برنامه یاد بعضی نفرات
 
کنسرت گروه رستاک در ساری
گزارش مفصل متنی و تصویری «موسیقی ما» از این کنسرت؛
کنسرت به یادماندنی گروه رستاک در ساری
موسیقی ما - مصطفی گرمان: گروه موسیقی «رستاک» که به تازگی جدیدترین آلبوم خود را منتشر کرده و تور کنسرتهایش را آغاز نموده است، 16 و 17 اسفندماه در میان استقبال گرم و پرشور علاقه مندان مازندرانی، چهار سانس در سالن 1000 نفره سینما سپهر ساری به روی صحنه رفت و به اجرای زنده پرداخت.


این کنسرت توسط «آموزشگاه آزاد موسیقی حنانه» آمل و با همکاری موسسه فرهنگی «باربد» آمل و مجتمع خیرین کودکان مبتلا به سرطان «ماهک»، به تهیه کنندگی آقای حسینی برگزار گردید.


سیامک سپهری (سرپرست و تار)، فرزاد مرادی (خواننده و نوازنده)، بهزاد مرادی (خواننده و نوازنده)، اکبر اسماعیلی پور (تار)، محمد مظهری (کمانچه)، یاور احمدی فر (دف و دایره)، سارا نادری (تنبک و دوتار)، نگار اعزازی (دف و دایره)، پیران مهاجری (عود)، نیما نیک طب (دف و دایره)، امیر مصطفوی (ضرب، تیمپو و تمبک)، داریوش اسدپور (سنتور)، یاسر نوازنده گرجی (سازهای بادی)، حسنی پارسا (کمانچه)، دینا دوستی (کمانچه)، سپهر سعادتی (کنتراباس)، صفرعلی رمضانی (نوازنده میهمان) در این اجرا به روی صحنه رفتند و یحیوی (مجموعه صدای باران) صدابرداری برنامه را بر عهده داشت.
    
  • حواشی:
•    دربهای سالن انتظار در ساعت 17:30 گشوده شدند و حدوداً یک ساعت بعد درب سالن اصلی برای استقرار مردم روی صندلی هایشان باز شد.

•    فرمهای عضویت خیریه «ماهک»، بروشور، کتابچه و قلک (برای جشن قلک شکان) در سالن انتظار توزیع می شدند. پیش از شروع برنامه، یک گزارش تصویری مستند از کودکان مبتلا به سرطان استان مازندران (ماهک) در سالن پخش شد.

•    گروه با تشویق گرم مردم روی استیج آمد و دقایقی بعد شروع به نواختن قطعه ی «سرنای نوروز» کرد. «سرنای نوروز» اولین قطعه از آلبومی به همین نام است که به تازگی از گروه رستاک منتشر شده است.

•    «فرزاد مرادی» پس از سلام و خوش آمد گویی و تشکر از استقبال گرم مازندرانی ها، بابت سرما خوردگی و صدای گرفته اش عذرخواهی کرد و گفت اگر جایی کاستی وجود داشت، «بهزاد» جبران خواهد کرد! وی درباره آهنگ بعدی گفت: «در همه جای ایران شادانه هایی وجود
دارند. قطعه ی بعدی شادانه ی شیرازی است که شیرازی ها به این شادانه «واسونک» می گویند».

•    قطعه ی بعدی، «بوشهری» از آلبوم جدید بود. که از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول «هله مالی» که در مورد موسیقی کار است و ملوانان هنگام کار آن را می خوانند و بخش دوم «خیامی (خیام خوانی)» است که معروف به موسیقی شهری یا مجلسی است. در تنظیم این آهنگ مثل آهنگ های دیگر، تلاش شده که از سازهای محلی همان منطقه استفاده شود. از جمله این سازها «دُم دُم»، «دَمام» و «نی انبان» بود. تنظیم سازهای کوبه ای توسط «پیران مهاجری» انجام شده بود. حضار با دست و جیغ در قطعه «بوشهری» با گروه همراهی کردند.

•    بهزاد مرادی کمی در مورد فرهنگ های مختلف ایرانی و موسیقی نواحی سخن گفت و قطعه ی بعدی که از آلبوم «همه اقوام من» و مربوط به لرستان بود را معرفی کرد. آهنگ محبوب «بارون بارونه» با همراهی مردم اجرا شد.

