيده تر كار كنه
فكر ميكنيد درسته كه روزبه داره با اكثر خواننده ها از مجاز و غير مجاز و باسابقه و كم سابقه كار ميكنه؟
يه نفر مثل يغما گلرويى فقط با خواننده هايى كار ميكنه كه از نظر فكرى بهشون شبيهه و انديشه و سليقه ى خودش رو مهم ميدونه
واقعاً اگه روزبه براى اون ترانه هايى كه شما ميگيد داره ولى شايد خونده نشن دل بسوزونه حتماً خواننده ها و مخاطباش هم مجبور ميشن كه چنين ترانه هايى رو ازش بخوان
همين ترانه ى باهم نبوديم خانم عاملى شايد اگه پنج سال پيش بود كمتر خواننده اى ازش استقبال ميكرد و شايد اصلاً كسى خوندنش رو قبول نميكرد و شايد مجوز هم نميگرفت ولى الان كه شرايط تا حدى عوض شده فكر كنم چنين نقدى براى روزبه به موقع بود

185.5.159.13
شنبه 18 آبان 1392 - 16:44
محمدجواد قریب نژاد

البته یغما هم اشتباهاتی رو داشته.(در مورد خواننده ها میگما)
متاسفانه ایشون هم به کسانی شعر داده که اصلا خواننده نبودن. (سو تفاهم نشه)
اما مطمئنم از این به بعد روزبه هم ترانه های متنوع تر و خاص تری رو منتشر میکنه.
انشاالله...

2.190.200.80
شنبه 18 آبان 1392 - 22:22
غزال نصريان

نه سوءتفاهم نيست! اتفاقاً در اين مورد با شما همنظرم ولى منظورم اين بود كه يغما براساس انديشه و جهانبينى خودش پيش ميره حالا شايد همه نپسندن و اينكه روزبه با جمع كثيرى از اهالى هنر همكارى ميكنه تو خيلى از موارد مجبور ميشه كه از سطح فكر خودش خارج بشه و اين مسئله ديدگاه هنريش رو تحت تأثير قرار ميده البته همه ى اينها انتخاب خودشه و انتخابش هم براى ما مخاطباش محترمه ولى خب اين نقدها هم براى اينه كه پيشرفت روزبه ما رو هم خوشحال ميكنه

185.5.157.64
پنجشنبه 16 آبان 1392 - 14:31

به نظر من ترک امپراطور از زبان یک مرد قابل پذیرش تره و لحن زنانه ای به اون شکل ندارد.

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 15:14

یراحی با " هرجای دنیایی ..." "هوای تو " "سازش" "باور نکن" "به من نگاه کن " ... و معمولا کارای پیانو محور ... شد این مهدی یراحی که الان هست و امضای هنریش همین جنس کاراست .. اونوقت شما با چه منطقی میگید که این ژانر کارا رو نمیپسندید ؟ ... فکر میکنم این گفته ی شما در چهارچوب یک نظر شخصی بیان میشد بهتر بود ...

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 15:22

ضمنا .. اگه کسی که نقد میکنه بیاد و جواب کامنت ها رو بده خیلی خوب میشه ...

پنجشنبه 16 آبان 1392 - 18:25

این نوشته بیشتر شبیه به یک نظر شخصی در مورد یک آلبومه تا یک نقد برای عموم مردم.
(با احترام به آقای یوسفی)

جمعه 17 آبان 1392 - 03:46

ممنون آقای یوسفی من با نظر شما موافقم.آن جایی که در مورد ترانه های ضعیف آلبوم صحبت فرموده ایت.یکی از ترانه سراهایی که به شدت افت کرده طی این دو سال روزبه بمانی است.او مثل خانم مریم اسدی که به شدت پر کار است زیاد کار میکند و همیشه هم مثل هم.اصولا الگوی ترانه های بمانی یک جور است.حیف است که خواننده با استعدادی مثل یراحی محدود بشود به روزبه.این دوستیها نتیجه عکس میدهد.اما در روند کاری روزبه از این گذشته که او یک تنه دارد همه ترانه ها را از خواننده های اونور آب گرفته تا خواننده های مذهبی مثل اصفهانی را میگوید حرف تازه ای هم نگفته.به نظر شما ترانه های خانم گ فرقی دارد با ترانه های آقای د یا بیتی مثل :حساباشونو پس میدن جایی داره در تاریخ ترانه؟؟؟کاشکی یراحی احسان و اصفهانی که یک روزی کارهای خاطره انگیزی مثل سلام آخر یا مرو ای دوست یا آن همه ترانه خوب از بزرگانی مثل دکتر یداللهی یا استاد اهورا یا استاد کاکایی خوانده اند (البته میدانم که یراحی از آنها نخوانده اما اگر بخواند کار خوب خوانده)قدر مخاطبان خودشان را بفهمند و اینقدر به تکرار نپردازند.مگر ما چند تا احسان یا اصفهانی داریم.باز هم نقد بنویسید