•    بعد از اتمام آهنگ لرستانی، یاسر نوازنده گرجی (نوازنده سازهای بادی) به زبان مازندرانی با مردم خوش و بش کرد و قطعه ی بعدی که «مازندرانی» از آلبوم «سرنای نوروز» بود را معرفی کرد و توضیحی در مورد آن داد که از دو بخش تشکیل می شود: بخش اول «کره ما شو» و بخش دوم «لاره».

•    پیش از شروع این آهنگ، یاسر نوازنده گرجی گفت که ابتدا یک قطعه بداهه به زبان مازندرانی خوانده می شود که بهزاد مرادی زحمت زیادی برای آن کشیده است. این قطعه ی محلی مازندرانی معروف به «کتولی» است که تنها با «لَلِه وا (نی مازندرانی)» اجرا شد.

•    بعد از آن قطعات «نماشون سرا» و «لاره» از آلبوم جدید اجرا شد که با تشویق و همخوانی پرشور مردم همراه بود.

•    در ادامه نوازنده ی مهمان، «صفرعلی رمضانی» وارد صحنه شد و به زبان گیلانی صحبت هایی با این مضمون که «رعنا چرا رفتی و برنگشتی؟ زودتر برگرد که باعث خنده ی مردم شدیم ما... همه جا دنبالت گشتم...» کرد و شروع به آواز خواندن نمود. پس از آواز، قطعه ی «رعنا» از آلبوم قبلی اجرا شد و نوازنده میهمان با کمانچه به نوازندگی پرداخت.

•    بهزاد مرادی کمی با زبان کردی با مردم صحبت کرد و در مورد تاریخچه ی تشکیل گروه رستاک گفت که از سال 1376 شروع به فعالیت کردند و هدف آنها از تشکیل این گروه، آشتی دادن نسل جوان با موسیقی های نواحی و محلی قدیمی بود. سپس قطعه ی پایانی را معرفی کرد که مربوط به آلبوم قبلی و به زبان «کردی» بود.

•    پس از پایان برنامه و ادای احترام گروه به حضار، بنا به درخواست مردم آنها سازهای خود را دوباره برداشتند و قطعه مازندرانی را بار دیگر اجرا کردند.

•    در دومین شب اجرا، استاد «اسحاقی» که در آلبوم تصویری «سرنای نوروز» اعضای گروه با وی دیدار و گفت و گو کرده بودند و یکی از مشاوران در بخش موسیقی مازندرانی بود، در سالن حضور یافت و پس از پایان اجرا، دسته گلی به سیامک سپهری (سرپرست) داد.

•    زمانبندی بد و شروع شدن برنامه با تاخیر 30دقیقه ای از اشکالات این برنامه بود که اعتراض بعضی از مردم را به همراه داشت. اما اجرای گروه رضایت مخاطبین را جلب کرد. همچنین نظم خوبی بر سالن حاکم بود و نیروهای انتظامات به خوبی مراسم را کنترل کردند. نورپردازی استیج ضعیف بود، اما صدابردای از کیفیت مطلوبی برخوردار بود.

در حاشیه ی این کنسرت گفت و گویی با سیامک سپهری انجام دادیم که در روزهای آینده در موسیقی ما خواهید خواند.


تنظیم گزارش: آرتین ولی الهی
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 اسفند 1391 - 23:35

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

سه شنبه 22 اسفند 1391 - 15:08

میشه درباره اعضای گروه و اینکه از چه سالی این گزوه دقیقا تشکیل شده یه اطلاعاتی بزارین؟

چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 01:45
مصطفی گرمان

از سال 1376 شروع کردند.

5.199.137.211
چهارشنبه 23 اسفند 1391 - 01:46
مصطفی گرمان

این مصاحبه رو بخونین.
http://www.musicema.com/node/165884

5.199.137.211
سه شنبه 22 اسفند 1391 - 20:26

کنسرت عالیییییی بود!!!!
یه شب تکرار نشدنی!!

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود کنسرت به یادماندنی گروه رستاک در ساری | موسیقی ما