یکشنبه 19 آبان 1392 - 02:59
شهریار جوانفکر

با شما موافقم.من هم اگر چه نه مثل حامی اما به شکل دیگری معتقدم نوعی مافیا و رابطه بازی پشت این همه کار است.این همه کار از یک نفر؟آن هم اینقدر تکراری ولی باز هم تکرار میشن.ترانه ما ترانه سرای خوب کم نداره.یغما گلرویی یکی از بهترین ترانه سراهاییه که سواد ترانه داره.استاد یداللهی بهترین ترانه ها رو نوشته.نیلوفر لاری پور و اهورا ایمان و استاد کاکایی و خیلیای دیگه که این همه کار درجه یک دارن.این بزرگان الان کجان؟چرا دیگه ترانه ای مثل تن تشنه مثل خورشید یا نقاب را نمیبنیم؟چرا احسان یک برای آخرین بار دیگه نتونس بسازه یا بخونه؟یا شب دهم یا خیلی کارای خوب دیگه؟من اعتقاد دارم هیچ چیز سر جاش نیست.ترانه سراهای بزرگ کار نمیکنن و جوانترها هم به تکرار مکررات میرسن بعد از دو سال

5.116.46.201
چهارشنبه 23 بهمن 1392 - 19:06
سید هادی کاظمی

نمیتونم درک کنم که چرا یه عده ای از هر منفذی استفاده میکنند تا به روزبه بمانی انتقاد کنن! دوستی در بین همین نظرات گفته بود ، دلیل اینکه ترانه های روزبه بمانی بیشتر شنیده میشه اینه که ایشون با بهترین خواننده های خارج و بیشترین تیتراژ خوان های داخلی کار میکنه!!! اما نگفته بود که چرا بهترین خواننده های خارج از کشور و ارائه دهنده آثار دنیای این روزای من و اعجاز و همینطور بهترین های داخلی از جمله احسان خواجه امیری ، بدنبال این هستن که با روزبه کار کنن.
چه شما بخواهید و چه نخواهید ، روزبه بمانی یک پدیده منحصر بفرد در بین ترانه سراهای 30 سال اخیر موسیقی پاپ ایرانی بوده که موج جدیدی رو در ترانه سرایی ایجاد کرد. در چنین وضعیتی مسلماً تعداد کسانی که نسبت به این موج اظهار نظر (حتی منفی) میکنن هم بی شمار خواهد بود. فکر میکنم امروز یکی از راه های مطرح شدن ، انتقاد کردن از روزبه بمانی است! بمانی حتی در بین کارهای (به زعم شما) تکراری و کپی خود ، شاه بیت هایی داره که تا قبل از خودش ، هرگز در ترانه فارسی دیده نشده بود! لطفاً چشم خودتون رو باز کنید و ببینید که همۀ خواننده های تراز اول داخلی ، یا با روزبه کار کردن یا در آلبوم های در دست تولید ، قرار همکاری با روزبه دارن یا در آینده چاره ای ندارن که با روزبه کار کنن تا از همکاران خودشون عقب نمونن. این اجبار هم بخاطر جلب نظر مخاطبین خواننده هاس نه منتقدین...

46.209.192.214
جمعه 17 آبان 1392 - 13:48

همیشه همینطور بوده ، توی این آشفته بازار موزیک ایران که هرروز بطور متوسط چندین خواننده جدید شکوفا میشن! ، وقتی یک خواننده ای که کارشو بلده میاد و یک اثر رو ارائه میده که با اقبال عمومی مواجه میشه یک عده نظیر این دوست عزیز پیدا میشن که خودشون رو دگراندیش نشون بدن!
برادر من، چرا اینقدر همه چیز رو سخت میگیری، موسیقی یعنی روح یعنی احساس و یعنی خودِ انسان، وقتی یک موسیقی رو خیل عظیمی از آدمها می پسندند و باهاش آرامش میگیرن و ارتباط برقرار میکنن یعنی همه چیز توی اون کار سرجاش قرار داره، حالا هرچقدرم شما دوست داری ایراد بنی اسرائیل بگیر!
مردم از مهدی یراحی و آلبوم امپراطور خوششون اومده، اونم توی کویر برهوت مارکت ایرانی، پس بیاین اینقدر با اظهار نظرهای ماورایی روی اعصاب مردم خسته سمباده نکشیم...

جمعه 17 آبان 1392 - 14:13

من با بعضی قسمت های صحبت اقای یوسفی موافقم...اونم قسمتی که درباره روزبه می گه..فکر کنم علت اصلی اون هم پرکاری روزبه هست ...وقتی روزبه تو ماه ابان تو البومی که از احسان خواجه امیری میاد بیرون 10 ترانه داره و بعدشم تو ماه رمضون 5 ترانه ازش میشنویم و بعدهم تو البوم مهدی یراحی چند ترانه داره ...همه این ها دلیل بر این میشه که روزبه به تکرار بیافته..یعنی دست خودشم نیستا مگه واژگان هر زبانی چه فارسی چه زبان دیگه چقد گسترده است اونم با خط قرمز های که تو ترانه سرایی هست...که یه ترانه سرا بتونه با استفاده از فکرش ترانه ای بگه که در حد ترانه های قبلی وشعور مخاطباش باشه...وقتی من نوجون قید موسیقی های زیرزمینی رو میزنم وبه موسیقی مجاز کشورم روی می ارم دلم می خواد در مقابل از خواننده هایی که ازشون انتظار دارم ترانه ها خوبی بشنوم که مهدی یراحی هم یکی از اون هاست...نمیشه منکر یشرفت مهدی یراحی شد ولی من انتظارم بالاتر از اینی بود که دیدم.. در مورد روزبه هم وقتی به جایی می رسه که بهش می گن بهترین ترانه سرای ایران باید سطح کاراشو از اینی که هست بالاتر ببره...من با اینکه طرفدار احسان خواجه امیری هستم ولی البوم مهدی یراحی رو خیلی دوست داشتم چون هم صدای دلنشینی داره و هم وسواس ودقت خاصی تو تهیه البومش داره ....به نظرم ترک زمستون ودیدار عالی بود...ولی میراث بیشتر شبیه نوحه بود...به امید موفقیت روز افزون خالق امپراطور... مهدی یراحی عزیز.......

شنبه 18 آبان 1392 - 11:41

آلبوم امپراطورآلبوم بسارخوبی بودمن نظرم باشمایکی هست آرزومندم که موسیقی ایرانی پیشرفت قابل قبولی داشته باشه

شنبه 18 آبان 1392 - 12:37

لطفا با حاشیه سازی در مورد البوم ها وقطعات منتشرشده جوسازی نکنید موسیقی ما خودش به اندازه کافی حاشیه داره دیگه نیاز نیست شما حاشیه سازی کنید .خواننده های ما نیاز به تشویق دارن نه حذف اگر انتقادی دارید به خود مهدی بگید در سایت منتشر نکنید چون با این کارتون فقط جوسازی میکنید ممنونم

شنبه 18 آبان 1392 - 13:03

ایشون کارشون فقط جنجال درست کردنه!!!
خیلیم عالی بود کاره مهدی یراحی
به هواداراش تبریک میگم**

شنبه 18 آبان 1392 - 14:40

نقدها تا حدودي خوب بود.اگه خوب به چيدمان چهار اهنگ اول البوم نگاه كنيد مي بينيد كه مهدي داره يه كار بازاري و يه كار جديد ميده تا نه مخاطب رنجيده بشه و هم اينكه متفاوت بودن كارو حس كنه.ولي بعد از اون 4 قطعه متفاوت ميده كه شايد هيچ كس انتظارشو نداشته باشه,و همين باعث ميشه كه شايد اين قطعات شنونده رو ازار بده وبعد از اون هم بزرگتري اشتباه مهدي 4 قطعه تكراري و تقريبا پشت سر هم كه باعث ميشه مخاطب هم اونها رو گوش نده هم اينكه دو اهنگ باقي مونده زياد به دلش نشينه.
قطعه عطر تو خوب بود با اين كه مهدي زياد استعداد 8\6 نداره ولي خوب بود.ولي كاش اين ترانه رو كس ديگه اي نميخوند.
امپراطور:هم زن و هم مرد ميتونه اين اثر رو اجرا كنه,ولي اگر زن اجرا ميكرد مطمعنا خروجي بهتري ميداشت.ولي مهدي هم هيچ چيزي كم نذاشته و موسيقي هم كه كامل وعالي بود.
ديدار:اهنگسازي خوب اجرا هم خوب,و ملودي يكم از خوب بالاتر.
ميراث:به نظر من بهترين قطعه البوم عالي بود.برگرفته از اواي اصيل ايراني و به قول اقاي يوسفي نوحه خواني.جذر مد داخل اهنگ فوق الاده بود.از دقيقه 2:40 تا 3:10 كاش يكم تحرير ها بيشتر بود.ولي فوق العاده بود.ولي نمي دونم مهدي چه اصراري به استفاده ارپژ گيتار تو اهنگاش داشته در ادامه هم چند اهنگ با ارپژ گيتار شروع ميشه,واين ضعف تنظيم است.
مسافر پاييزي:ملودي سرايي تك بود.تنظيم هم عالي اشكان ابرون شاهكاره.و هيچ بحثي رو باقي نميزاره
ازخودت خبر بيار:در موردش علمي ندارم.ولي خوب بود.باز هم تفاوت.
با هم نبوديم:شاهكار ترانه سرايي عالي بود.ملودي كار هم عالي.صداي مهدي چقدر واسه اين اهنگ خوبه.
زمستان:موندم چرا اين اهنگ هيت نشد,يه كار مخاطب پسند وجديد هيچ چيز كم نداره.
فراموشي:كاش اخرين قطعه نبود.وقتي از اول البوم گوش ميدي به اين اهنگ ميرسي دوست داري بخوابي.تنظيم حرفي واسه گفتن نداشت.شعر :روزبه انتظارهار و خيلي بالا برده و اين كمي غير قابل قبول.
بهترين البوم امسال تا اينجا.اقاي يوسفي اينقدر جنجالي نقد نكنين.اين اطلا خوب نيست.

شنبه 18 آبان 1392 - 16:25

نقد کامل و درستی بود

شنبه 18 آبان 1392 - 17:05

از این یه تیکه ی حرفتون خیلی خوشم اومد :
"" آلبوم امپراطور در بخش ترانه خوب است و همیشه جای آلبوم‌های این مدلی در موسیقی ما خالی است زیرا به ترانه نگاه جدی دارند و شعور مخاطب را بالا فرض می‌کند.""

شنبه 18 آبان 1392 - 20:37

از کی تا حالا ترانه های احساسی تبدیل به نوحه شدن؟؟!! اینکه شخصی مثل "مجیدخراطها" که قویأ داره عواطف و احساساتش رو از طریق ترانه به مخاطبین کثیرش انتقال میده ، نوحه خوانی محسوب میشه؟ ترک میراث و امپراطور هم ترک های زیبای این آلبوم بودن...واقعن در تحلیل و تفسیر ایشون انگشت تحیر به دندان گزیدم!
"هرجای دنیایی دلم اونجاست ... "

شنبه 18 آبان 1392 - 20:50

فقط میتوانم بگم اگه انقادی میشه باید قبول کرد ...
ما با انتقاد بزرگ میشویم ...
اگر میبینیم برای مثال محسن چاوشی بزرگ شده بخاطراین است که به انقادها توجه کرده ...

یاحق

شنبه 18 آبان 1392 - 21:14

آقای یوسفی فقط تو خوبیییییییییییییییییییییییییی
طوری حرف میزنی که انگار هیچکس از موسیقی سر در نمیاره وفقط تو می فهمی

یکشنبه 19 آبان 1392 - 00:34

آلبوم امپراطور در بخش ترانه خوب است و همیشه جای آلبوم‌های این مدلی در موسیقی ما خالی است زیرا به ترانه نگاه جدی دارند و شعور مخاطب را بالا فرض می‌کند. مخاطب را کم فهم نمی‌داند که با ساده‌ترین نگاه و کم‌ترین اندیشه با او حرف بزند و با ساده‌انگاری دنبال مخاطب باشد. به خود مهدی یراحی در مورد آن قسمت از کارهایی که پیشروتر هستند گفتم که وقتی تو فرصت این را داری که پشت مردمت راه نروی و دو قدم جلوتر باشی، اینکه به دنبال مردم باشی و دوست داشتن آن‌ها را ملاک قرار بدهی من را راضی نمی‌کند. باید هنرمندانی که اصطلاحا جلوی صف هستند را بیشتر داشته باشیم تا آن هنرمندانی که معمولا دنبال یک اتفاق هستند که نخ آن اتفاق را بگیرند و فقط بتوانند طرفدار جذب کنند.

همیشه از قدیم گفتن "به گوینده توجه نکن بلکه به گفته توجه کن"
برام مهم نیست این حرف رو کی زده! مهم اینه که حرف کاملا درستیه!
به نظر من بـــزرگـــتـــریـــن معضلی که الان موسیقی پاپ ما داره معضل ترانست!
شما فکر میکنید امثال یراحی و شهروز و اصفهانی و چاوشی و خواجه امیری بلد نیستن جمله های هم قافیه پشت سر هم ردیف کنن و اونا رو به خورد مخاطب بدن؟!
خوب هم بلدن! اما چون برای مخاطبشون ارزش قائلن کار رو به کاردانش سپردن!
به امید روزی که به جای اینکه هنرمندانمون دنبال سلیقه مخاطب باشن، سلیقه ساز باشن...
سپاس

دوشنبه 20 آبان 1392 - 01:04
sadaf gholizade

چه عجب !!!!!

178.18.24.58
دوشنبه 20 آبان 1392 - 19:34
بی سرزمین تر از باد

دقیقا چی چه عجب؟!

188.253.68.232
یکشنبه 19 آبان 1392 - 03:14

مهدی یراحی باید در البوم بعدی از مشورت و دیدگاه ارزنده ی استاد چاوشی بهره بگیره تا تونه البوم فوق العاده ای رو منتشر کنه.این البوم هم خوب بود ولی اگر نزد محسن چاوشی میرفت و از ایشون مشور ت میگرفت بلاشک البوم امپراطور صد برابر قشنگتر و زیباتر از این میشد.نه تنها مهدی یراحی بلکه تمامی خواننده های معروف باید حداقل هر ماه یک جلسه خدمت استاد چاوشی برسن و نظر ایشون رو درباره ی خودشون و موسیقیشون جویا بشن تا پیشرفت کنن.استاد چاوشی دلشون مانند دریا بزرگه و مطمئن باشید به همه ی شما نکات ارزنده ای رو بدون هیچ چشم داشتی ارائه میکنه.

سه شنبه 28 آبان 1392 - 14:27
امیررضا دادبخش

به به چه شخصی محسن چاووشی.محمد اصفهانی مهدی یراحی فرزاد فرزین محسن یگانه علی لهراسبی و ...... همگی برای آلبوم بعدیتون بیاید پیش محسن چاووشی.نرید پیش کس دیگه ای.داداش یه طوری میگی مثل اینکه چاووشی کیه؟اونم یه خواننده ایه مثل خواننده های دیگه.

5.118.110.155
یکشنبه 19 آبان 1392 - 12:21

يعني اقاي يوسفي شده تا حالا يه نقد درست و حسابي از يكي بكني اصلا كارنامت داغونه يه بار وقت كردي بررسيش كن جدي ميگم اصلا تركونديا داغونه داغونه همه از دستت كلافن برادر بيخيال شو بيخيال عزيزم بيخيال

یکشنبه 19 آبان 1392 - 16:14

آقای یوسفی به نظرم دیدگاه شما کاملا غلط و بی اساسه....
استاد مجید خراطها فقط گوینده ی خیلی از حرفاییه که تو د ل خیلی از مردم ما وجود داره و به صورت دردی در اومده که صدای استاد و همدرد شدن با اونها میتونه باعث ایجاد دلگرمی براشون باشه که تنها نیستن.......
سلطان احساس فقط حرف دل و احساس هموطناشو بیان میکنه و برای همینه که خیلی از مردم دوسش دارن و همونطور که مجید اونا رو تنها نمیذاره اوناهم مجیدو تنها نمیذارن و هواشو تا آخرش دارن......
همه ی مردم مشکلاتی تو زندگیشون دارن اما در نحوه ی بیان آن ناتوانند.......
مجید خراطها حرف دل همه ی ماها رو میزنه.......
سبک خوندشونم به نظر من اصلا به مداحی خوانی شباهت نداره اگه توجه کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما میتونستید فقط درباره ی آقای یراحی نظرتونو بگین و به خواننده های دیگه و هوادارانشون بی احترامی و توهین نکنین.......
به نظر من مجید فقط مال آدماییه که وجودشون از احساس سرشاره نه کسایی که فرق احساس و مداحی رو نمیدونن.............

یکشنبه 19 آبان 1392 - 16:28

به نظر من شعرها تکراری نمی شن. امکان داره یک سری الفاظ دایم تکرار بشن ولی خود اشعاری که روزبه میگه تکراری نمیشن. به نظر من اشعار سطح بالای روزبه با آهنگسازی و ملودی مهدی یراحی خیلی ضعیف جلوه میکنه. اگر شما به فرض قبل از گوش دادن آهنگ میراث شعر رو اول خونده باشید مت.جه این موضوع میشید که چقدر بی تجربس مهدی یراحی. روزبه بمانی هم برای ... و ... شعر گفته هم برای مهدی یراحی ، اصلا به هیچ وجه قابل قیاس نیستن. پس این وسط شاعرو مقصر ندونید خواهشا آقای یوسفی . تنوع رو باید خواننده و آهنگساز ایجاد کنه.

یکشنبه 27 بهمن 1392 - 11:51
سید هادی کاظمی

کاملا موافقم. به هر حال هر ترانه سرایی ، از یه سری لغات بیشتر استفاده میکنه. این موضوع در مورد تمام ترانه سراهای 40-50 سال اخیر هم صدق میکنه. اصلاً ترانه هایی که توسط ترانه سراهای بزرگ از جمله استاد جنتی عطایی یا اردلان سرافراز گفته میشه ، از روی اصطلاحاتشون قابل تشخیصه. پس این یه نقطه ضعف نیست که منتقدین دائماً ازش برای ایراد گرفتن از روزبه بمانی استفاده میکنن. مهم اینه که مفهوم هر ترانه با ترانه دیگر متفاوته.
البته با این قسمت از نظر شما که آهنگسازی یراحی ضعیف بوده موافق نیستم و به نظرم کلاً ملودی های این آلبوم خیلی خوب ساخته شده و آلبوم امپراطور اصلا نقطه ضعف قابل توجهی نداره.

46.209.192.214
یکشنبه 19 آبان 1392 - 18:48

به نظر من سلیقه ی افراد مختلف متفاوته و کسانیکه فقط یک خواننده رو دوس دارن یا از خواننده ی دیگری بدشون میاد این حقو ندارن که به خواننده ی محبوب دیگران بی احترامی و توهین کنن!!!
کسانی مثل آقای یوسفی و امثال آنها که از موسیقی و احساس خواننده درک درستی ندارند بهتره نظراتشونو واسه خودشون نگه دارن و از خواننده ی خودشون حمایت کنن نه اینکه با یه مشت حرف های پوچ و بی معنی خوانندگان دیگرو زیر سوال ببرن...
مجید خراطها (سلطان احساس) نام گرفت چون میتونست درد جوونای امروزی رو تو زمینه ی موسیقی بیان کنه...
درست نیست به علاقه ی دیگران بی احترامی کرد و مجید خراطها (سلطان احساس) رو که به عنوان " پر احساس ترین خواننده ی سال " معرفی شد زیر سؤال ببره.......
(آقای یوسفی )به نظر من خواننده اول خودش باید عمق شعرو درک کنه و بعد اونو به زبون بیاره تا احساس واقعی خودشو به مخاطبش ارائه بده نه اینکه فقط از روی شعر روخوانی کنه که به شهرتی برسه!!!!
مجید خراطها زبون دل ما جوونا و امثال ماست و خیلی خوب میتونه رو احساس مخاطبش تأثیر بذاره نه اینکه مخاطب فقط از سر بیکاری شعری رو گوش بده درحالیکه هیچ حسی به اون شعر نداره....
شما هم بهتره فقط در صدد حمایت از مهدی یراحیتون بر بیاین و با این تصور غلطتون کسایی رو که حتی ممکنه بعد از مجید خراطها کمی به شعرای مهدی یراحی علاقه داشتند رو متنفر نکنین!!!
مثلا خود من در کنار شعرای " سلطان احساس " شهرای مهدی یراحی رو گوش میکردم اما از وقتی که شما به عنوان یکی از طرفدار های مهدی یراحی همچین نظر غلطی رو درباره ی "سلطان " ارائه کردین به جرأت میتونم بگم که کاملا از شعر ها و خود مهدی یراحی زده شدم و با شناختی که من از ایشون دارم فک میکنم اگر نظرات شمارو در باره ی خوانندگان دیگه بخونه قطعا به حال هواداران خودش تأسف خواهد خورد...
پس سعی کنین با نظرات شخصی و در عین حال بی منطق خودتون افراد دیگرو که از خوانندگان دیگه حمایت میکنن و نظر خوبی در مورد مهدی یراحی داشتند رو از ایشون متنفر نکنین!!!!!
( فقط "مجید خراطها "سلطان احساس...)

دوشنبه 20 آبان 1392 - 21:40

من به عنوان کسی که از صدای مهدی و مهارتش لذت میبره میگم
دوستان خداییش شما همتون یه طرفه فقط از مهدی دارید خوب میگید اصلا متن رو خوندید ببینید چی میگه؟
خوندید خداییش؟؟؟؟
میگه مثلا امپراطور رو اگه خواننده زن می خوند بهتر بود
اصلا نقدی بر پرفورمنس مهدی نکرده
خداییش این یه مورد رو منم حس کردم خب یه جور ابراز احساساتی زنانه هستش یه جور دیگه مردانه
اینو که نمی تونیم منکر بشیم دقیقا اینی که گفت رو خیلیا حس کردن
وقتی میگه خوبکه که مهدی توی آلومش دنبال شعر خوب رفت این تخریبه؟؟؟؟؟؟
خداییش منصف باشیم نقد کرده تخریب نکرده
من کارای مهدی رو دوست دارم چون جزو معدود کسانی هستش که توانایی صدا بالایی داره و وابسته به تیونر و دستگاه نیستش
حامی مسیحا رهنما خواجه امیری اصفهانی یراحی نعمت اللهی
اینا کسانی هستند که برای خوندن محتاج تیونر نیستند که صداشون تنظیم کنند و توانایی صوتی بالایی دارن راحت لایو اجرا میکنند بهشون بگی بخون همونجا توانایی بالایی دارن نه مثل بعضی ها...
این واقعا ارزشمنده + شعر خوب
مهدی کاراش ارزشمنده و به نظرم هم نقدش به مهدی ساده بود و تخریبی نبود
ولی دوستان تخریبی نقدش رو زیر سوال بردن بی هیچ دلیلی

پنجشنبه 23 آبان 1392 - 22:01
محمد

اقا تو قلب مرد امپراطوره، مرده که تسلیم میشه انگار دنیا خراب شده. مرده که با تسلیم شدنش زندگیش دیگه معنا نداره. بعد از 7 سال ترانه نویسی اینارو خوب می دونم.

2.184.19.122
سه شنبه 21 آبان 1392 - 19:55

واقعا که...شما خودتون انگار خیلی به دنیای موسیقی وارد نیستین و حرفایی صرفا از روی احساس شخصیتون بازگو میکنین...مثل زمانیکه راجب ترانه من هنوز نگرانتم فرزاد فرزین اون حرفا رو زدین که البته یقین دارم بعدش بی نهایت پشیمون شدین،من خودم طرفدار هزاراتیشه فرزاد فرزینم ولی البوم مهدی یراحی واقعا در کل خوب بود و این حرفای شما هیچ کدوم در رابطه با البوم امپراطور صدق نمیکنه
لطفا از این به بعد سعی کنین راجب موسیقی خواننده های داخل ایران اصلا نظر ندین

پنجشنبه 23 آبان 1392 - 21:58

آقای نمیدونم چی چی خودتو انتقاداتو جمع کن که اصن می خوام ریختتو ببینم. تو کی هستی که نظر میدی. اصلا ملودی بلدی بسازی؟؟؟ نظراتت مال خودت

جمعه 24 آبان 1392 - 03:08

چقدر خوب میشد که سایت موسیقی ما دیگه نقد های اقای یوسفی و منتشر نکنه . واقعا سایت به خوبی شما اصلا خوب نیست که از این ادم حمایت میکنین. کم کم مخاطب هاتون رو از دست میدین .

جمعه 24 آبان 1392 - 05:25

با سلام. در رابطه با اینکه ترانه امپراطور می بایست توسط یک زن خوانده بشه و ماهیت آثار ترانه سرا، م. برزویی ، توضیحاتی داشتم. اولا م. برزویی با توجه به اینکه در آثار اخیرشون اشعاری کاملا" زنانه رو با خواننده هایی چون م. ناوی یا آینه کار کردن، به طور قطع نشون دادن ذائقه و طبع زنانه چقد می تونه در شعرشون پدیدار باشه و این مساله به نحوی نظر میثم یوسفی رو تایید می کنه. ثانیا" ذائقه زنانه در آثار قدیمی شاعر همچون (اشک من پیرهنتو تر کرده، کوه و ...) دیده می شه. ثالثا" اونجور که خاطرم هست، در ابتدا م.برزویی شعر امپراطور رو به ش. عقیلی داده بودن و ایشون بعد از کار مستمر که داشتن به این نتیجه رسیده بودن که به دلیل زنانه بودن ترانه، قادر به ارتباط با شعر امپراطور نیستن و شعر رو به م. برزویی پس داده بودن.
در حالت کلی احساس می کنم اون همه فن حریفی که م. برزویی در اشعاری همچون تقدیر داشتن به هیچ وجه در آثار جدیدش قابل لمس نیست. با تشکر

جمعه 24 آبان 1392 - 11:30

بدترین قطعه باهم نبودیم بودچون فقط یه سری الفاظ واسه اینکه هم قافیه بشن توشعراومده بودوخوندن همچین کاری کلاس کارروپایین میبره...............ویه چیزاقای یوسفی من درمقامی منتقدنیستم امااگراهنگ های ایرانی نوحه هستندسلیقه موسیقی مون پایینه پس چراداریم پیشرفت میکنیم یکی یکی پله هاروبایدرفت یه شبهراه صدساله رورفتن اخرش به معنای سقوطه باهمین موسیقی که شمابه اون میگین نوحه میشه سلیقه عموم روبالابردخواهشادیگه اغراق نکنین................موسیقی مالطفاتاییدکن

سه شنبه 28 آبان 1392 - 14:30
امیررضا دادبخش

افتضاح ترین کامنت و افتضاح ترین نقدی که تا حالا دیدم.چون خواننده های ما فقط میرن به سمت ترانه های عاشقانه شما الان به این اهنگ میگی بد.این ترانه یک نوع ترانه عاشقانه -اجتماعیه.واقعا متاسفم

5.118.110.155
یکشنبه 3 آذر 1392 - 16:02
fatemehrazavi

ببخشیدکه اشتباه منظورموفهمیدین اگه اینجوری اهنگای عاشقونه داره توحلق من درمیادامامن ایرادشعرروگفتم نگفتم اهنگ بدیه ازلحاظ ترانه لفظافقط واسه قافیه وزن شعربودلطفااینجوری قضاوت نکنین اخه اگه مصاحبه ی اقای یراحی خونده بودین یه همچین نظری براتون پیش میاد

217.219.34.47
یکشنبه 3 آذر 1392 - 22:00
علیرضا دادبخش

اتفاقا شما اشتباه گرفتی فاطمه رضوی.منم منظورم از متن ترانه بود.که چنین ترانه های در بین موسیقی مجاز ما رواج نداره.اینقدرخواننده ها ترانه های عاشقانه رو اجرا کردن که دیگه مردم ما به این نوع سبک ترانه اعتقاد ندارن.مثل خود شما.یه کم نتصف باشین.خواهشا.طرفدار چاووشی که نیستید؟چون طرفدارای چاووشی چنین نظراتی میذارن.

5.124.65.114
جمعه 8 آذر 1392 - 18:13
fatemehrazavi

اقای محترم بااحترام برخوردکنیداولاخدانکنه من طرفدارمحسن چاووشی باشم دوما همه طرفدارای محسن چاووشی این شکل نظرنمیدین من نگفتم محتواش بده اتفاقاخمچین اثرهایی اتفاقاخوبن ومیتونن هواس ادماروبه دوروبرشون جمع کنن من ایرادترانه نگرفتم گفتم قافیه جورنکنین اصولا شعری که یه شاعرمیگه قافیه وزن اون دلی هست نه اینکه که بیان روش فکرکنن این شعراین حالتی بود

217.219.34.110

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود به مهدی یراحی پیشنهاد می‌کنم خواننده دیگری باشد | موسیقی ما